Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 5 ноем. 2018, 14:39 ч.

Говорим си за Свръхестественото 2

 • 20 752
 • 740
 •   1
Отговори
# 15
 • Чужбина
 • Мнения: 5 952
Eleonora_27, малко е остри изказването ви.
Не помня вече, дали в Тайната, развиваха теорията, че освен намерение са необходими и действия, но както и да е.

Прощавайте! Не е лично срещу Вас.

По-скоро е базирано на хората около мен, който са посветени в "Тайната" и които по цял ден мислят положително за материални придобивки и оправяне на живота им с идеята, че ще живеят най-малко 500 години и ще се къпят в пари.

Какво?, ако четеш...става въпрос за делийтването на съзнанието в подходяща черна дупка, както си описала в предишната тема.

Това означава ли, че съзнанието има материална компонента, така щото да можем да "select ALL, delete ALL" на базата данни?

Сори за тъпия въпрос.

Последна редакция: пн, 05 ное 2018, 20:59 от Eleonora_27

# 16
 • Мнения: 12 235
И на мен ми е интересно, ако някой е видял практически ползи от Тайната, да сподели?

Не съм гледала филма от години (а иначе го гледах към 3-4 пъти - стори ми се вдъхновяващ в някои части, но не ми донесе голяма полза), но доколкото си спомням, стъпките бяха - изразявате желание към Вселената, започвате да го подхранвате, чакате шанс, който да ви помогне да осъществите желанието, без да се отчайвате.
Във филма насърчаваха да се създават така наречените Вижън бордове - да си закачваш изрезки на нещата, които си пожелал от Вселената и да си ги гледаш, с цел вдъхновение. Преди време попаднах на едно смешно видео по темата (на англ.):
Скрит текст:

Между другото, господинът от видеото не е само комик - той се занимава сериозно с някои духовни учения, но иронизира това, което според него е безсмислено.

# 17
 • Чужбина
 • Мнения: 5 952
И на мен ми е интересно, ако някой е видял практически ползи от Тайната, да сподели?Петя, от опит мога да кажа, че не работи. Хем не съм имала материалистични желания, а

Скрит текст:
желание за забременяване

Визуализации, картинки, диети, мечти...бла бла.

Тия около мен, които все повтарят, че мислят положително, са най-зле. Все мислят мислят...и накрая нищо. На тия, на които не им пука и не мислят, най-много им се получават нещата.

Най-добре са хората, които нямат страх от смъртта. Загубиш ли страха от смъртта, според мен, времето на Земята ти става много по-леко. Границите и само-ограниченията ти падат и започваш да гледаш на нещата по-философски.
Придобиеш ли знание, че всъщност всичко е много много много повече от това, което виждаш през един тъп зимен ден, тогава нещата стават доста по-смислени.

Аз затова искам да медитирам като Дейвид Линч, но дали ще мога...не знам. Освен да взема сама да си се уча.

П.С. Скъсах се от смях на клипа, който си пуснала. Точно така ги виждам нещата.

Последна редакция: пн, 05 ное 2018, 21:18 от Eleonora_27

# 18
 • Мнения: 12 235
Според мен, основният проблем е, че се изисква да се изключи всякакъв реализъм и да си повтаряш "Въпреки, че това е трудно или невъзможно, аз знам, че Вселената ще ми се притече на помощ и ще сътвори чудо за мен". Аз лично не мога да го направя - дори да повтарям до втръсване, ще имам едно на ум. Просто не мога да го изключа... И какво излиза, че Законът на привличането хипотетично работи, но само за хора, които безусловно вярват в чудеса?!..

# 19
 • Чужбина
 • Мнения: 5 952
И какво излиза, че Законът на привличането хипотетично работи, но само за хора, които безусловно вярват в чудеса?!..

Силата на Мисълта:
Гледала ли си Къща от Карти? Аз лично не съм, но вкъщи се гледаше и съм хващала отделни сцени. Там има едни будисти, които са наредени вкръг и материализират нещо си. Е те това е силата на мисълта. Но това са много монаси, наредени по определен начин, и в продължение на часове са съсредоточени върху нещо конкретно. Тези монаси са учили цял живот, как става тая работа.
Те знаят, как да излизат от тялото си, как да виждат неща, за които обикновените хора нямат никаква идея. Цял живот се учат да умират по Тибетската Книга на Мъртвите.

А в изследванията на ЦРУ-то са участвали тренирани медиуми. Обучавали са ги методите на Монро.

# 20
 • Мнения: 12 235
Не съм го гледала, но съм чела на разни места, че тибетските монаси могат да правят такива неща... Някъде, не помня вече в коя книга, прочетох за пещерата на Миларепа - скрита в планината Кайлас. Според легендата, пещерата е скрита, създадена от Миларепа и до днес притежава невероятна сила - докато човек е вътре, всичките му желания се материализират... Странно, но в Уикипедия и другите популярни източници в нета, не пише нищо точно за тази легенда, а аз си спомням ясно, че я четох в ню ейдж книга..

Скрит текст:
А за чудесата - както написах, на мен не ми се получава привличането на желани неща към себе си, обаче знам един интересен трик. Не е точно свръхестествено нещо - свързано е със самохипноза, ако подейства е интересно. Използвам ТЕС - тя по принцип е техника за разрешаване на проблеми (има си тема тук, но не много активна), но някои хора експериментират с нея. При мен върши работа за намиране на отговор на конкретен въпрос. Т.е. ако търсиш информация за нещо, сесията с ТЕС може да ти помогне да откриеш отговори, или да се насочиш в правилната посока. Може да привлечеш знаци или синхроничност, които се оказват полезни.
 

https://www.lifelines-eft.com/bg/kak-se-pravi-tes-kratko-rakovodstvo/

# 21
 • Мнения: 2 475
Това е много интересно, 10Х!  Simple Smile bowuu Има връзка с това, което съм практикувал и това, което правя. Ще го прочета и може да коментирам.  Simple Smile
Мариачи, добре дошъл в темата. Много ще се радвам да споделяш.Тук всички сме малко луди, да знаеш Grinning Grinning Grinning
Само малко ли?!  #Crazy Joy Joy Joy

Това с материализирането на желанията е особена тема. "Тайната" е добре известна, но е на повърхностно ниво, както много ню ейдж книжки. Изчел съм много такива още много преди да се появи този филм. Всъщност "Тайната" е предназначена за разпалване на желанието. Grinning Но, ако ставаше само така, то всички, които пробваха щяха да са вече богати и презадоволени откъм всичко  Grinning Факт е, че имат значение определени условия от страна на стремящия се, като постоянство и регулярност, съответно емоционално насищане на образите, ясна идея за целта... Но има и карма, може да има и фактори, за които ние даже и не подозираме, блокиращи усилията на индивида. Може да си е избрала и душата изначално друг начин на живот, а егото се мъчи да направи нещо различно с разни "тайни" ...  Sunglasses  Grinning
Трябва да се има предвид следното - тибетските монаси например са на различно ниво и изобщо не трябва човек да ги взема за отправна точка. Те водят друг начин на живот, практикуват непрекъснато овладяване на ума в сравнителна изолация, имат духовни стремления и желанията им нормално не са свързани със земни притежания.  Simple Smile Но и светци са се връщали отново в обятията на светския живот, така че трябва да имаме едно наум. Simple Smile И това е, че за да се покори стремежът към светски и материални  желания с ума се изисква много, ама много духовна практика и въпреки това емоциите и чувствата пак могат да победят и го правят.  Grinning
Да се върна на изпълнението на желанията. Ето тук текста от програмата на "Монро", свързан пряко с това:
Скрит текст:
Шаблониране (“патерниране”, бел.прев).Тази техника впряга в употреба съзнанието за постигане на желани цели във физическата, емоционалната или интелектуалната сфери. Техниката включва концентриране върху желаната цел, докато участникът е в състояние Фокус 12; индивидът разпростира възприятието си за целта върху цялото разширено съзнание и го проектира във вселената с намерението, че желаната цел вече е въпрос на установено постижение, което е предзнаменувано да се реализира в посочените времеви рамки. Тази конкретна методология се основава на вярването, че мисловните шаблони, генерирани от съзнанието ни в състояние на разширено самосъзнание, създават холограми, които представляват ситуацията, която желаем да осъществим и, по този начин, да поставим основата за действително реализиране на тази цел. Веднъж след като мисловно генерираната холограма за преследваната цел е установена във вселената, тя се превръща в аспект от действителността, който взаимодейства с вселенската холограма, за да осъществи желаната цел, която, при други обстоятелства, може никога да не се случи. С други думи, техниката на шаблонирането разпознава факта, че, тъй като съзнанието е източникът на цялата реалност, нашите мисли имат силата да влияят на развитието на реалността във време-пространството, така както се прилага спрямо нас, ако въпросните мисли могат да се прожектират с адекватен интензитет. Само че, колкото е по-сложна преследваната цел и колкото по-радикално се отклонява от настоящата ни реалност, толкова повече време ще е нужно на вселенската холограма да преориентира сферата на реалността ни, за да възприеме желанията ни. Треньорите от “Монро” предупреждават, да не се опитва да се насилва скоростта на този процес, защото индивидът може да успее да дислоцира неговата съществуваща реалност с драстични последствия Sunglasses.

Аз лично съм правил такива практики. Да, можеш за определени неща да постигнеш резултат с целенасочен ум и емоционален заряд, но съм забелязал, че това става когато има условия за реализирането им. Например трябват ти няколко хиляди лева спешно и сядаш и започваш да практикуваш. Но в същото време имаш опция, от която можеш да ги получиш, ако насочиш към нея енергията си.  Sunglasses Да речем знаеш, че от работа че не би успял за един месец поради ограниченията, свързани с нея, но имаш например някакъв друг малък бизнес, който, да речем е в застой, но теоретично може да ти донесе съответната сума. Концентрираш се върху него, даваш му положителна енергия и резултат скоро идва със съответните доходи. Въпросът обаче е и да си премериш желанието, защото човек понякога иска неща, за които се оказва, че съжалява, като ги получи или че просто не е имал нужда от тях или това става за сметка на нещо неприятно или за сметка на някой друг. Rolling Eyes
Гледам, че Petia Ivailova и писала за ТЕС и веднага ще коментирам по отношение на желанията. Много пъти те не се изпълняват, защото в подсъзнанието има програми, които са противоположни или ги блокират!  Sunglasses Например искаш да печелиш много, а там някъде дълбоко лежи загнегнездена мисълта: "с честен труд пари не се изкарват".  Grinning Тези програми трябва да се открият и изчистят и ТЕС е много полезен, но може да не е достатъчен. Освен това трябва и опит, за да се открият понякога такива "софтуеърни вируси". Grinning Да не говорим, че понякога може да има директни енергийни вмешателства от външни източници, които да блокират потока на енергията в определена посока и колкото и да се напъваш - всуе.  Shocked Става въпрос за магически въздействия, поръчани или осъществени от някого поради някаква причина. Мога да ви разкажа няколко такива смразяващи случая, но посред нощ...  Grinning Grinning Така че, ако нещо не се получава, трябва да се търси решение, да има многостранен подход.  Simple Smile

# 22
 • Чужбина
 • Мнения: 5 952
Да, аз имах предвид, че е много по-комплексно от представеното в т. нар. Тайна.

Да, ЦРУ-то са правили изследвания и са използвали медиуми. Медиуми са активни също и в криминалистиката. Но това са си някакви надарени хора.

Иначе няма лошо човек да мисли положително и да мечтае. В крайна сметка, животът се случва основно в главата ни.

Мариачи, разкажи.

# 23
 • Мнения: 2 475
Да, аз имах предвид, че е много по-комплексно от представеното в т. нар. Тайна.Да, ЦРУ-то са правили изследвания и са използвали медиуми. Медиуми са активни също и в криминалистиката. Но това са си някакви надарени хора.Иначе няма лошо човек да мисли положително и да мечтае. В крайна сметка, животът се случва основно в главата ни. Мариачи, разкажи.

Третият райх също е ползвал услугите - на тези красиви медиуми -
обществото ВРИЛ. За контактите им с цивилизацията на Алдебаран и техническата информация, която са получавали, е писано. Имах някъде и книга за летящите чинии на Третия райх със схеми и снимки.  Владетели и правителства по принцип са ползвали услугите на медиуми при възможност.

Що се отнася до някои случаи - резултат например на проклятие или направено магическо въздействие. Знам такива за измиране на цели семейства след отправена клетва в резултат на вопиюща несправедливост, на изнасилвани жени още като момичета в определен род заради подобно деяние от страна на техен прапрародител, за целенасочени удари в съответните чакри на родителя за финансово неблагополучие, които могат да предизвикат болест у детето на нивото на съответния енергиен център... Има много хора, които желаят злото на други хора поради поради злоба, алчност, омраза, ревност, завист...  Shocked

# 24
 • Бургас
 • Мнения: 589
Какво? къде мога да прочета матирала в изтритата тема?

# 25
 • Мнения: 12 235
Какво? къде мога да прочета матирала в изтритата тема?
Най-добре пиши едно лично съобщение на http://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=342876 и я попитай къде са оригиналните постове (май бяха публикувани в друг форум).

# 26
 • Мнения: 6 899
За материализиране на храна съм чела Ернст Мулдашев ,за съжаление не помня в коя от книгите му, на за Шамбала,така мисля.Някъде из тях се говори за пещера ,която пази генетичния фонд на земята,на хората по-точно.И материализира ориз примерно.Беше   период на търсене  на такива свръхестествени неща.Той много силно дълбае нататък.После идва в България  и нещо успяхме да настроим вълна срещу него.

# 27
 • Мнения: 12 235
Ернст Мулдашев пише интересно за Тибет, но като доктор е измамник и затова реномето му падна.

# 28
 • Чужбина
 • Мнения: 5 952

Третият райх също е ползвал услугите - на тези красиви медиуми -
обществото ВРИЛ. За контактите им с цивилизацията на Алдебаран и техническата информация, която са получавали, е писано. Имах някъде и книга за летящите чинии на Третия райх със схеми и снимки.  Владетели и правителства по принцип са ползвали услугите на медиуми при възможност.


Чела съм част от книгата Райх на Черното Слънце преди около 2 години по препоръка на немци.
Четох началото на немски.

В апокрифната академия има превод на част от книгата на български:
http://apocryphal-academy.com/index.php?topic=269.0
http://apocryphal-academy.com/index.php?topic=269.0

Спрях да чета книгата на немски, защото започна да ми се повръща. Всичко в Германия е започнало много преди Хитлер. Измислили са си някаква теория, че само немците били потомци (Ahnenerbe) на много специални извънземни. Как са стигнали до извода, че само те са, не знам. Но теориите на Елена Блаватска много са помогнали за цялата тая работа.

Да, много неща са открили, много неща са знаели, но всичкото това е било примесено с откачената теория, че немецът е нещо повече от другите народи. Немците и до ден днешен си мислят, че са нещо повече от славяните.
Скрит текст:
Това ви го казвам от собствен опит. Познавам ги тия хора до мозъка на костите си. Дори ония, които ронят крокодилски сълзи за бежанците, мразят славяните. На мене ми се е случвало, дърт немец на спирка да идва да ме пита, дали съм рускиня (щото съм от светлите българи с високи скули, с елементи на рижавост). Познават ни от километри.
Химлер буквално е бил магьосник. Занимавали са се с разни ритуали и са ходели да търсят не само Шамбала, но и Атландида.

# 29
 • Мнения: 12 235
Не знам много за това, но те нас ни нямат за славяни - имат странно отношение към българите в исторически план...

Общи условия

Активация на акаунт