Говорим си за Свръхестественото 2

• 30 509
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Защо имам спомен за филм  за еднорози ,да не е реклама на филма?Жалко че не помня  къде ги видях еднорозите...

Тази сутрин всичко разбирам от постнатото, браво ми.

# 136
Освен това, според нея, еднорогът символизира Луцифер, което ми се видя малко прекалено...
Скрит текст:
Всъщност, какво символизира? Трябва да потърся достоверна информация... Ако трябва да го тълкувам сама, може да си извадя някое цинично заключение - същество с рог, което е привлечено от девици...

Отърси се от негaтивния прогрaминг.Луцифер не е 3ло, 3a Богa..
Луци-фер..Луци-светлинa,Фер-носител...
Просто преодолейте прогрaмите щото сa 3aредени с емоции нa подсъ3нaтелно ниво и пре4aт.

Луцифер е Монaдaтa,която не можеш дa и3мaмиш,нейното лубопитство,лубо3нaтелност,стремеж към съвършенство(не съществувaт идеaлни сфери в При-Родaтa,понеже е 3aложено формaтa дa се стреми към тa3и идеaлнa сфери4ност,но постигне ли го,то 3нa4и крaй нa игрaтa-финaл,a Вселенaтa ни все още си съществувa:) /
Проявaтa нa същинскa духовност/луцифер-ът в нaс/е неугоден 3a господaрите - фермери
Нa по-късен етaп предaтелството нa Енки към собственaтa му фрaкция,се сливa с понятието 3a Монaдaтa и се и3грaждa един дълбок многоплaстов и aпокрифен обрa3.

# 137
Така е, но в случая ми се струва, че се опитват да го свържат с предречената от Библията поява на фалшив месия.

Създаването на нова религия ще е доста трудна работа - обикновено по-наивните хора вярват в такива неща, не ми се вярва да е възможно да се създаде една планетарна религия.

Скрит текст:
Сега прегледах за неща,свързани с еднорози (предназначени за възрастни) - наистина има изобилие, но не съм виждала повечето тук; има и някои, които аз самата бих купила - поне за проба. Примерно козметика.
  https://www.cosmopolitan.co.za/beauty/keep-the-unicorn-tr … akeup-must-haves/

# 138
По Нетфликс тече сериал Wild, Wild Country https://www.imdb.com/title/tt7768848/?ref_=nv_sr_1 за последователите на Ошо и опитите да създадат град в Орегон (сетих се покрай коментара за нова религия).

# 139
Новата религия ще у4и хората 4е емоциите са слабост.
И вместо да осъ3наваме,4е именно емоциите са Божественото гориво което се ра3палва от искрите на Луциферът,и достигат ниво на страст,която буквално води до експан3ия/откровение/ра3гръщане към вси4ко което съществува..
Емоциите са като нож.Можеш да си нарежеш хляб,можеш да убиеш 4овек,можеш и волно/неволно сам да се нараниш
Но ако нямаш ножа,не можеш да свършиш нищо от горните неща
Ще ни у4ат да срамуваме от най-силното си оръжие и ще ни принудят "доброволно" да се откажем от него

п.п.3а сформирането на емоциите,особена роля играе хим.състав  и строеж на фи3и4еското тяло.Ние като жени,някои и майки,би трябвало най-добре да по3наваме връ3ките в хормоналните състояния и цикли и психи4ните/емоционални настроения

Кару4ката ще се преобърне ,когато сегашните модерни технологии,3апо4нат да се имплантират в телата.Прави се,ра3работват се модели,но още не масово като мобилен с андроид:)

# 140
  • Чужбина
Новата религия ще учи хората, че емоциите са слабост.

Ох, защо ли ми звучи познато това нещо. Не че от години не живея сред роботи, които ми повтарят, че емоциите не са били рационални.
В Германия, ако получиш сърцебиене и идеш на лекар да те прегледа, ти изписват анти-депресанти. Щото...сърцебиенето ми било от емоции (нямало ми нищо на сърцето).
Висока кръвна захар - изписват ти анти-депресанти, щото е от стрес.

То че е от стрес - вярно е. Ама...антидепресантът ли е пътят към истината?
Обяснават ти, че емоцията има химична основа! Требе да си зомби, за да си рационален.

На емоцията се гледа като на примитивна реакция - възпитаните и интелигентни хора нямат емоции. Те са рационални материалисти. Оруелски роб или по-точно Хъксли роб в Прекрасния Нов Свят.

Въпросът е, на кого сме роби, и роби ли сме въобще, или само си внушаваме?

Каручката ще се преобърне, когато сегашните модерни технологии започнат да се имплантират в телата. Прави се, разработват се модели, но още не масово като мобилен с андроид:)

Злите езици говорят, че богатите вече са си измислили начин да стават безсмъртни Grinning

# 141
Всъщност и ТЕС се използва за контрол на емоциите (Техника за Емоционална Свобода). Аз, общо взето предпочитам да се освободя от неприятните емоции - стрес, гняв и подобни, независимо дали са ми полезни или не.

# 142
Може ли малко повече информация за тази техника ТЕС, моля? Ел мариачи ми спомена за нея и оттам намерих и тази тема, но съм лаик в това отношение.

# 143
Ето в тази статия има подробна информация - основното е да тупаш по точките и да повтаряш утвърждения. http://www.zdravei.org/tes/
Гледах филми със създателя на техниката - Гари Крейг, мисля, че в Ю тюб ги има, но без превод. Ето едно въвеждащо видео:
Скрит текст:

За начинаещ - според мен е добре да се започне с видео - следваш точно каквото казва инструктора. Има много видеа на английски, а съм виждала и на български. Не е нещо, за което бих платила пари - техниката е много ефективна и стига да иска, всеки може да се научи и сам. Ако работи - ще разбереш веднага. Естествено, някои хора предпочитат да получат подкрепа от жив човек (а не от видео), затова си има и консултанти...
Само че има една подробност - когато се ползва за емоции, работи много добре, когато се опитваш да я ползваш за екзотични неща (примерно за привличане на пари), има голяма вероятност да не се случи нищо.

Когато се усвои, могат да се направят и някои индивидуални промени - примерно може да се пропуснат точките на пръстите на ръцете и е по-добре самият човек да си измисли утвържденията (ако трябва да си ги запише и да ги чете) - според мен, собствените думи са по-силни и ефективни от чуждите.

ТЕС е самохипноза, съчетана с акупресура - нищо мистично. Simple Smile

# 144
Благодаря за синтезираното представяне!

# 145
Опитах се да намеря едно видео на български с ясни инструкции, но не мога в момента - ето това има субтитри и показва точния ред, по който се потупват точките:
Скрит текст:

Примерна сесия:
Скрит текст:
ТЕС за болка в пръста (опитах се да измисля нещо просто):
1.Два пъти, докато се тупа карате точката: Въпреки, че много ме боли палеца, аз се обичам и приемам напълно.
След като го повториш - Знам, че тялото и умът ми скоро ще се справят с този проблем и болката ще изчезне Simple Smile
2. Караш по точките, като започваш с негативни емоции (и се съсредоточаваш върху тях - не се опитваш да ги подтиснеш): Боли ме палеца на дясната ръка; ударих се и много ме боли; изпитвам дискомфорт и т.н., докато минеш по всички точки веднъж - по едно изречение на точка.
3. Стигаш до главата (фонтанелата) и там казваш - Знам, че тялото и умът ми скоро ще се справят с този проблем, че болката ще изчезне и палецът ми ще се оправи.
4. Пак по всички точки, може и огледално: Освобождавам се от този стрес и тази болка. Махам ги от цялото си тяло и ум. Позволявам си да се чувствам добре. Позволявам на тялото и ума си да се справят с този проблем. И тази болка да изчезне напълно от палеца ми... Караш в този дух по всички точки, докато стигнеш до главата.
5. Накрая казваш: Освобождавам се от тази неприятна болка в палеца на дясната си ръка, позволявам си да оздравея напълно. Освобождавам се от цялото си същество и си позволявам да се чувствам добре.
Вдишваш дълбоко и издишваш (някои пият чаша вода - също не е задължително).

Това е една сесия. Трябва човек да е съсредоточен и да не се разсейва - отнема 2-3 минути. При нужда се повтаря, обикновено действа бързо.

# 146
Всъщност и ТЕС се използва за контрол на емоциите (Техника за Емоционална Свобода). Аз, общо взето предпочитам да се освободя от неприятните емоции - стрес, гняв и подобни, независимо дали са ми полезни или не.
С един крак трудно се върви,камо ли да ти4аш:)

Гневът следва не да бъде "отърсен" съвсем,а да се трансформира.
И3вли4аш синте3а и го консервираш 3а моментите когато ще ти е нужен.Инак ставаме овце,бе3 3ащитен механи3ъм

Баланс и хармония 3на4ат,не е елиминиране на компонентите които не ни се нравят или ни пре4ат,понеже не ги контролираме..Ако елиминираме 4ерното,можем ли да балансираме само бялото.

# 147
Въпросът с Луцифер не е толкова прост.  Grinning Зависи откъде и как ще го разглеждаш и чия страна ще вземеш.  Grinning Така че дали ще избереш програма "просветител" или "паднал ангел"... има значение.  Grinning

Ето в тази статия има подробна информация - основното е да тупаш по точките и да повтаряш утвърждения. http://www.zdravei.org/tes/
Гледах филми със създателя на техниката - Гари Крейг, мисля, че в Ю тюб ги има, но без превод. Ето едно въвеждащо видео:
Скрит текст:

За начинаещ - според мен е добре да се започне с видео - следваш точно каквото казва инструктора. Има много видеа на английски, а съм виждала и на български. Не е нещо, за което бих платила пари - техниката е много ефективна и стига да иска, всеки може да се научи и сам. Ако работи - ще разбереш веднага. Естествено, някои хора предпочитат да получат подкрепа от жив човек (а не от видео), затова си има и консултанти...
Само че има една подробност - когато се ползва за емоции, работи много добре, когато се опитваш да я ползваш за екзотични неща (примерно за привличане на пари), има голяма вероятност да не се случи нищо.Когато се усвои, могат да се направят и някои индивидуални промени - примерно може да се пропуснат точките на пръстите на ръцете и е по-добре самият човек да си измисли утвържденията (ако трябва да си ги запише и да ги чете) - според мен, собствените думи са по-силни и ефективни от чуждите.
ТЕС е самохипноза, съчетана с акупресура - нищо мистично. Simple Smile

Що се отнася до ТЕС - това не е самохипноза, нито пък има нещо общо с хипнозата.  Laughing И няма как да привлечеш пари просто като седиш и си потупкваш и си казваш, че имаш пари - има доста неща, които човек трябва да разбере в ТЕС, а те идват с доста четене и практика.  ТЕС си има своите ограничения, но на първо място те идват от самия човек, а не от метода.

# 148
На доста места съм чела, че в САЩ именно хипнотерапевти се занимават с ТЕС. Съгласна съм, че няма как да се привлекат пари с него, но има много видеа с точно такива сесии. Друго, което според мен няма смисъл, е да правиш ТЕС за друг човек - прокси или както там му казваха... Но въпреки това има хора, които непрекъснато опитват и твърдят, че се получава.
Скрит текст:
Нещо странно и донякъде смешно, което прочетох в американски форум, отдавна: Жена споделя положителен опит с ТЕС, но не за нещо традиционно, а именно за финансово благополучие. Жената отивала нанякъде с куфар и си чакала таксито. Изведнъж, от луксозен хотел, разположен наблизо, излиза пиколо, взима куфара и много любезно я кани да го придружи. Тя му обяснява, че не е гост на хотела, той се извинява и се прибира.
Извод, който жената прави след разказа: Тази случка е резултат от нейната работа с ТЕС и е доказателство, че има ефект, тъй като е проява на "енергията на благодентствието" ....
За мен това, разбира се е абсурдно.

# 149
Въпросът с Луцифер не е толкова прост.  Grinning Зависи откъде и как ще го разглеждаш и чия страна ще вземеш.  Grinning Така че дали ще избереш програма "просветител" или "паднал ангел"... има значение.  Grinning

Дрън-дрън врели-некипели..
Светлината тъй или ина4е пропада в "ни3шите плътности" и това не е и3бор,а модел.Никой не те пита ти кво и3бираш,понеже някои неща като Монадите,съществуват въпреки вси4ките ни и3бори

Въпросът е не да си овцата която и3бира и3между две програми,а Творец който сам пише собствена

Общи условия

Активация на акаунт