Говорим си за Свръхестественото 2

• 31 213
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
Дори и да ни посещават, това може да са съвсем различни извънземни от тези, които са свързани с теориите за Извънземни от древността.
Майка ми от много години е почитателка на Сичин и Ерих фон Деникен; едно време взимаше книгите от обществени библиотеки (повечето нямаше от къде да се купят) - тогава даже не знаехме, че тези теории са толкова популярни и отразени във всякакви произведения (художествена литература, филми, сериали).
-------------------------------------
Един човек е заснел видео с НЛО, забелязано над Ирландия, само че не на 9-ти, петък, а на следващия ден - 10-ти ноември (в Корк, 16;30 - в случай, че на някой му трябва тази информация). На видеото, обаче, НЛО-то изглежда бавно и по-скоро прилича на дрон, отколкото на метеорит (защото не пада). Пилотите-очевидци твърдяха за тяхното НЛО, че е било изключително бързо. Много сайтове дават подвеждаща информация, че става дума за едно и също.
Скрит текст:

# 271
# 272
Eли,според мен,ядрото на слънцето е от студена пла3мапо4ти твърд кристал ,но обвивката е вряла..Просто все то3и модел се наблудава,на контрастите.Примерно..Прасковата е твърда отвътре,мека отвън,лимонът е твърд отвън,мек отвътре..
Принципно плодовете и 3елен4уците,4ието устройство не е ба3ирано на то3и контраст,са по-малко като ра3новидност,но пък са по-и3дръжливи ,например - ябълката
Но,при небесните тела,мисля,4е моделът е контрастен..
3емята - твърда обвивка,те4ено ядро..При слънцето мисля,4е е обратното,пък нека "у4ените" си говорят квото си щат..

# 273
  • На Марс
Eли,според мен,ядрото на слънцето е от студена пла3мапо4ти твърд кристал ,но обвивката е вряла..Просто все то3и модел се наблудава,на контрастите.Примерно..Прасковата е твърда отвътре,мека отвън,лимонът е твърд отвън,мек отвътре..
Принципно плодовете и 3елен4уците,4ието устройство не е ба3ирано на то3и контраст,са по-малко като ра3новидност,но пък са по-и3дръжливи ,например - ябълката
3емята - твърда обвивка,те4ено ядро..При слънцето мисля,4е е обратното,пък нека "у4ените" си говорят квото си щат..

Ще те предложа за Нобелова награда Simple Smile

# 274
Интервю с големият зулуски шаман и старейшина Кредо Мутуа/бг.превод/
https://www.parallelreality-bg.com/statii/izvanzemen/65-2011-01-23-12-26-19.html

Супер Joy
Aко върже,с кинтите отиваме на околосветски круи3 Ship

# 275
  • Чужбина

А Жан-Клод Юнкер за каква награда ще го предложиш?

Изчети субтитрите в следващия клип, защото Юнкер говори на френски:

Той принципно обича да си пийва и си пада малко луд. Но аз се чудя, дали няма да започнат да ни заплашват с извънземните.

Интервю с големият зулуски шаман и старейшина Кредо Мутуа/бг.превод/
https://www.parallelreality-bg.com/statii/izvanzemen/65-2011-01-23-12-26-19.html

Кредо Мутуа: Моля да ме извините, че говоря толкова много. Моля да ми простите. Аз принадлежа към древната култура на Зулусите, нация на воини, нация на мъдри хора. Моя народ не е изцяло разучен от белите антрополози. Народът ни знае неща, които ако споделя с вашите читатели, те ще останат изумени. Хората от племето Зулу освен други неща знаели, че Земята е тази, която се върти около Слънцето, а не обратното. Те обясняват тази своя идея с това, че Земята е същество от женски род, а Слънцето от мъжки. Една красива принцеса, която танцува около своя блестящ, светещ принц – Слънцето. Народа ни е знаел, че Земята има формата на сфера. Народа ни е знаел и за съществуването на микробите и начина, по който влияят на човека. Откъде са дошли всичките тези невероятни знания? Аз не зная.
В Америка и в Европа се казва, че Айнщайн е този, когото е осенила идеята, че времето и пространството са едно и също нещо. Аз отговарям, че не е той. Народът на Зулу отдавна е знаел, че времето и пространството са едно нещо. В езика на Зулу, пространството се нарича “Умкати”, а времето се нарича “Изикати”. Преди хиляди години ние сме знаели, че това е едно и също нещо.

Абе, не знам, ама това за времето и пространството действително е впечатляващо.

Последна редакция: сб, 17 ное 2018, 17:47 от Eleonora_27

# 276
Как се размножават и организират пчелите

https://lifestyle.bg/curious/kak-se-razmnozhavat-i-organizirat-p … B8%D1%82%D0%B5%20

п.п.Относно Орионската еволуция..

# 277
Скрит текст:

[/quote]
В коя област? 😃

# 278
  • На Марс
Нещо далеч далеч от физиката Simple Smile

# 279
  • Чужбина
Eли, според мен, ядрото на слънцето е от студена плазма, почти твърд кристал, но обвивката е вряла...Просто все този модел се наблудава, на контрастите.

Нямам никаква идея, как стигаш до тия изводи (някаква невероятна интуиция; направо съм изумена!), но действително има теории, че термоядрен синтез се осъществява само на повърхността на слънцето (звездата):

Още в началото на това видео идва въпросът за слънцето и Ерик Долард реферира едно старо свое видео, което е заснето преди години.

Ето го въпросното видео, изслушай го, кратичко е:

После ще постна малко повече инфо за Ерик Долард.

Последна редакция: нд, 18 ное 2018, 07:47 от Eleonora_27

# 280
Ели,мерси 3а видеото.
Това,моето..Интуиция ли ще да е,не 3нам ..Но,пове4ето неща,първо ги "виждам" като клип4ета в главата си,после се налага да 4ета и да търся инфо,3а да мога да си обясня онова което съм "видяла"..
3а други работи пък,просто в момента в който помисля по даден въпрос,от гърдите ми(винаги е от там,сърде4ната 4акра) тръгва нещо,вълна някаква,буквално усещам премала,като на първа среща с въ3лубен..Усетя ли та3и вълна,3на4и отговорът е вътре в мен,бе3 3на4ение 3а какво инфо говорим..И някъде в мо3ъка сякаш става късо,но в то4но определен момент на вълната и сякаш вътре в мен някой и3виква "еврика" и тогава,в то3и конкретен миг,мисълта която е в главата ми,се ока3ва 4е е отговорът..
Отне ми бая години докато му свикна..

Последна редакция: нд, 18 ное 2018, 10:05 от Какво?

# 281
  • Чужбина

Доколкото разбрах, Рудолф Щайтер също е говорил някакви подобни неща за слънцето (още през 1924-та година). Трябва да се разровя в книгите му. Казал е, че в бъдеще, когато хората изобретят инструменти, които да достигнат до слънцето, ще открият истината за слънцето.

# 282
Ето та3и статия донякъде обяснява,макар да говори 3а съ3нание,но и принципа на боравене с инфо,пре3 то3и център/сърде4ния/ е същия като със съ3нанието

Съзнание базирано на сърцето
https://www.parallelreality-bg.com/statii/ezoterika/545-2015-04-28-19-01-39.html

Цитат
Истината е че поставянето на мислите пред чувствата когато взимате определено важно решение в живота си може да бъде много опасно. Само че не по начина по който обществото дефинира „опасно“. Духът разграничава опасността като нещо, което ограничава която и да е част от вашата истинска същност и това в известен смисъл може да е фатално

От линка по-горе.

Цитираното е много тънък момент,понеже води до ра3минаване с намеренията 3аложени преди инкарнацията.
Трудно е да се ра3грани4и емоция от 4увство,но ако се нау4им,ще можем да живеем като истински Творци.
Не да се ръководим от емоциите,но от 4увствата си.
И когато в нас проти4а емоция,породена от дадена мисъл,но вътрешно 4увстваме и съпротива/дискомфорт/,това е преломния момент,и решението е определящо 3а по-нататъшните събития

Например..Младо моми4е,силно влубено в капитана на футболния отбор.
Той я кани на среща,тя лети у дома си,пърха,танцува..Носи се на крилата на емоцията и  в то3и момент,нищо друго няма място в света ѝ..
По някое време докато рови4ка в гардероба си,3а да подбере тоалет,в гърдите ѝ се появява някакво тревожно 4увство,но моми4ето решава,4е е напрежение и нервност и го пренебрегва,понеже и се нрави емоцията върху която се носи.
Срещата 3авършва катастрофално,понеже капитана на футболния отбор е тотален идиот,моми4ето е имало инфото 3а истинската му същност,понеже подсъ3нанието ни е по-активно от съ3нанието ни и си трупа информация не3ависимо от мо3ъка..Та девойката с подсъ3нанието си 4увства,4е това не е правилното нещо 3а нея,но пренебрегва 4увството и се отдава на емоцията,което води до кофти последствия..

Доколкото разбрах, Рудолф Щайтер също е говорил някакви подобни неща за слънцето (още през 1924-та година). Трябва да се разровя в книгите му. Казал е, че в бъдеще, когато хората изобретят инструменти, които да достигнат до слънцето, ще открият истината за слънцето.

Не съм го 4ела,и той като другите,ме отблъсква..

Но препоръ4вам мини сериала "Стар Гейт" , Холивуд най-накрая пока3аха интригата с Врил и Хитлер..

п.п.Имаше легенди,4е войната в Персийския 3алив и Афганистан,4е всъщност истинските при4ини били подобни открити портали и контрола върху им.3а мен,има ре3он в това..

Stargate Origins - 10 серии,всяка е по 10 мин.
https://www.imdb.com/title/tt7161862/

Последна редакция: нд, 18 ное 2018, 10:13 от Какво?

# 283
  • Чужбина

Не съм го чела, и той като другите, ме отблъсква..

Чела съм малко неща от него...но излъчването е същото като на Блаватска. И мене ме отблъсква поради някаква, непонятна за мен, причина.

Но препоръчвам мини сериала "Стар Гейт", Холивуд най-накрая показаха интригата с Врил и Хитлер..

п.п. Имаше легенди, че войната в Персийския 3алив и Афганистан, че всъщност истинските причини били подобни открити портали и контрола върху им. 3а мен, има резон в това..

Stargate Origins - 10 серии, всяка е по 10 мин.
https://www.imdb.com/title/tt7161862/

Ако някой си мисли, че войните в Близкия Изток са за петрол...нека седне, облегне...и помисли още веднъж, като включи интуицията си.
Концепцията с петрола е пълен булшит.

При влизането си в Ирак, първата работа на американците е била да отидат в музеите и да вземат всичко, до което се докопат.
Същото са направили с японците едно време - вземали са им сабите и всички неща, които са свързани с историята и вярванията им.

В момента е интересна войната в Йемен, но има пълно информационно затъмнение по въпроса. В Йемен се намира т. нар. Аденски Залив (Gulf of Aden) - злите езици говорят, че там има нещо много важно:

Според мен, обаче, най-важното нещо е в Йерусалим - ябълката на раздора до ден днешен.

# 284
Ели,не 3нам 3а Йерусалим,но Етиопия..Слабост ми е..
Като дете,с татко много ра3говаряхме..Говореше ми 3а Етиопия,ра3ка3ваше ми 3а вси4ки държави,но а3 бях омагьосана именно от та3и..Сякаш някакви много неясни спомени нахлуват..И до днес е така..Естествено,ве4е правя връ3ката с протохристиянство,коптски е3ик и писменост,тъмната кожа и о4и и  трибагреника,който при тях макар да е с жълто,при Бурунди си е то4но на мястото:)

Последна редакция: пн, 19 ное 2018, 09:33 от Какво?

Общи условия

Активация на акаунт