'Bir Umut Yeter' *Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги* тема 14

• 22 231
  • 738
  •   1
Отговори
# 105

Понеделник, 12.11.2018 г., 21:30 бг. време - финал на сериала

Последна редакция: нд, 11 ное 2018, 15:28 от Emiliya

# 106
  • On the sea
Ох, тази Серап, още повече ще ми падне в очите значи. Показа каква приятелка е всъщност, а сега и ще си вре носа в семейните дела. От сега започва да ме ядосва.....
А Йълмаз още по големи  главоболия го очакват горкият. Дано има сили да ги понесе и да не направи някоя глупост!
Еми, благодаря за описанието.

# 107
... захванала съм се да уча турски език, ама чок зар, запомнените думи ми е трудно са ги изговарям, трябва мноооого практика явно 😋😊
    Велви, радвам се, че учиш турски език, тъкмо ще можеш да ни превеждаш, когато гледаме новите сериали с Толга!
    И един съвет от мен - най-добре се учи език в естествената му среда, затова - по-често и за по-дълго в ... Истанбул. Подготвяй твоята половинка психически, че трябва да си там, за да усвоиш езика!

Аз също чакам с нетърпение последния епизод на "Една надежда стига". Ще бъде интересно! А от негодувание срещу Елиф нямам време да се ядосам на Серап. Трябва да има възмездие, но за кого ... ще видим утре!

# 108
Според мен възмездие трябва да има, и то да е за Танер, защото той е причината за страданието на Дерия и на Йълмаз.
Страхотни снимки и колажи сте сложили от Сега и завинаги. Аз ще сложа от един епизод, на който много плаках:

# 109

Снежи, да подсиля снимките, които си пуснала с няколко гифчета! Това беше наистина тежък момент!

# 110
Еми, благодаря за гифчетата - чудни са. Само не можах да намеря снимка с доволната физиономия на Иджлял в колата.
И тук ми бяха много сладки - той упорито доказва любовта си, а тя влюбена, но държи да запази съвестта си чиста:

# 111

Велви,
можеш ли да преведеш какво пише?

# 112
  • On the sea
Цвети, тази статия е доста стара, явно Сега и Завинаги първоначално е бил замислен с друго име. Нещо като новина за новият проект и ГГ. Тепърва започвам да уча езика, ако не се отегча разбира се, за сега съм научила само 3 урока и някоя друга дума, не ме взимайте за надежден преводач Laughing.
Айде и другите бъдещи родители откачиха, Бурак вече е сложил в сметката на нероденият Петко 1 милион т.л.. Ей това е то да се родиш със златна лъжица в устата. Единственото различно при тях за момента, е че Фефа още не е започнала да се превзема, като Алабамата.

# 113
Велви, можеш ли да преведеш какво пише?
    Цвети, с помощта на Google Преводача, пък и разполагах с текста, ето набързо какво излезе:

Влязоха в 'Sevda Kafesi'
(работното заглавие на сериала „Сега и завинаги“. Знаем, че по настояване на Толга сериалът излиза с името Asla Vazgeçmem)

Новият сериал на SHOW TV  е 'Sevda Kafesi' с участието на турската красавица Амине Гюлше и Толгахан Сайъшман.
Мис Турция 2014 г.  Амине Гюлше ще сподели водещата си роля в шоу телевизионния сериал 'Sevda Kafesi' с Tolgahan Sayışman. Новото дуо на екрана ще бъде представено от Ийт и Нур.

И зад кадър настроение не липсва, винаги усмихнати и чаровни!

# 114
Благодаря Велви и Еми.

"Изкопах" едни стари снимки на Амине.

# 115
Flowers HibiscusЕМИ** това *Sevda Kafesi* има ли превод..
 буквално какво означава  че Толгахан  го е заменил  с *Asla Vazgeçmem*

# 116
  • On the sea
Еми да каже за точния превод, че не си спомням. Буквално имаме любов и клетка Laughing
Толгахан е умен и явно е преценил, че заглавието не подхожда на сценария.
А това сега жълтина ли е? Прилича ми статията да е стара.
Бурак Озчивит, исполнитель роли Малкочоглу в сериале Великолепный век, а также с недавнего времени продюсер, сделал необычное предложение победительнице конкурса Мисс Турция – он пригласил Амине Гюльше сняться в его новом фильме о любви.
Как сообщают информагентства, самая красивая девушка Турции Амине Гюльше получила предложение сниматься в кино в главной роли буквально через 24 часа после того, как надела корону победительницы в конкурсе. Сценарий к фильму Бурак Озчивит написал сам. Он же будет исполнять главную мужскую роль.

Победительница конкурса Мисс Турция известна не только своей красотой, но и схожестью с известными моделями − Адрианой Лима и Ириной Шейк.

Основатель продюсерской фирмы BRK'S Production, Бурак Озчивит планирует начать съемки своего первого фильма уже в июле. Амине Гюльше уже согласилась принять участие в съемках.

# 117

Първоначално работното заглавие на сериала е “Любовна клетка”/Sevda Kafesi , но Толгахан Сайъшман, който е голям почитател на творчеството на турската звезда Таркан, убедил продуцентите да го кръстят на неговата едноименна песен.
      Софи, това е, което зная около заглавието на нашия любим сериал - Asla Vazgeçmem  - в буквален превод - "Никога няма да се откажа"

Велви, мисля, че това е стара статия, но аз за първи път я виждам. Нямам никаква представа колко е истина написаното в нея! 

# 118
Добро утро.

# 119

Здравейте, момичета!

Хубав ден и успешна нова седмица на всички!

"Ако някой не ви се усмихва, бъдете любезни и го дарете с усмивка. Никой не се нуждае повече от усмивка, отколкото този, който не може да се усмихва на другите."
Тензин Гяцо

Общи условия

Активация на акаунт