Професионални серии за коса - тема 122

• 62 992
  • 773
  •   1
Отговори
# 90
Силно хидратиращото олио със Шипка ми е топ. Преди дни майка ми ми изпрати 2по100 мл. Бихте ли сравнили това с пурпурна роза и силно хидр. със шипка?
Моята коса е с нормален косъм, но от 20 години третирам всеки месец с боя, имам и руси кичури, дължина малко под рамото в момента. При мен лекото олио с шипка е добре, когато съм ползвала хидратираща терапия преди шампоана (например Еластисайзер ФК), после нещо хидратиращо или балансирано, но с привес на хидратация. Нормалния вариант на шипковото мога да ползвам винаги. При мен разликата с пурпурното е, че пурпурното ми омекотява доста косата и, ако го ползвам след добра хидратация тази мекота чак ме дразни, косата ми се олекотява. Когато ползвам след по протеинови продукти ми харесва много. Когато го сложа след боядисване с ColorPlex ми прави гланц на косъма.
*dreamer* твоята коса по-моите спомени беше доста дълга  и плътна и мисля, че това олио много ще ти допадне.

# 91
  • Велико Търново
За първи път ми се случва олио/финиш/ да ми утежни - Олиосета за блясък. От останалите, които съм ползвала - Марокан, Лореал, Макадамия, О райт и т.н. слагам достатъчно количество за дължините и си попива идеално, от Олиосета - от половин пипета направо си омазних косата, стана на клечки и трябваше да мия пак.

# 92
  • Toronto
Дойде ми олиото на Себастиан. Тази сутрин го ползвах - една помпичка на влажна коса и една след изсушаване. Много ми харесва, макар че е много гъсто, не ми утежнява перушината и не стои мазно.

# 93
  • Варна
 Дам...добър кит е,а какъв обем  прави  Laughing направо двойна коса.  tuparowa  усещаш ли някаква фиксация от него? Такова дифиниране на къдрици с нищо друго не съм постигала. Отчетливи букли,лъскави и оформени  newsm78,но не са фиксирани в познатия слисъл. Меки и еластични са,но не се развалят.

*Biskvitka* пипета? Каква разфасовка си взела? Олиесета са ми с помпа. Бляскавото олио ми е леко на мен,харесвам Аргановото и новото с камелия,но с него много внимавам с количеството. Чак ме изненадваш с какво го ползва преди това?

# 94
  • Велико Търново
Тъй де, с помпичка е Wink обърках се, защото другото, което имам на Натура Сиберика е с пипета. Два пъти ползвах Олисета-та и двата пъти, с малко количество ми се омазни косата, освен още да намаля...Със Сибериката и по 2 пипети слагам и няма омазняване. Мих с Медисютикълс Биокленз и маската на Напура С 9.

# 95
  • Toronto
Дам...добър кит е,а какъв обем  прави  Laughing направо двойна коса.  tuparowa  усещаш ли някаква фиксация от него? Такова дифиниране на къдрици с нищо друго не съм постигала. Отчетливи букли,лъскави и оформени  newsm78,но не са фиксирани в познатия слисъл. Меки и еластични са,но не се развалят.
Аз нямам къдрици, леко чуплива ми е косата и понеже е тънка, вечно "хвърчи" по краищата. Сега краищата ми са пригладени, ама мисля следващия път да сложа малко повече, че сега не посмях, понеже не знаех какъв ще е ефекта.
prinzesata, и керастаз нутритермик ми дойде, и нея ползвах тази сутрин. Така ли мирише леко на химия? Flushed Да не съм попаднала на някое менте, че това ми е първия продукт на Керастаз, който ползвам.

# 96
  • Варна
 Няма химичен аромат Нутритермик поне за мен,но носове различни  newsm78. Мирише си на Керастаз  Laughing. Лек аромат по-скоро цветен според моя нос. Как я Усети косата ти?

Biskvitka две помпи на влажна и две на суха коса. След протеинова маска много странно ми е това утежняване  newsm78. Пробвай с по-малко количество наистина.

# 97
  • Toronto
Няма химичен аромат Нутритермик поне за мен,но носове различни  newsm78. Мирише си на Керастаз  Laughing. Лек аромат по-скоро цветен според моя нос. Как я Усети косата ти?

Още не мога да преценя, ползвах я за 5 м. докато си вземах душ, даже не знам дали това е правилния начин. (Като се прибера, ще направя снимка, да видиш консистенцията, че ми е малко странна). Напоследък мацам толкова много неща, че не знам кое какво прави, ама виждам значително подобрение, макар по-късите ми слоеве още да хвърчат. Изглежда по-здрава косата ми и така я усещам. Определено вече не пада толкова много, откакто ползвам спрея за скалп на Джон Мастерс Органик. Добре, че ви намерих, да се погрижа и за косата си. Много ценя вашите съвети и мнения! И приемам още, ето снимка:
Скрит текст:

# 98
Здравейте,
Колебая се между 2 продукта
 Джон Мастерс Органик и Eprouvage серуми за скалп. Може ли да ми помогнете с отзиви, кое е по подходящо за тънка коса.
Също да питам мнения за възтановяващата маска на Eprouvage. Става ли за тътка коса и хидратараща ли се води или протеинова?
И последнено ползващите ЯЧМР какъв ефект виждате от маслото. Мисля да го взема за масажи на скалп преди измивате на косата. Чудя се струва ли си инвестицията или да мажа наличните
Много благодаря за помощта ви

# 99
  • Варна
 Нутритермик я ползвам за терапии. Силно хидратираща и дълбоко подхранваща маска е. Консистенцията и е перлена, бледожълта. Не е от най-гъстите,но е доста икономична. Нанасям на измита с протеинов до налансиран шампоан коса,минавам с терапевтичната преса,слагам шапка за баня о стоя половин час. Хващам сешоара и суша до абсолютно сухо състояние. Стоя още половин час и мия. Страхотен ефект има на сухи изтормозени дължини.

miraba  фен съм на Епруваж,но ако имаш проблем с омазняване на скалпа техният серум може да ти е тежък. Много мацки се оплакват,че им утежнява. ДМО е по-лек и го дават за обем. Маската е балансирана с превес на хидратацията,но за тънка коса не бих я препоръчала за постоянно ползване. Евентуално можеш да я вземеш и да редуваш с балсама. Той е определено по-лек. Маската е приказка и за дължините и за скалпа,но е възстановяващ продукт трябва да се внимава за баланса.

# 100
Благодаря. Да бързо омазняваща ми е косата. Спести ми една торба пари Simple Smile

# 101
  • Toronto
Нутритермик я ползвам за терапии. Силно хидратираща и дълбоко подхранваща маска е. Консистенцията и е перлена, бледожълта. Не е от най-гъстите,но е доста икономична. Нанасям на измита с протеинов до налансиран шампоан коса,минавам с терапевтичната преса,слагам шапка за баня о стоя половин час. Хващам сешоара и суша до абсолютно сухо състояние. Стоя още половин час и мия. Страхотен ефект има на сухи изтормозени дължини.
Thinking какво точно е терапевтична преса? Нещо такова ли, инфраред:

Купих си Joiko Body Luxe, че установих, че нямам ни един протеинов шампоан. Сега ще трябва и терапевтична преса да си търся. Това олио на Орайт стилизиращо ли е и то, че да го търся като ми свърши Себастиана или има и някаква друга полза от него, да го вземам моментално?

# 102
  • Варна
Терапевтичната преса е инфраред преса да,не е за изправяне,но не е панацея. Ако нямаш просто слагаш шапка за баня и загряваш за десетина минути със сешоара,за да се активира маската.

# 103
Не ти трябва терапевтична преса, не си давай парите.

# 104
Момичета, моля за мнение за кератиновата серия Ланза- шампоан и маска.  Имам и ползвам редовно олиото, любимо ми е и ми се иска да купя и шампоана и маската.

Общи условия

Активация на акаунт