'Bir Umut Yeter' *Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги* тема 14

• 22 235
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • On the sea
Добро утро момичета! 😊
Успешна да е новата седмица!
Днес съм решила да ви вдигна нивото на кръвната захар виртуално 😁 и именно, като ви почерпя за рожденият си ден.
Навъртях цели 30г., юбилей 😊😊😊

И разбира се без шампанско не може 😁

# 121
Добро утро, успешна нова седмица!

Велви, Днес всеки ти пожелава здраве и така трябва да бъде, защото без него не можем, а аз ти пожелавам и да може да се радваш на своето здраве като получаваш всичко, което поискаш! Пожелавам ти с всяка измината година да имаш предимствата на старостта: мъдрост, спокойствие и вяра, и предимствата на младостта: сила, надежда и красота!
Честит рожден ден!

и благодаря за почерпката

# 122
Честит Рожден Ден, Велви!
Бъди здрава и следвай мечтите си! 

# 123

Вярвай, защото вярата спасява!
Надявай се, защото надеждата крепи!
Обичай, защото чистата обич e завинаги!

# 124
  • On the sea
Благодаря ви момичета!
Да ви се връщат пожеланията 😊

# 125

Цитат
Bugün son kez 'Günlerden bir umut yeter' diyoruz 🎈💔
Akşam saat 22:30'da son kez buluşmak üzere.. 🙏🏻😢

Скрит текст:

Днес - 21:30 - Канал Д

# 126

Един момент от 5-ти епизод - разговор между Елиф и Йълмаз.
   Многократно Йълмаз прави опити да поговори с Елиф за  създалата се ситуация, но Елиф винаги  избягваше тази тема на разговор - направи се на заспала, след това каза, че сега не е време за такива разговори, после отсече, че Умут си има майка, а Дерия няма право да се нарича майка.

- Елиф, ние не можахме с теб да поговорим нормално за всичко, което се случи. Ние трябва да вземем решение!
- Йълмаз, сега не е време!
- Елиф, ние не можем повече да мълчим. Не можем да крием!
- Както успяхме да скрием това 5 години, така и занапред ще крием, Йълмаз! Набий си го в главата, аз няма да дам своя син! Няма да го дам!

- Елиф, истинският дядо на Умут е г-н Кенан, моят началник! Той ми вярва! А нея аз срещам всеки ден! Аз не мога повече да гледам в очите тези хора, Елиф!
- А как ще погледнеш в очите моите родители, Йълмаз! Ти разбираш ли, че сега единствената радост за тях е Умут! Ти знаеш колко ще бъдат разстроени, когато научат за това?!

- Елиф, аз не мога повече да управлявам своята съвест.
- Йълмаз, моето единствено желание е родителите ми да не изпитват повече болка! Колко болка още могат да понесат техните сърца? Затова се съвземи и не прави повече нищо, което може да наруши покоя на толкова много хора! Не смей!

- Елиф!
- Йълмаз, не започвай пак, сега не е време. Днес, когато бяхме в болницата при Арда мама каза нещо: Човек заради детето си може да пожертва и себе си и да стане  убиец! Колко е вярно, нали?
- Вярно е! Сега Дерия има право да стане и убийца, и да пожертва себе си! Не е ли така?!

Отново манипулаторката Елиф, която не знае що е то съвест! Която е непреклонна в стремежите си на всяка цена да задържи детето. Вместо да се замисли кой е най-безболезненият начин за справяне със създалата се ситуация, как да помогне на сина си да приеме по-леко истината, как заедно с Йълмаз да намерят изход, който да нарани възможно най-малко Умут, тази „майка“ се опитва със сила, заплахи и лъжи да запази за себе си чуждото дете.
    Може ли един лъжец да възпитава правилно?! Какви морални качества ще придобие  детето ако продължава да живее в нейния измислен свят! Ще го осакати душевно, ще превърне малкото момче в безсъвестен и непочтен човек!

# 127
# 128
     Цвети, Амине е много хубава на всички снимки! Усмихната, нежна и естествена! Не се натрапва, няма позьорство, с удоволствие  разглеждам снимките й!

Тази вечер съм настроена на вълна "Една надежда стига".  В очакване на следващия - последен епизод - още малко снимки и текст!

- Хайде да седнем тук и да поговорим като мъже!
...

- Мама Елиф има работа, синко!
- Мама Елиф! Защо така я наричаш?

- Послушай, Умут! Ти си моят единствен син. Никога не забравяй, че каквото и да се случи, аз винаги ще те обичам! Нали?
- Добре, няма да забравя!

Може би той ще ме разбере, когато порасне. Ще признае, че съм бил прав! Аз не мога повече да понасям това, че ти разказвам за съвест, за това да бъдеш честен, а самият аз постъпвам нечестно. Моля те, прости ми, Умут! Прости ми! Дори аз да не съм истинският ти баща, ти си моят истински  син!

Последна редакция: пн, 12 ное 2018, 19:39 от Emiliya

# 129
Добро утро момичета! 😊
Успешна да е новата седмица!
Днес съм решила да ви вдигна нивото на кръвната захар виртуално 😁 и именно, като ви почерпя за рожденият си ден.
Навъртях цели 30г., юбилей 😊😊😊

И разбира се без шампанско не може 😁

Вел, честит празник и наздраве!

# 130
Еми,къде са имотите на Толгахан в Америка? Притесних се да не са пострадали от пожарите в Калифорния.

# 131
Flowers Four Leaf CloverTadaFlowers Rose
Цитат
Balloon

Flowers Hibiscus ВЕЛВЕТ**
ЧРД***  и весело настроение..бъди здрава влюбена щастлива и винаги
мноого обичана..всичко което си пожелаеш да ти се сбъдва и да те радва..
късмета винаги да е с теб..
Успех във всичко..благодаря за почерпката и
Наздраве!!
BalloonFlowers Four Leaf Clover

Скрит текст:

BalloonRibbon

# 132
Еми, къде са имотите на Толгахан в Америка? Притесних се да не са пострадали от пожарите в Калифорния
    Цвети, това е, което съм прочела за имотите на Толгахан, ако не се лъжа от 2016 г.:

16 sept 4:38 pm
Новость
      Толгахан Сайъшман също е пострадал от урагана Ирма. Той наскоро купи две къщи в Маями и след известно време те бяха засегнати от мощен ураган, помитащ тихоокеанското крайбрежие. Актьорът се оплаква: "Ако знаех, нямаше да бързам да инвестирам пари ...".

Толгахан има къща и в Лос Анджелис! Мисля си, че ако е пострадал от пожарите жълтата преса веднага щеше да ни уведоми.

# 133
# 134

Време е за последния епизод на "Една надежда стига"!

Общи условия

Активация на акаунт