'Bir Umut Yeter' *Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги* тема 14

• 22 229
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Извинете ме, но днес съм на вълна Мъдри мисли и анекдоти - споделям ги с надеждата, че на някоя от вас ще й е интересно.

Любимият ми виц, който много подхожда на нашите любимци:

Мерилин Монро към Айнщайн: - Професоре, как мислите, не би ли било добре ние с вас да си имаме дете? Какво дете би било то - с моята външност и вашия интелект! Великият физик отговаря: - Ами... ако се получи обратното - с моята външност и вашия интелект?

Последна редакция: сб, 10 ное 2018, 10:00 от Snezhana.

# 76

Здравейте, момичета!

"Основните елементи на щастието са: нещо да правиш, нещо да обичаш и нещо, за което да се надяваш."
Алън К. Чалмърс

Желая ви слънчев и усмихнат почивен ден, пълен със сила и любов!

Удоволствието е пълно! С песента на Силвия Кацарова, която Софи е споделила и Мъдрите мисли и анекдоти от Снежи настроението е на макс!
    Благодаря ви, момичета!

# 77
    Ново от семейство Сайъшман!

Снощи в Tarabya е забелязан Толгахан Сайъшман на разходка  със съпругата си Алмеда Абази, която е бременна в четвърти месец. Алмеда Абази каза, че личният й лекар е  препоръчал ходене за здравето на бебето и нея. Тя допълни, че  има приятна бременност.
Толгахан Сайъшман: "Не задавайте въпроси, ние ще позираме за вас". Репортерите настоятелно питат: "Вярно ли е, че сте купили вила в Çekmekoy за вашето бебе?" - "Да, да, закупихме" - отговори на въпроса Толгахан.

Последна редакция: сб, 10 ное 2018, 17:33 от Emiliya

# 78
  • On the sea
Добро утро!

То малко наближава обяд, но се пооспах тази сутрин.
Алмеда значи стриктно спазва заръките ва доктора 😂.
Сетих се още нещо от епизода, който гледах снощи. Тази Дилек верно не става от дивана, каквото и да се случи тя е винаги в седнало положение😂😂😂. Интересна ще ми бъде реакцията и когато разбере, че Танер и е изневерил.
И нашите прекрасни 💙💚💛

# 79

Велви, много се радвам, че коментира 5-ти епизод на "Една надежда стига"! Съгласна съм с всичко, което си написала.
     Толгахан отново изгради един запомнящ се образ - капитан Йълмаз Карабей! Вдъхна му живот и ни накара да заживеем с неговата болка, тайната и вината, която го преследва непрекъснато. Мисълта за другите не му дава покой, но взе според мен най-правилното решение. Време беше да разкаже! А какви ще бъдат реакциите на другите ще видим в последния епизод.
      Наистина малко претупан епизод! Усещаше се, че сценарият е преработван, за да можем да се насладим на кулминационния момент и в рамките на последните 2 часа да видим развръзката, да станем свидетели на един завършен мини сериал. Ще ми бъде много интересно какъв финал е избрала за нас Мелис Дживелек. Трябва да има възмездие. Такава постъпка не се прощава лесно! И аз специално ще бъда доволна ако най-голямото наказание получи Елиф - за мен тя е основният виновник за страданията на Дария, Йълмаз и Умут.
      И категорично не мога да се съглася, че Йълмаз е постъпил подло, казвайки истината на Дария. Подлецът в случая е Елиф, която манипулира всички с извратеното си разбиране за майчинство. Нейните изблици ми идват в повече и се радвам, че сериалът приключва, за да не гледам безумните напъни на Хазал да вдъхне живот на героинята си.
      Може би като полицайка в новия сериал ще бъде по-убедителна, но като страдаща майка мен не ме разчувства.
      С нетърпение чакам и бг превода, за да се спра на някои доста силни моменти от епизода!

# 80
  • On the sea
И аз очаквам да има възмездие на финала. Единстевета грешка, която допусна Йълмаз е в това, че прикри грешките на другите и пое всичко върху себе си. Изненада ме дори, че спести доста главоболия на чичото на Елиф, който си заслужава един здрав бой. Сигурна съм, че няма да се оправдае с Елиф и ще понесе всички последствия. По спомен в един момент той намекна, че няма какво да губи, но не съм сигурна може да греша или да се бъркам. Надявам се доброто сърце на Дерия да му прости, и поне да видим един що годе приличен финал.
Видяхме един страдащ Толгахан, в Черната перла наранен, в Сега и Завинаги влюбен до полуда, време му е за един екшън, в който съм сигурна, че отново ще се справи блестящо.

# 81
     Велви,  аз също съм убедена, че Йълмаз ще поеме цялата вина и отговорност! Той прави всичко възможно околните да не страдат. Вини себе си за всички нещастия, които се струпват върху другите!  Разговаряйки с Арда каза: (цитирам по памет) "Всеки, който се докосне до мен страда!" Той наистина няма какво да губи - единствено детето, което обича като свое! Затова и само с него се прости. Много силен момент, но ще цитирам диалога, когато го преведат. Само да не й хрумне на сценаристката да "самоубие" Йълмаз. Такъв финал няма да понеса!
Видяхме един страдащ Толгахан, в Черната перла наранен, в Сега и Завинаги влюбен до полуда, време му е за един екшън, в който съм сигурна, че отново ще се справи блестящо.
   Чакам точно такъв сериал или игрален филм с Толгахан! И аз съм убедена, че ще се справи блестящо! Много заряд, много талант, магнетизъм и харизма притежава този актьор!

# 82

Цитат
Nature SparklesСъгласна съм че на Толгахан му трябва роля в
която да отпусне енергията бушуваща в него..много му отива с пистолет в ръцете!

# 83

Нур и Ийт Козан - красиви и в болката, и в яростта си, и в безумната си любов!

от Максим Солдатов

# 84
# 85
      Цвети, ще продължа в същия дух - шаловете като част от  облеклото на този красавец.

Скрит текст:

Дрескодът на Толга винаги ми е правил впечатление - различен, невероятно елегантен, в същото време спортен и открояващ се.

# 86

Flowers Hibiscus Добро утро и
хубав неделен ден!!

Gift Heart

# 87
Добро утро и от мен!
Слънчев и усмихнат неделен ден!

# 88
  • On the sea
Добро утро!
Приятна и усмихната неделя ви пожелавам!!!

А това да не е някой бивш на Амине?

Може да не е най големият хубавец, но стои 100 пъти по добре до нея от колкото Месут 😊😊😊

# 89
Еми, търпите критика с "маминия". Не сте разходили тази сутрин бъдещата мама. Не спазвате заръките на доктора. Лошо!
Хайде, насладете се на танца на комшийските еркеци - доста пластични са. Дали Толга и той е като тях?
https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=T-knoZmPXbY

Хайде, аз отивам в "проклетото имение Козан"!

Общи условия

Активация на акаунт