"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" тема 5

• 21 456
  • 658
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Видяхте ли това  newsm78

# 376
Можеш да провериш ако е близо до вас. Нещо по темата няма развитие.

# 377
  • sofia

Krisi,tova za kolata e stara neosashtestvena ideia,koiato e dobra,no iska zdravi vrazki.Shte polzvame tvoite Mr. Green

za golemite neshta :thinking:Vijte momicheta  :bouquet:niama da ni bade bez golemite neshta,to e iasno.KOlkoto i da ni se e iskalo v minaloto da pravim golemi proekti sme si davali smetka,che niamame resursite za tiah.Taka e i v momenta.Ne si mislete,che ne iskam ili nehsto takova Naughty

No mi se iska vsiaka ot vas da si dade realna smetka za lichnite i vazmojnosti po otnoshenie na vreme,semeistvo,pari!Govoria za administrativna rabota,patuvane i razhodi po tezi proekti.
Mnogo sme si govorili minalata godina s niakoi tuka po tezi vaprosi i izvoda e:dokato ne porasnat detzata i niamam finansova dpokrepa ne mojem da pravim proekti.Tova v kombinatziata ot segashnite zadachi shte ni povleche nadolu.
Prosto iskam da si dadete smetka za realnoto ni sastoianie i da se vzemat reshenia,koito naitina hste sa ot polza na detzata i niama da ni izpiat silichkite i dovlekat problemi v semeistvata.
Bez da se oplakvam shte vi kaja,che ima momemnti v koito iskam da se #2gunfire
Ta Viki,shte se vazpolzvame ot tvoita poznata i shte govorim kato si doida.

# 378

Krisi,tova za kolata e stara neosashtestvena ideia,koiato e dobra,no iska zdravi vrazki.Shte polzvame tvoite Mr. Green

za golemite neshta :thinking:Vijte momicheta  :bouquet:niama da ni bade bez golemite neshta,to e iasno.KOlkoto i da ni se e iskalo v minaloto da pravim golemi proekti sme si davali smetka,che niamame resursite za tiah.Taka e i v momenta.Ne si mislete,che ne iskam ili nehsto takova Naughty

No mi se iska vsiaka ot vas da si dade realna smetka za lichnite i vazmojnosti po otnoshenie na vreme,semeistvo,pari!Govoria za administrativna rabota,patuvane i razhodi po tezi proekti.
Mnogo sme si govorili minalata godina s niakoi tuka po tezi vaprosi i izvoda e:dokato ne porasnat detzata i niamam finansova dpokrepa ne mojem da pravim proekti.Tova v kombinatziata ot segashnite zadachi shte ni povleche nadolu.
Prosto iskam da si dadete smetka za realnoto ni sastoianie i da se vzemat reshenia,koito naitina hste sa ot polza na detzata i niama da ni izpiat silichkite i dovlekat problemi v semeistvata.
Bez da se oplakvam shte vi kaja,che ima momemnti v koito iskam da se #2gunfire
Ta Viki,shte se vazpolzvame ot tvoita poznata i shte govorim kato si doida.

Роси, абсолютно си права. Още повече, че като порастнат децата, започва и работата... Ето, аз не мога  в нито едно пътуване да се включа, където и да било...
От друга страна - големите неща, водят след себе си и по - големи широти и възможности... В крайна сметка колкото и утопично да ти звучи в момента, все ще дойде ден, в който тази фондация ще може да наема хора, които да работят за нея, именно по разни подобни проекти.
Така, че дайте да пробваме всички възможности, пък Божа работа Wink

# 379
  • sofia
Роси, абсолютно си права. Още повече, че като порастнат децата, започва и работата... Ето, аз не мога  в нито едно пътуване да се включа, където и да било...
От друга страна - големите неща, водят след себе си и по - големи широти и възможности... В крайна сметка колкото и утопично да ти звучи в момента, все ще дойде ден, в който тази фондация ще може да наема хора, които да работят за нея, именно по разни подобни проекти.
Така, че дайте да пробваме всички възможности, пък Божа работа Wink

[/quote]

shte probvame,razbira se,no parvo neka vsiaka da si pretzeni kakvo i kak shte moje,a ne da poemame neshto i posle da se bie otboy samo zashtoto nikoi ne e dlajen.Iskam da sam pravilno razbrana-triabva goliam ekip,koito da e pochti na palen raboten den i da ne gubim naistina dobri hora zashtoto smeistvata stradat.Nie sme dobrovoltzi,ne poluchavame vaznagrajdenie i po tazi logika mojem da sme mnogo i malko ot nas.A angajimentite s detzata ne chakat,samotnite maiki sashto,maikite-siratzi......

opitvame mnogo neshta i naistina sam optimist,no si davam vinagi smetka za realnite vazmojnosti

Heart Eyes

# 380
Момичета, много се извинявам, че се появявам така парашутно, но сега разбирам, че има такава тема Embarassed и че може да се поага и на майчета, а не само по домовете за сираци... къде съм бляла две години в този форум ooooh!
Та, имам хубава количка, която искам да подаря на някое маменце. Количката е ползвана 6 месеца, с големи непомпащи гуми, комбинирана, с обръщаща дръжка. Към нея има портбебе, а багажника и чантата трябва само да се зашият (затова не я ползвам много се ядосах като се скъсаха на второто излизане, но цяла зима карах с нея - проходима е Grinning ) Ще я изпера и ще я приготвя. Само да ми кажете с кого трябва да се свържа или къде да я занеса. Освен това видях, че давате и дрешки... дали ще мога да дам някои от по-запазените на Сияна... не съм се затрупвала с дрехи, та нямам много, но каквото мога... кажете как стават нещата. Извинявам се за супер лаишкия пост, но добре, че Правда удари едно рамо с линк Hug

# 381
Здравей, Ассинка !  Hug
Много се радвам, че искаш да помогнеш.  Peace
По-добре късно , отколкото никога ! Винаги има нужда от хора , като теб.  Hug

# 382
 Assinka , Ефросина  ни е гара разпределителна по принцип - тоест можеш да занесеш всичко при нея и от там ние го носим където в момента има нужда, от дрехи винаги има нужда, от количка май в момента някоя от мамите на Ивет имаше нужда, ако не - винаги ще намерим бебок нуждаещ се от возило, та ако имаш с какво направо с Ефи можеш да ги занесеш - в Лозенец ( извинявам се че пиша от нейно име), ако ли не - кажи къде живееш за да видим коя от нас е най близо за да ги вземе когато са готови Peace
Ефи утре рано сутринта щте събудя, да знаиш шефче, да не ме биеш, моля те само приготви всичко за да мога да го метна и да отпрашвам щот полицая е втора смяна и си иска в един колата, а аз искам по дълго да стоя при децата Embarassed

# 383
Момичета, днес дадох списъка с лекарствата в аптеката и казаха, че ще ми се обадят, когато приготвят нещата Peace

# 384
  Страхотно!   bouquet

# 385
Момичета, днес дадох списъка с лекарствата в аптеката и казаха, че ще ми се обадят, когато приготвят нещата Peace
Точно си мислех да те питам дали си видяла списъка с лекарствата за Св.Параскева.Когато са готови ми пиши, аз ще ги занеса, говорих с директорката Hug
Момичета, имам лоша новина...поне за мен е такава!
Моята кръщелница Мая, ще я местят скоро в Дом 7 Close Разбрах го, вчера и днес веднага изхвърчах до там, за да разбера как стоят нещата.
Другата седмица ще трябва да й се направи един преглед, от който много неща ще зависят.Ние ще поемем всичко по него и ще я закараме в болницата . Praynig
Ще направя всичко възможно ако може , да забавим поне малко преместването й.Стискайте  палци, много съм разстроена, мъчно ми е за детето, като знам как ще го преживее Cry Cry Cry

# 386
Миленче, не се разстройвай ! Ще зачестим посещенията в Дом №7 !!! Ще подобрим условията там !  Praynig

# 387
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Миленкааааа Confused
Ужасно съжалявам да чуя това за сладката ми лепенка. Не може ли да я пратят в Драгалевци беее. Там е супер дома. Колко ми е мъчно....
Аз, момичета, отивам на море. Две седмици съм все болна, а сега и на антибиотик. Моля ви да нагушкате Петър като ходите. Много ми е мъчно, че не съм го виждала толкова време, но в състоянието в което съм изобщо не съм за пред деца. Връщам се на 25 юли. До тогава гушкайте от мен всички сладурчета от св. Параскева. Стискам палци Мая и Мими да попаднат на по- добро място.

# 388
  • sofia
Миленче, не се разстройвай ! Ще зачестим посещенията в Дом №7 !!! Ще подобрим условията там !  Praynig

Milenche,neizbejno e mesteneto mila :(Znaem go vsichki .

Pitay Liharska ot kogo zavisi v koi dom i nepremenno da predupredi za krastnitzite.Vapreki,che te gi mestiat kadeto ima obiaveni svobodni mesta.Pone takava e praktikata.

NIakoi da se e chuval skoro s Medven?

# 389
  • sofia
Momicheta,vijte tova!!!!
Ivo,blagodarim ti Hug
http://www.zlatenvek.de/

Общи условия

Активация на акаунт