"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" тема 5

• 21 450
  • 658
  •   1
Отговори
# 345
Момичета, вземете от директорките списъци с необходимите лекарства, за да ги дам в аптеката.
  bouquet

# 346
  • София
Момичета, вземете от директорките списъци с необходимите лекарства, за да ги дам в аптеката.
  bouquet
Чакам от Лихарска от Св.Параскева на факс днес да ми пусне списък...
Ако утре отидем до домN7 и оттам ще вземем.

# 347
  • sofia
ниамам кирилитза на клажиатурата  Twisted Evilи така схте пихса. Wink
Ефи,помосхтното у-схте ж Перник сега е затжорено,ниама никои сега,така цхе не се разкаржаите Praynig
За инфектзиозна се знае,цхе е мисериа и аз лицхно не се уцхуджам ,но нали детзата са жецхе добре Praynig
За морето на детзата Grinning,бражо на този които и да е Hug
Момицхета Heart Eyes

# 348
  • София
Ефи,помосхтното у-схте ж Перник сега е затжорено,ниама никои сега,така цхе не се разкаржаите Praynig
За инфектзиозна се знае,цхе е мисериа и аз лицхно не се уцхуджам ,но нали детзата са жецхе добре Praynig
Момицхета Heart Eyes
hahaha hahaha hahaha момичето което говори на някакъв странен език  Joy Joy Joy
Добре си дошла  Hug там  Heart Eyes

# 349
Момицхета Heart Eyes
ти си луда ма-още не пристигнала и се лепна за форума #Crazy
и по-добре пиши на латиница ша знайш Crazyай марш да се забавляваш Heart Eyes

# 350
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
що фъфлиш ма Роси Mr. Green
кикики
сори не се сдържах Laughing

# 351
Роси, пишеш като Пипи Дългото Чорапче, да не сте попаднали на остров без емфие Joy

s_vaseva, говорих с директорката на дома в Трън и тя каза, че имат нужда от лекарства от първа необходимост - за температура, стомашни разстройства, болка и ако може 40 опаковки разтворими витамини. Децата са 32. Писах и на Alex1 в неговата тема, но не знам какво и кога ще се случи.

# 352
  • sofia
Момицхета Heart Eyes
ти си луда ма-още не пристигнала и се лепна за форума #Crazy
и по-добре пиши на латиница ша знайш Crazyай марш да се забавляваш Heart Eyes

malkia spi ,sister e na rabota za posleden den,plemennika na gradina,opravih bagaja  ;-)i po-dobre tuk otkolkoto v dvora s jabite  :twisted:Dneska e den za pochivka Crazy

# 353
Момицхета Heart Eyes
Добро приземяване!Точно си мислех,как си изкарала полета ,малкия Саши как понесе дългото пътуване! Дали свършиха работа играчките?
Еи, неможеш без нас ти Heart Eyes  Hug Ама едвам ти разчетох писанията hahaha

# 354
  • София
Ето списъка от Св.Параскева:
(няма конкретни количества, колкото могат да дадат ще са им полезни, само за Суметролина ми поясни д-р Лихарска, че не им трябват повече от 3 флакона)
1.КЛАРИТИН СИРОП
2.МУКОСОЛВАН-сироп
3.ФЕНИСТИЛ ГЕЛ
4.ПАНАДОЛ -сироп
5.ЕФЕРАЛГАН -свещичка за бебета и малки деца
6.Витамин В-комплекс -дражета (не комбинирани мултивитамини)
7.Витамин С- ампули 0.2мл
8.Сироп калциев глюконат 10%
9.Кремове против подсичане (!)
10. Суметролин сироп- 3 флакона
11.Амоксицилин с клавуланова киселина

Децата са до 3г (да се има предвид при дозировките на антибиотика и пр)

# 355
МОМИЧЕТА СПЕШНО Е СТАВА ВЪПРОС ЗА ДАНИ И ХЕЛИАНА
пиша тук че темата незнам дали я четат толкова хора за нея
Дани е болен, много е зле, от една седмица повръща, не е искала да ни звъни защото е мислела че ще се справят сами, но детето е зле, повръща и водата даже
водила го е на лекар - изписали са му Фризо 3 но тя няма пари да го купи, на мен единственната най бърза възможност ми е в четвъртък следобед да ида, но това са цели два дни а Дани няма какво да яде
може ли някой от вас утре по рейс от автогара Овча купел да прати поне една кутия Фризо 3 по някой рейс до Радомир - аз ще кажа на Хелиана да иде да си го вземе от автобуса, просто друго не измислям, а ако някой утре има кола - мога да тръгна с него до Радомир за да идем при нея
аз имам в мен 30 лв - с тях ще и купя фризо 3, но преди четвъртък няма как да ида - просто нямам кола, и то в четвъртък следобед ще мога
моля ви много се притеснявам за Дани и Хели беше адски уплашена
можете ли да се включите по някакъв начин или да търся спешно кола от някъде.
Мариетка остави ли карата в Ефи
Ефи в четврътък следобед след 3 час ще се ходи до Перник а newsm78 - Дамян преди това е на бачкане, без Вики ще съм защото е болен, няма как да го заведа при децата болен, какво ще кажеш newsm78
ай сега се сетих ooooh!, на брат ми любовта май бачка в ПЕрник, но е късно да и звъня, освен утре сутрин да я помоля да купи фризо 3 и да го метне до Радомир - друго не ми ражда главата - хайде утре рано сутрин ще и звъна и ще ви пиша веднага, само дано се навие Praynig Praynig

# 356
  Аз мога утре след 18ч.

# 357
  • София
Имам приятел в радомир, дадох адреса, Криси звънни ми по-късно, 4е ще съм в движение да ти кажа какво  става. Обеща ми , 4е до 10ч  ще занесат  две кутии, събудих го човека, ама е свестен, не ми се разсърди много Wink

Последна редакция: ср, 12 юли 2006, 07:10 от Emi

# 358
Имам приятел в Радомир, дадох адреса, Криси звънни ми по-късно, 4е ще съм в движение да ти кажа какво  става. Обеща ми , 4е до 10ч  ще занесат  две кутии, събудих го човека, ама е свестен, не ми се разсърди много Wink
Еми................  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet, нямам думи, като се видим ще ти дам парите за Фризото, много ти благодаря, по късно ще ти звънна ::

# 359
картата е в мен-днес ще я оставя при Ефи-все още не се знае обаче дали няма да пътуваме в петък до Трън с Ева и ще ми трябва
и ви помолих да се координираме малко с ходенията-последно кой,кога иска да ходи в Перник-в мен и в Миленчето има неща-казах го няколко пъти и чета тук 3 различни варианта за ходене-последно????все пак и ние да знае предварително и да си направим планове а? Close
п.с аз в четвъртък не мога-освен ако не е сутринта-следобяд в 14.30 имаме среща с "агенция за закрила на детето" с Ева-важно е!

Общи условия

Активация на акаунт