МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия. - 44 тема

• 60 027
  • 760
  •   1
Отговори
# 555
Шанел Революшън е по-хубава от Льо Волюм. Аз от обсъжданата на ТФ имах мини и бях доволна. Сега ползвам вече втора опаковка Ролър Лаш и ми харесва повече, но пак не мога да ги сравнявам с нито една от шанелските. Минусът им за мен е по-трудното махане, иначе щях да ползвам само гях всеки ден. 

# 556
  • София
Шанел Le volume е спиралата, от която не виждам никакъв ефект върху миглите си. Шанел Революшън е почти същата, с една много неприятна екстра - десетина минути след слагането  започва да ми люти на очите, да ми текат сълзи и естествено, леко се опитвам да ги забърша и се размазва. Better than sex засъхва бързо, взема ужасно много туш и се размазва доста лесно. Доволна съм от Диор Pump'n'volume , но вече нямам търпение да продават Том Форд бюти в Сердика, за да си купя негова спирала.

# 557
Кога ще го продават знае ли си вече?

# 558
  • София
Кога ще го продават знае ли си вече?

Нямам представа. Бяха ми казали след Нова година. Не съм ходила в Сердика скоро и не знам има ли някакво развитие.

# 559
Аз съм фенка на секса

Laughing Знам, че съм първосигнална, ама пък искрено се ухилих, като го прочетох това.
Не виждам тук да се коментира оргазмената спирала обаче.

Заради EatLoveMakeup мисля за първи път в живота си да си купя червило на Шанел от новата им серия Velvet Exreme. Някой знае ли дали и кога ще дойдат в България?

# 560
  • София
Extreme червилата ги има в България, в Сефора съм ги виждала.

# 561
  • София
Някой по-запознат със зарежданията в Сефора, дали тези палитри ще дойдат при нас?

# 562
Вероятно, май няма палитра на ърбан, която да ни е подминала. Просто е рано още, тя е нова и в Щатите.

# 563
  • София
Червилата ROUGE ALLURE VELVET EXTRÊME на Шанел ги пробвах в Сефора The Mall. Консултантката каза, че са нови и ги рекламират като издържащи 12 часа. Първото, което ми направи впечатление е, че пишат на ръка като пастели и точно като тях се отчупват и по-едри парченца. Червилото се нанася сравнително лесно и за 20те минути, които стоеше на устните не ми опъваше, обаче бях гладна, че ходих на зъболекар и реших да си взема един кроасан - от червилото не остана никакъв спомен, нито на горната, нито на долната устна.Всъщност е нормално с нещо леко мазно да "отлепиш  пастел".

# 564
  • София
veka, кроасани в момента не ям, но официално те каня на обяд, да хапнем ти каквото искаш, аз нещо мазничко и да видим ще се изтрие ли. Ползвам червилата от 2 месеца, получих 3 от Шанел, купих още 2 след това. И се кълна в тях. Когато казвам, че нещо за мен е добро, казвам го защото то за мен Е добро. Досега би трябвало да е станало ясно, че не си "продавам" мнението нито срещу пари, нито срещу продукти. На ВМ хранене съм от месеци и консумирам не просто мазна, а много мазна храна и нито веднъж, повтарям нито веднъж, който и да е от цветовете не ми се е изтривал. Изкарват на устните ми от сутрин, до вечер (обикновено около 23 часа си свалям грима), като издържат и консумация на храна, и консумация на напитки...

# 565
Много странно, EatLoveMakeup показваше на стори как след цял ден без подновяване червилото изглежда чудесно.
^Благодаря за включването, С., много се доверявам за тях и нямам търпение да тествам!

Последна редакция: чт, 17 яну 2019, 10:27 от bambinnah

# 566
  • София
Благодаря за поканата, но не я разбирам! Бях в Сефора и ги видях, обслужваше ме млада консултантката, която така ми ги представи "рекламират ги като издържащи 12 часа", мисля че е блогърка, но не съм сигурна. По принцип не харесвам матови червила и винаги търся това, което би ми допаднало. Споделих й, че не се харесвам с матово червило, а тя ми каза да пробвам и да преценя. Пак ще напиша, че са доста комфортни при носене, но аз моето го изядох с един кроасан от фурната до бившия Карфур.

# 567
  • София
Изцяло с образователна цел е поканата. Аз да видя как червилото се изтрива, защото досега не ми се е случвало, ти да видиш как издържа Thinking

# 568
  • някъде под слънцето...
"Продаване на мнение"  и "кълна се в тях(червилата)"
ме развеселиха.
Явно някой се взема много на сериозно.
Обикновено
подобни изрази в дадено ревю, убиват желанието ми да пробвам продукта.Но шарен свят.

Харесах , Varnish Cream Lip Stain на MAC  рекламирано като дълготрайно. На ръката нямаше изтриване, Пробвах на устните, Хареса ми и исках  да го купя, но се оказа, че цвета , който искам е свършил.
После завъррях по други магазини.Пих кафе.... и докато стигна до къщи вече нямах червило.

# 569
  • София
Каквото и червило да си сложа, го изяждам. Подновявам по 10-ина пъти на ден. В момента съм с Герлен КисКис. Едно такова го изяждам за по-малко от 2 месеца. Но ми харесват много като консистенция тези червила, подхранват ми устните и си ги купувам редовно, особено през зимния сезон гледам да съм с по-мазничко. Ако искам да сложа по-сухо червило, за основа ползвам глос Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт