Говорим си за Свръхестественото 2

• 30 515
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Според мен, понякога наистина остава някаква енергия, която може да се яви на близките и да им даде знак за нещо (нещо като призрак, но призракът обикновено се възприема като нещо лошо, а това може да бъде и положително). Не мисля, че това е частта, която се преражда - същинската душа е нещо друго.
Но по въпроса за свързването - не знам как да стане истински. За мен Тереза Капуто е шарлатанка, но имам роднини, които са я гледали и смятат, че не е... Мисля, че ако човек е имал силна връзка с починалия, може да получи послание от него, да го усети и няма да има нужда от подобни медиуми за посредници.

# 466
  • Чужбина
За мен Тереза Капуто е шарлатанка, но имам роднини, които са я гледали и смятат, че не е... Мисля, че ако човек е имал силна връзка с починалия, може да получи послание от него, да го усети и няма да има нужда от подобни медиуми за посредници.

Не съм я гледала тази Тереза Капуто, но видях, че има някаква книга.
Голям талант трябва да е тази, след като успява да се свързва с оня свят, без да е била обучава за това.

Едно време шаманите са били обучавани в продължение на години, за да могат да се допитват до предците си и да търсят помощ за проблемите в племето.

# 467
Какво, много добре те разбрах, какво имаш предвид, но моля те, не ми давай линк към Google, защото това означава, че критичният анализ при теб липсва и приемаш, каквото ти попадне написано в Интернет пространството. Ако пусна търсачка и аз мога да го намеря, но аз питам, какво от напиданото от нея ти дава основания да го мислиш: конкретно! А не статийки от други хора. И не съм й адвокат, но предпочитам сериозен разговор, а не сдъвкано напъни за текст от други.

И на другия въпрос също не отговори.

Добре бе,о4акваш да ти описвам всеки детайл от инфото което е в главата ми и да пиша феремани по въпроси които са дъвкани до откат?
Ми не,мър3и ме..
Ако действително те вълнуват фактите,а не особеностите на персоната ми,щеше да проу4иш нещата 3а самата себе си..

Може и да ми липсва крити4ен анали3,но поне правя някакви анали3и на света който ме 3аобикаля,3а това и ти ка3ах,4е 4овекът е 4аст от планетарната матрица и то3и свят е наш по право,то4но както принадлежи на флора и фауна,понеже 3а да се установи то3и факт,не е нужно да имаш достъп до някаква сакрална информация свише,а просто да наблудаваш и осе3аваш 3аобикалящия те мир..

п.п.Предлагам ти да спреш да адресираш питанията си към мен,особено сега след като самата ти установи,4е капацитета ми не е достатъ4ен 3а да водим диалог..Т.е.видимо бе3поле3ни сме една на друга,и освен да се и3ка3вам "неподготвена"Simple Smile,и да пляскам линкове,друго няма да стане.
Не съди твърде строго скромните ми интелектуални въ3можности и приятен ден!

Великите умове обсъждат идеи, средните умове обсъждат събития, малките умове обсъждат други хора"

Елинор Рузвелт

п.п.2 Не оби4ам обсъждането на персони,пък били те и Шърли,Гърли и т.н.,но с две думи ще кажа..Целия живот на Шърли Маклейн Бийти е класи4ески пример 3а илуминатското програмиране,не просто нещо си написано и ка3ано от нея,а всеки миг от живота ѝ,е поведен4ески модел,каквито днес се налагат от А.Джоли,Гага и тем.подобни..

http://zahariada.blog.bg/technology/2011/07/30/programirane-mona … iia-chast4.793259

Тереза Капуто,от ТЛС ли?

Не гледам много тв,но това име ми е по3нато..

Про4ее,имам приятелка която говори с мъртвите,правихме сеанс,то4но на 5тия ден от смъртта на мама..
По-късно ще ра3кажа подробности,отивам на ба4кане:(

Последна редакция: чт, 06 дек 2018, 08:18 от Какво?

# 468
Да, от ТЛС - при нея всичко винаги е много позитивно, всички са добре, щастливи и така... И никога не казва нищо конкретно (споменава миналото и общи приказки за бъдещето, но нищо наистина конкретно). Според мен, близките я наемат и й обясняват някои подробности преди самия сеанс. Идеята е скърбящият да се почувства по-добре. Мен тази жена не би могла да ме накара да се почувствам добре, защото не й вярвам. Най-много да се обидя на този, който я е извикал - откъде накъде се меси в чужди работи?...

# 469
Ще опиша подробности,срещите и контактите са въ3можни.Факт.3ависят от много обстоятелства оба4е..Прецака ми се клавиатурата и на служебния апарат с който работя,ако днес я оправят,ще пиша пре3 деня,ако ли не,дове4ера,но накратко - примера с котката и нет-а е много на място.

# 470
  • Чужбина
Ще опиша подробности,срещите и контактите са въ3можни.Факт.3ависят от много обстоятелства оба4е..Прецака ми се клавиатурата и на служебния апарат с който работя,ако днес я оправят,ще пиша пре3 деня,ако ли не,дове4ера,но накратко - примера с котката и нет-а е много на място.

Hug

# 471
Този отговор не ме зaдоволявa, a и съм убеденa, че не е тaкa.
Товa обaче не е зaяждaне или отричaне. Моля, дa не се приемa тaкa. Говорим си, обсъждaме.

И мене не ме задоволява моят отговор, но друг просто нямам.

Че ми се искa е едно нa ръкa, но, че го усещaм е съвсем друго.  Нaистинa усещaм. Стрaнно е, но усещaм усилиятa. Периферните, но те достигaт до мен. Не могa дa го обясня, просто го усещaм.

Доверявай се на усещанията си. Стигнала съм до изводя, че водят в правилната посока.

Единственото, за което не мога да се сетя, е как би могла да се осъществи комуникация с хора, които са на оня свят, освен чрез телепатия.

В нашия материален свят, ние общуваме чрез звук и букви, щото това можем да чуем и видим.
Не съм дочела още, но ... починалите близки да бдят над нас - ми много е егоистично. Peace (както казва Джаста-Праста - говорим си). Мен ми е по-справедливо да мисля, че те пак се прераждат след известно време и евентуално могат да дойдат в нашия живот или ние да отидем в техния по-късно. (имам предвид живота на Земята). Пък и ми носи утеха тази идея. Grinning

# 472
  • Чужбина
Мисля си...как можеш да общуваш с потребители на Фейсбук, ако нямаш акаунт.

Не можеш...освен ако не си хакер и не хакнеш системата.

Щото Фейсбук месинджър има правило, че трябва да си регистриран. Ако не си...не става работата. Не можеш да ползваш Туитър акаунта си.

# 473
Какво?, имах предвид написано от нея, а не нея самата. Но, да, права си, няма да притеснявам повече темата. Със здраве!

# 474
Е, Иза, притеснявай темата, нали за това сме се събрали. Всеки е с малко по-различно мнение и представи, търсим нещо, приказваме си, всеки обогатява другите малко или много. Не зачезвай от тук, моля те. Grinning

# 475
И аз се присъединявам ,не си отивай ,ако трябва и да го изпея,макар да избягат всички .
Притеснявах се,че съм лаик,че не мога да изразя мислите си ,че не разбирам какво говоря май,ама съм нахална и си стоя, то с кого друг да си говоря откачените неща, на улицата да спирам хора, едва ли ще попадна на мераклии точно това да говорим.
За Джаста Праста ще потърся  книги за прераждане, както и за  други животи ,ама де ми  е акъла за авторите, дано скоро ми върнат компа и са спасени книгите.Има добре обясняващи или заблуждаващи, кой както прецени обяснения за връзките ни с близките.Първо хартиени купувах ,ама не ми ги върнаха.1993 ме запали една приятелка,не знаех, че има такива поредици.

# 476
Изе, стой си тука. Никого не притесняваш.
Дори и да няма диалог между всички пишещи в темата, не е драма. Един пише, друг му отговаря. Понякога никой не отговаря, никой не е и длъжен. Ако и когато някой поиска го прави.
То няма как всички да са на едно мнение и на всички всичко да им е интересно, защото темата е прекалено обширна. Но пък за всеки има по нещичко пак по същата причина. Не се сърдете. Както писа Ина преди мен всеки допринася за темата и я дообогатява.

Боряна, много ти благодаря. Hug

# 477
Намерих само Реймънд Мууди-Живот след живота ,разказва за случки на  преживявания на прага на смъртат ,ако искаш да ти я пратя или тук,но Силвия  някоя бе автор на  интересна книга ама ...
Намерих във Спиралата три нейни книги ,не знам ,не помня как се изтеглят, не знам пази ли ми регистрацията иил свободно става, пиши ми  а ето линка ако можеш да изтиглиш директно
http://www.spiralata.net/biblioteka/

Силвия Браун  е авторката,на Б в спиралата и няколко страници превърташ,ако не успееш  пиши да изтегля

# 478
Борянка, най добре тук в темата. Вероятно ще е интересно и за други потребители.

Много, много ти благодаря. Flowers Hibiscus

ПП Ще се пробвам, ако не се справя ще пиша.

# 479
  • Чужбина
И аз се присъединявам ,не си отивай ,ако трябва и да го изпея,макар да избягат всички .
Притеснявах се,че съм лаик,че не мога да изразя мислите си ,че не разбирам какво говоря май,ама съм нахална и си стоя, то с кого друг да си говоря откачените неща, на улицата да спирам хора, едва ли ще попадна на мераклии точно това да говорим.

И аз така, Борянка Hug

И си мисля сега...на каква невероятна мъка, невежество, непълноценен живот, скука и повърхностност ни обрича господстващия редукционен материализъм, който ни внушава, че няма абсолютно нищо отвъд онова, което виждаме и чуваме от сутрин до вечер през мимолетния ни живот.

Аз сега имам малко огризения на съвестта, защото давам наклон на темата към научни концепции. Простете ми, аз съм от ония, които ползват главно лявото полукълбо на мозъка, защото така съм научена.

Като малка рисувах, чертаех едни симетрии, едни чудесии...но хората се постараха да ме "вкарат в правия път", за да стана "нормална".

Общи условия

Активация на акаунт