'Bir Umut Yeter' *Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги* тема 14

• 22 230
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Цитат
А това да не е някой бивш на Амине?
Nature SparklesОхх.. дано не е предишен е следващ* след Арсенала..
и да не е някой роднина все пак..всеки е за предпочитане пред
физиономията на Месут - ферарито* !!
SmileHands Pray

Revolving Hearts

# 91
Здравейте, момичета!

Бъдете с този, който прави усмивката ви красива,
а сърцето - щастливо!

Неделя е ... Ден за разпускане, почивка и приятни занимания ...

Прекрасен ден, момичета!

Снежи, "Алабамата" много ще чака аз да се реша да я разходя! Добре, че Толга се грижи за нея!  Не я оставя момчето!
    Ето и още нещо от семейството, но за съжаление още не мога да намеря превод!

Фемиии, представям си колко си щастлива! Най-после!
Цитат
💣🔥⚡Утренняя бомба! И наконец-то интернет-платформа Нетфликс объявила дату показа первого сезона сериала Защитник. Не угадал никто. Это не 12 и не 21 декабря. Сериал выйдет 14 декабря в пятницу (как и наванговал админ еще в мае  😜)! Рекламная компания началась, на улицах Стамбула развешивают билборды

Последна редакция: нд, 11 ное 2018, 12:10 от Emiliya

# 92
      Цвети, ще продължа в същия дух - шаловете като част от  облеклото на този красавец.

Скрит текст:

Дрескодът на Толга винаги ми е правил впечатление - различен, невероятно елегантен, в същото време спортен и открояващ се.
Еми,
може ли  и аз едно- две  шалчета до сложа. Със сигурност няма да ви изненадам кой ги носи, нали?? Ама така тихичко да се промъкне между Толга и Аминето

# 93
Здравейте, момичета.Чудесен есенен ден!

АМИНЕ

Скрит текст:

# 94
Еми, аз само се пошегувах. Знам какво е отношението ти към НЕЯ (такова, каквото и моето).

# 95
  • On the sea
То изобщо намира ли се някой, който на я харесва албанската "принцеса"
😂😂😂
Относно статията, която Еми е пуснала схващам, че са били засечени след вечеря в района на Етилер. Нещо, че Алмеда се хранела за двама и явно е помолила да не я разпитват, защото била много изтощена албанската красавица 😂.  Това можах да разбера, захванала съм се да уча турски език, ама чок зар, запомнените думи ми е трудно са ги изговарям, трябва мноооого практика явно 😋😊
И да ви припомня един горещ момент или по точно кошмарен сън 😉

# 96
Еми, търпите критика с "маминия". Не сте разходили тази сутрин бъдещата мама. Не спазвате заръките на доктора. Лошо!
      Снежи, с малко закъснение, но спазихме заръката на лекарите! Дори и за вечерята на "принцесата" майка сме се погрижили!

Толгахан Сайъшман и Алмеда Абази вечеряха в "Meat'ng Steakhouse" в Етилер.

Толгахан Сайъшман и Алмеда Абази, която е бременна в трети месец и очаква да роди син, бяха придружени от Kenan Sipahi, İlda Abazi, İsmail Filiz и съпругата му Nurana Bagieva.
След вечерята дългогодишният екип тръгна към превозните средства. Абази не искаше да говори много, защото беше бременна и веднага се отправи към превозното средство. Приемайки поздравленията на журналистите, Сайъшман каза: "Приятели, Алмеда е много уморена, ще поговорим по-късно, много ви благодаря".

# 97
  • On the sea
Вай, вай, единствената бременна на света и така уморена и изтощена, то бива, бива превземки, ама чак пък толкова. От сега така се уморява, към края дори не мога да си преставя какво ще е.

# 98
Nature SparklesАбе това семейство откачи ли или винаги са били такива но сега се отприщиха..
досега албанката му висеше на ръката сега е толкова изморена че съпруга и се изживява
като принц Хари..води я за ръка и обяснява на журналистите че алабамата е мноого изморена
защото е бременна..ама и те какво ги дебнат все едно феновете нЕма да си легнат ако не чуят
дали е яла за двама превземката..!

# 99

Велви, това е да си съпруга на Толга и да носиш неговото бебе! Сега й е паднало - ще бъде "весело" в следващите 6 месеца!

Софи, нали и журналистите трябва да се "хранят"! А "Алабамата" им дава такива добри поводи за снимки и коментари, че просто не могат да я изпуснат!

# 100
  • On the sea
Мисля, че сега ще натрупа повече слава, от колкото с Алабамата 😉

# 101

Rocket И да сменя посоката - отново от архивите - Толгахан в Косово!

# 102

Скрит текст:

# 103
# 104

Днес направо като акробат скачам  от тема в тема, но сега видях:
Цитат
Описание к 6-й финальной серии «Достаточно одной надежды». 👇
https://www.turkstar.in/ozet-k-6-serii-dostatochno-odnoj-nadezhdy-bir-umut-yeter/

Общи условия

Активация на акаунт