Говорим си за Свръхестественото 2

• 31 152
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
  • Чужбина
Иначе, момичета, не се и съмнявам, че Google обучава служителите на някакъв вид медитация.

DeepMind на Google не е възниквал току-така като идея.

Гугъл прави колективно съзнание - самообучаващ се, самоусъвършенстващ се изкуствен интелект.

Опитваме се да копираме Майката Природа, Бог или както искате го наречете.

Тия дни гледах един филм с Джони Деп - Transcendence (2014):

https://www.imdb.com/title/tt2209764/

На български са го превели като Превъзходство, но това е много неточен превод. Точният превод би следвало да бъде "Трансцендентност".

# 376
Гледах го, но не си го спомням в детайли. Помня общата идея, както и че имаше много странен и отворен за интерпретации финал....
Между другото, вградените чипове с които често ни плашат (сигурно сте чели - според определени сайтове, чиповете ще заменят мобилните телефони, кредитните карти и др.), не ми допадат, но ако се измисли чип, който подобрява работата на мозъка, сигурно ще искам да си сложа. Не за в момента - не искам да съм гениална, но когато стана на възраст ще ми е приятно да мога да използвам мозъка си пълноценно. В този смисъл съм за усъвършенстването на човешките същества с помощта на технологиите.

Скрит текст:
"Скъпи наследници" сега ме изненадаха - в днешния епизод имаше регресия в предишен живот.... Психологът май е истински? Ще трябва да погледна за инфо на страницата на сериала... Ако е истински, сигурно и регресията е приблизително точна. Видеата на тази тема в Ю тюб използват подобни похвати, обаче поне за мен преживяването не се усеща много реалистично - по-скоро е като сън или нещо, което си съчинявам в момента....

# 377
  • Чужбина
Гледах го, но не си го спомням в детайли. Помня общата идея, както и че имаше много странен и отворен за интерпретации финал....
Между другото, вградените чипове с които често ни плашат (сигурно сте чели - според определени сайтове, чиповете ще заменят мобилните телефони, кредитните карти и др.), не ми допадат, но ако се измисли чип, който подобрява работата на мозъка, сигурно ще искам да си сложа. Не за в момента - не искам да съм гениална, но когато стана на възраст ще ми е приятно да мога да използвам мозъка си пълноценно. В този смисъл съм за усъвършенстването на човешките същества с помощта на технологиите.

Скрит текст:
"Скъпи наследници" сега ме изненадаха - в днешния епизод имаше регресия в предишен живот.... Психологът май е истински? Ще трябва да погледна за инфо на страницата на сериала... Ако е истински, сигурно и регресията е приблизително точна. Видеата на тази тема в Ю тюб използват подобни похвати, обаче поне за мен преживяването не се усеща много реалистично - по-скоро е като сън или нещо, което си съчинявам в момента....

Много се колебая, какво да мисля за тия тъпи чипове. Технологиите са хубаво нещо, но има едни "добри" хора, които ще се възползват от ситуацията и могат да ни контролират от време на време да вършим разни неща, които не са ни много по вкуса или не отговарят на етичния ни кодекс.

Прочети за Neuralink на Мъск. Той иска да го направи опен сорс, за да изпревари контрольорите:

# 378
https://www.facebook.com/hipnotichna.regresiq.minal.jivot.preraj … /?hc_location=ufi

https://www.facebook.com/hipnotichna.regresiq.minal.jivot.prerajdane/videos/632543923564554/?hc_location=ufi
Не знам как ще ви се отвори , и като линк към връзка и като към видео го давам за избор.ОТ  човек дето прави регресии  и  аз ходих преди години, но май не питах нужното.Повече ме интересуваше друг човеки  връзката с мен,близък болен.Тя  е превела този филм за отвъдното , но и се занимава активно с регресии ,това е  неян сайт или група не знам.
Павлина  познавам и  доста време след регрлесията и тя ме разпознаваше ,но вече едва ли.

# 379
Намирам за много опасни подобен род "подобрения" на природата ни: такива, които са чисто механични. Предпочитам, ако ми е съдено, да остарея по моя начин, а не по нечий чужд.

# 380
Запазих си филма - когато имам време ще го изгледам Simple Smile

За чипа - аз си представях по-скоро нещо като микрокомпютър, който да подобрява работата на мозъка. Без връзка с външни устройства или Интернет... Иначе и аз съм с предразсъдъци по отношение на механичните подобрения - даже тези дни прочетох една статия, според която изкуствените стави са много опасни и са предизвикали влошаване на здравето и дори смърт на десетки хиляди хора.... Сетих се за един възрастен познат, който почина малко след като му поставиха такава става - и то от скъпите, спомням си, че ставаше дума за най-доброто, което може да се купи с пари... Сега си задавам въпроса дали точно ставата не му е съкратила живота... Щом такива прости и широко употребявани неща са съмнителни, какво ли остава за по-сложните експериментални устройства...

# 381
Като съм тръгнала да ви информирам ,то е закономерност,като заговорим за нещо да идва инфо по  нещото ,та и тук бистрят произхода на живота земен.Не сме само ние.https://www.facebook.com/events/424989168035398/

# 382
Наскоро списание 8 рекламираха конференция за НЛО (сигурно вече е минала, не помня датата) - първо си помислих, че става дума за същото нещо, но като се зачетох, видях, че не е така Simple Smile
Едва ли ще кажат нещо ново - предполагам, че говорят същите неща като в предаването Извънземни в древността.

# 383
  • Чужбина
Като съм тръгнала да ви информирам ,то е закономерност,като заговорим за нещо да идва инфо по  нещото ,та и тук бистрят произхода на живота земен.Не сме само ние.https://www.facebook.com/events/424989168035398/

За първи път ги чувам тези Raelian Movement, но изглежда интересно.

Какво?, чувала ли си за тях?

Ама не сме само ние, как?

Половината човечество разбра, че има някаква лъжа и измама. Не че сме разбрали на 100% как е, ама поне вдЕнахме, че има още нещо Grinning

Иначе, гледам че са обърнали внимание на това, че в Библията ивтритското Elohim е преведено неправилно. Elohim е множествено, а не единствено число, т. е. богове, а не Бог.

Има и книжка на български, Борянка, видя ли я?

Наскоро списание 8 рекламираха конференция за НЛО (сигурно вече е минала, не помня датата) - първо си помислих, че става дума за същото нещо, но като се зачетох, видях, че не е така Simple Smile
Едва ли ще кажат нещо ново - предполагам, че говорят същите неща като в предаването Извънземни в древността.

Steward Swerdlow ще идва в България другата година. Не че трябва да му вярваме на всичко, което обяснява, но той е такова хахо, че чак ти е приятно да го гледаш:

Твърди, че е бил участник в Монтоук. Не знаем, дали е вярно, но поне го разказва много интересно. ГолЕм смях е Grinning

# 384
Хм, тази свастика, вплетена в звездата на Давид, не е ли доста смел избор?
Знам, че свастиката е древен символ, че има артефакти от праисторическо време, намирани по нашите земи, както и че в Индия, Япония и други азиатски държави все още е символ на щастието и късмета, но в Европа положението е малко по-различно...

# 385
Запазих си филма - когато имам време ще го изгледам Simple Smile

За чипа - аз си представях по-скоро нещо като микрокомпютър, който да подобрява работата на мозъка. Без връзка с външни устройства или Интернет... Иначе и аз съм с предразсъдъци по отношение на механичните подобрения - даже тези дни прочетох една статия, според която изкуствените стави са много опасни и са предизвикали влошаване на здравето и дори смърт на десетки хиляди хора.... Сетих се за един възрастен познат, който почина малко след като му поставиха такава става - и то от скъпите, спомням си, че ставаше дума за най-доброто, което може да се купи с пари... Сега си задавам въпроса дали точно ставата не му е съкратила живота... Щом такива прости и широко употребявани неща са съмнителни, какво ли остава за по-сложните експериментални устройства...
Петя, по-вероятно е да е починал от тромб в случая. След такива операции обикновено изписват инжекции, разреждащи кръвта. Та ако не се сложат и ... Освен това операцията води и до срив на имунната система. Преди около година имаше подобна ситуация около мен. Оттогава си мисля колко е крехък живота. И колко е важен духа, т.е. вярата.

# 386
# 387
Ще прощавате,ама мозъкът е съвършенно творение и няма нужда от никакви чипове,това е пълен шит..
Мозъкът е копие на Вселената и като такъв,той е перфектно сътворен инструмент.
Сега..Ние боравим с максимум от 20-30% от целия му наличен потенциал,обаче видиш ли ще се чипираме за да го ъпгрейднем?
Тази теза широко се лансира от Ню Ейдж и въобще си е брънка от веригата НСР
Все едно лаик в IT технологиите ,който едва си стартира уиндоус-а,да разчита, че подобренията в компютъра му,ще усъвършенстват и  качествата му като компютърен оператор.

# 388
Нали това е целта, да се стимулира искане, което все едно е дошло от тези, върху които после безконтролно ще се упражнява.

Съвършен-съвършено Simple Smile

# 389
Когато си болен от алцхаймер или старческа сенилност, не е много съвършен. Предполагам, че тези хора биха предпочели да запазят спомените си и да се справят нормално с ежедневните си задачи - ако един компютър може да им помогне, тогава си струва риска. Аз със сигурност бих предпочела да не съм жива, отколкото да живея с подобни на техните проблеми.
 А и всеки сам решава дали иска мозъкът му да работи по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт