VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 96 647
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 3 450

Мацка е била. Сега Годзила гадна и противна.
Ще си плюя в пазухата цял ден ....

# 3 451
  • густо майна Филибето
При Калина се е получило от гноен абцес на зъб.Не е от пластична операция по желание.Същото като при този, дето беше при Слави.Изгнива костта отдолу и не може да се възстанови.

О, ужас!
Не съм толкова наясно, но аз имах едно загниване на костта, и ми предложиха вместо да вадя зъба, да ми направят пластика на костта. Не ми беше съвсем по джоба, особено пък за краен зъб. Все си мисля, че има някаква възможност, ако имаш и материалната  Sad

# 3 452
  • в рока
В ю туб има качени епизодите от среднощните включвания от къщата. Ами, различни теми се разискват, с нормален тон... Най-вече Албена, Ема, Жени, Уош, Саката
Опитаха се да обяснят на Стоенчо играта, ама... Сладурче.. Но не са го нападали чак. Женито, и пияна, и трева, тя така си говори. На единия епизод, обаче, въпреки късния час, не беше пияна🤔

# 3 453
Скрит текст:
Преди пластиките:
Май устничките и тук не са от непипнатите Wink, но като цяло - хубаво момиче!

# 3 454
  • в рока
Да, пипани са, но иначе е симпатична. Тя на колко години е?

# 3 455
  • София
На Стоенчо няма нужда да се обяснява играта, той е самата игра.
А Жени като не е била пияна сега дружно трябва да я аплодираме, щото ББ е клуб на неанонимните алкохолици Simple Smile

# 3 456
  • Viena
Да бе, мацка си е.... сега е "горската" направо!

# 3 457
  • Испания
Да, пипани са, но иначе е симпатична. Тя на колко години е?

Устните - да. На 41 години е.

А Жени като не е била пияна сега дружно трябва да я аплодираме, щото ББ е клуб на неанонимните алкохолици Simple Smile

Абсолютно. Имам опасението, че на ББ хич не му се нрави друг да е играчът, а не самият той.

# 3 458
  • София
Дам и за това мисля, че ББ ще махне Стоян.
Такива играчи не му трябват.
Друго са мишките ала Цецко.

# 3 459
Джулиана наистина ли има неаполитански произход? Или баща й е арабин с италианско гражданство? Защото Джулка  има неаполитански чар в лицето(преди корекциите),но пък е с  арабско презиме, а арабите в Неапол са просто италиански имигранти...? Някой знае ли? Интересна ми е тази птица.

# 3 460
  • в рока

Не мисля, че е самата игра Стоянчо-ексцентричен, цветен... Но до тук. Няма да надиграе ББ, за това пък, ако продължи да упорства, ще лишава още съквартирантите си от блага. Което, може би е супер за него, но не импонира на уагабунгата, добротата и отнесеността, която предлага на драгия зрител.
Коментарът за Евгения нещо не го разбрах... Ако искаш, приготви тиквен медал, и иди ѝ го занеси до Нови Хан, може и още една вечер трезва да остане, заради теб специално.
Аз констатирам, не аплодирам, и не призовавам други да го правят.

Мерси за инфо то за годините на Джонсън..
Ами по-възрастна ми изглежда..

Презимето на Гани, мисля е от втория ѝ баща.

# 3 461
  • София
Скрит текст:
При Калина се е получило от гноен абцес на зъб.Не е от пластична операция по желание.Същото като при този, дето беше при Слави.Изгнива костта отдолу и не може да се възстанови.

О, ужас!
Не съм толкова наясно, но аз имах едно загниване на костта, и ми предложиха вместо да вадя зъба, да ми направят пластика на костта. Не ми беше съвсем по джоба, особено пък за краен зъб. Все си мисля, че има някаква възможност, ако имаш и материалната  Sad

# 3 462
  • Варна

Какво търсят? Тя си каза: в Истанбул Аллах я повикал. Пу, пу, пу!

Без неуважение към религията, Аллах знае ли каква беля си взима на главата? Simple Smile

# 3 463
  • Испания
Визитката на Вулева:

Цитат
Роден град: Санкт Петербург

Образование: Магистър по право

Възраст:

Зодия: Стрелец

Семейно положение: свободна

Професия: творец

Вредни навици:

Хобита и интереси: Спортувам, рисувам

Опиши себе си с няколко думи:

Най-добрите думи, които са казвали за теб:

С какво се гордееш:

Трите неща, без които не можеш да живееш в Къщата:

https://nova.bg/bigbrother/profiles/view/585/%D0%B0%D0%BB%D0%B1% … 0%B5%D0%B2%D0%B0/

Смях!

Цитат
Най-добрите думи, които са казвали за теб:

Защо ли няма отговор?

Когато е родена, градът е бил Ленинград, ама нейсе! Да не издребняваме.

Без неуважение към религията, Аллах знае ли каква беля си взима на главата? Simple Smile

Явно, не. Като гледам и тя колко я уважава...

# 3 464
  • в рока
В светските ислямски страни, не ходят забулени,жените се гримират, имат изяви и т.н.
Много от нас са кръстени в православната вяра, а не спазват пости, не са чели Библията, нарушават Божиите заповеди.
Защо като се каже ислям, автоматично си представяме бурка или фередже

Общи условия

Активация на акаунт