"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" тема 5

• 21 379
  • 658
  •   1
Отговори
# 255
Не съм се виждала с Наско, а за буса трябва и навигатор, а аз в момента не мога да пътувам / на работа съм "денонощно" /. За сега съм пас за Хелиана.
Дамаянти, носи каквото искаш, няма проблем , място има, а ремонта ще почне най-рано след месец !
Дуци, може ли и нас да ни вземете утре ? Много искам да отида до Дом №7 ! При мен има и още дрехи, играчки ... Може да спретна 1-2 чувала !

# 256
  • sofia
Не съм се виждала с Наско, а за буса трябва и навигатор, а аз в момента не мога да пътувам / на работа съм "денонощно" /. За сега съм пас за Хелиана.
Дамаянти, носи каквото искаш, няма проблем , място има, а ремонта ще почне най-рано след месец !
Дуци, може ли и нас да ни вземете утре ? Много искам да отида до Дом №7 ! При мен има и още дрехи, играчки ... Може да спретна 1-2 чувала !

Дуцка,никой не ми отговаря в дома.
Няма да ви върнат ако и така отидете,а и нали ще взимаш ммммммммммммммммерки!

# 257
  • София
Привет пак  Hug
Еми взе преди малко хладилника за Петя и сега сигурно вече са в тях  Hug След почивката ще се постарая и аз да се включа с 5 лева поне за хладилника  Embarassed
Много ми се ходи и на мен в дом 7, но няма да мога.С малкия няма мърдане  Crazy
Криси кога си идва от море?И ще има ли нова акция за памперси  този месец??Или чак август?
Уф, ще ме простите ако задавам въпроси които вече са задавани ама вече ми е едно отпускарско...такова  Blush
ЦелуФки за всички ви!   bouquet

# 258
Здравейте момичета,
Включвам се рядко, но много съжалявам за това. Бях обещала 20 лв за петалнята на Хелиана, но се наложи да замина спешно/ не успях тогава да се организирам да ги пратя/, а след това бяхме позакъсали. Но вчера преведох по сметка на движението 50лв за пералнята или за каквото ви са необходими: чета че имате нужда от хладилник или памперси или там каквото решите. Наистина съжалавам за забавянето и се надявам скоро пак да се включа.
А искам да питам имам 2-3 плика бебешки дрешки по скоро за новородено: не са гъзарски неща, но могат да се използват от някое майче в нужда. Ако има начин някоя от вас да ги вземе ок. Имам и малко дрехи за по-големите деца: главно от съпруга ми. Живея до срутената Била в Сухата река или може да се разберем нещо.

# 259
  • sofia
Здравейте момичета,
Включвам се рядко, но много съжалявам за това. Бях обещала 20 лв за петалнята на Хелиана, но се наложи да замина спешно/ не успях тогава да се организирам да ги пратя/, а след това бяхме позакъсали. Но вчера преведох по сметка на движението 50лв за пералнята или за каквото ви са необходими: чета че имате нужда от хладилник или памперси или там каквото решите. Наистина съжалавам за забавянето и се надявам скоро пак да се включа.
А искам да питам имам 2-3 плика бебешки дрешки по скоро за новородено: не са гъзарски неща, но могат да се използват от някое майче в нужда. Ако има начин някоя от вас да ги вземе ок. Имам и малко дрехи за по-големите деца: главно от съпруга ми. Живея до срутената Била в Сухата река или може да се разберем нещо.

ок,ще изтеглим парите и ще ги ползваме за Петя вероятно и Бранимира Hug

# 260
Момичета, който иска да идва. 10.30 пред дома. Кажете ми от къде да купя детско червило, моля ви. От тези съвсем детските,не за тийнове Laughing

# 261
Дуци, аз не знам къде е Дом №7 !!!

# 262
И аз не знам  Laughing
Ако искаш да се чакаме на магазин "345" до автогара "Овча купел" в 10.15, все някак ще го намерим. Аз съм ходила веднъж с кола и веднъж пеша, не мога да се оправя много из онези храсталаци, но ще питаме, не се притеснявай. Все ще го открием Grinning

# 263
... Кажете ми от къде да купя детско червило, моля ви. От тези съвсем детските,не за тийнове Laughing

От Бонжура на "Малиция" или от Орифлейм, но май не винаги го има в каталога им.

# 264
Намерихме го "Цар Борис !!! " № 128 . Децата са здрави нали? Аз ще съм с Лоти . Червила има в детските магазини, които продават "Барби" и аксесори за нея. Лоти се червира с такива - представляват малко прозрачно куфарче с 5-6 нюанса червила и четчица .

# 265
Благодаря, утре ще търся!
Ефи, пред магазина ли ще се чакаме или направо там?

# 266
Ако сте с кола, по-добре пред магазина. домът е между две спирки, а Лоти не обича много да ходи пеша, освен ако не е на протест !!!

# 267
ОК, последно в 10.15 ли там?
Прати ми телефона си на лични, плийз!

# 268
привет и от мен, днес се завърнах от морето но утре пътувам за Гъмзово - на мъжо селото, нали там имаше едно семейство на което помагаме - имам при мен малко дрехи и играчки да им ги занеса ли - бяха за Медвен но просто в последния момент решихме да идем до Гъмзово за два три дни Embarassed
много ми е мъчно за мъниците в Св. Параскева, щом се върна веднага ще ида до там, Роси моляте нека някой да купи памперси за тях с останалите пари - Миленка, Дуци - моля ви, а като си дойда ще стягам нова акция за памперси
така в мен пари за Хелиана няма - от 115 лев съм дала 50 за пералня, 39 за храни и 22 лв за памперси което прави 111 лв, значи имам 4 лв..........
туй то за сега, адски съм скапана много неща искам да ви питам и да пиша но като си дойда от село отпочинала защото тези пътища ме скапаха тотално, много ми липсвате вие но още повечеми липсват децата и само да си дойда ги почвам ред по ред да ги навестявам
целувки от мен Hug

# 269
Вики, в събота заминавам за морето.
Имам 9 лв в мен, останаха от сметката от форумската среща и аз ги прибрах за памперси(естестено, че със знанието на момичетата), трябва да ти ги дам...

Общи условия

Активация на акаунт