"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" тема 5

• 21 441
  • 658
  •   1
Отговори
# 330
  • София
О, Криси-Вики Simple Smile Баткото от склада пита за теб  Joy
Ако знаеш, че шефа си вее задника по чужбина щях и по-късно да отида на бачкане. Ети не се сетихме днес да минеш през нас да ти дам 2те торби бебешко. Кога ще ми дойдеш на гости?

# 331

а колкото за невярата на тези около нас-за това,че не ни разбират-аз лично ги съжелявам и не се опитвам да им обяснявам-не знаят от колко емоции се лишават-"блажени за вярващите"
казвала ли съм ви колко щастие ми носи това ,че ви намерих Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 332
Май утре ще изписват Атанаска. Около 12ч. Майчин Дом.

# 333
Момичета съгласна съм с мъжа на Еми. Инфекциозна болница не е шега работа!!! Още повече, че след това ще гушка Иво и ще го вози в същата кола. Трябва да сте по-внимателни, особенно при такива ситуации. Не бива това което правим, да пречи на децата и семействата ни.
Днес едно момиче Яна донесе 4 торби с дрехи за по-големи деца. Давайте да организираме ходене до Доганово, Трън, училището в Перник. Утре съм си у дома, ще се опитам да пооправя донесеното и да го сортирам, доколкото мога.

# 334
Ефи аз съм за , но Роси в кой остави картата от Темпо - да сипем тунджа че тези пътувания ми опразниха и без друго тънкия джоб
искаш ли да изчакам Дамян да си дойде че горгкия е чак в Петрич, и утре да ти кажа кой ден да се вейнем до Перник или до ДОганово - където ти душа иска
в дом 7 сте ходили но кой иска да ме заведе - след прочетеното от вас за него искам и аз спешно да го видя, и да помогна и аз на дечурлята там Cry

# 335
О, Криси-Вики Simple Smile Баткото от склада пита за теб  Joy

сигурна ли си, щото мен всеки път за Дуци ме пита, ама аз си правя пас, не и казвам че Милан ще ме бие.........сори за офа ама се не стърпях

# 336
Картата е в Мариета, а до Дом №7 и на мен ми се ходи !!!

# 337
Картата е в Мариета, а до Дом №7 и на мен ми се ходи !!!
ок утре ще и звънна на бременното съкровище и после на теб
вижте ми постинга тук, моля ви че съм бясна http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=74326.new#new

# 338
Криси, не мисли повече за тези хора. Не се товари излишно с отрицателни емоции ! Ще помогнем на другото семейство, което има нужда . Има при мен училищни пособия и дрехи, ще им изпратим.

# 339
  • София
Аз утре отпадам за Перник, много ми станаха задачките Cry
НО Naughty- ако някой има желание, време и пр.- можем сутринта да идем до домN7! Егоистично е от моя страна, но е единствено заради липсата на време(четвъртък в ранни зори пътувам) - в смисъл, 4е на мен този дом ми е близо....Тъй като занесохме дрешки , може да купим плодове. Ефи- незнам колко големи дрешки имаше в онези чували, но малките бяха зле обле4ени (3-4г). Трябва да напиша и протокол за нещата, които занесох в петък- има ли някаква бланка или в свободен текст да го напиша. Поне логото на Движението да сложа отгоре??? Моля, някой да ми прати, ако има бланка. Иска ми се и някакви вафли или кроасанчета да им взема, че като се сетя миличките как ръфаха тези обикновени бисквити и как си ги стискаха, сакън да не им ги вземат....Чудя се ако взема 10-15 кис.мляка ще стигнат ли на айрянче до децата newsm78
Хайде, ако няма да се ходи до Перник, нека отидем Hug, и без това ми се иска още впечатления да се съберат оттам, да не би аз нещо да си въобразявам...(относно отношението на персонала, държанието на децата и пр.)
Ако има багаж- казвайте, днес мога да реагирам с кола.

# 340
  • София
Утре (сряда) ли ще се ходи до Перник?Кой ще ходи и има ли едно местенце за дебело гъзенце  Blush

# 341
Утре (сряда) ли ще се ходи до Перник?Кой ще ходи и има ли едно местенце за дебело гъзенце  Blush
аз имам някакви такива планове, но чакам Дамян да се прибере от провинцията за да знам имам ли кола, но по скоро за четвъртък го планирам - Перник и Хелиана или Доганово - Ефи за къде има повече багаж, за да знам
МАриетка - можеш ли да оставиш картата на Темпо в Ефи ако не ти трябва newsm78
абе Роси дали е кацнала вече newsm78 newsm78

# 342
Еми, днес ще сортирам дрехите и ще ти кажа какво имаме. Много ми се ходи до Дом №7, а и Криси изяви желание.

# 343
Момичета, нямам възможност да пътувам с вас, но ако мога да се включа с нещо - продукти, дрешки и т.н. само казвайте на кого да ги дам. Hug
Целувки на дечицата! Радвам се, че се възстановяват. Летният вирус не ни подмина и нас, за жалост....

# 344
Роси ми писа смс сутринта че е кацнала Wink
за Перник и аз имах идея да се ходи-има и неща да се носят в Миленка и в мен-ама айде да се координираме повече а? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт