За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 71

• 29 379
  • 774
  •   1
Отговори
# 450
Не знам, не съм се сблъсквала с това, аз винаги имам разширени легенчета по време на бременност, но след това се оправят. Може да попиташ тук при майките на недоносени, ще има хора, които са наясно.

https://www.facebook.com/groups/306806989433813/?ref=bookmarks

# 451
Ти самата си имала и какво ти казаха?

Не знам, не съм се сблъсквала с това, аз винаги имам разширени легенчета по време на бременност, но след това се оправят. Може да попиташ тук при майките на недоносени, ще има хора, които са наясно.

https://www.facebook.com/groups/306806989433813/?ref=bookmarks

# 452
Нищо съществено, просто е от бременността, най-вероятно от физическото притискане, кръвното, усиления метаболизъм, всичко. Но заради това бях постоянно с е-коли ифекции. Постоянно. Защото разширеното легенче, означава че задържа течност бъбрека и се развиват бактерии там. Антибиотици и така.

Възможно е и да е от рефлукса, не знам, има някаква логика, рефлукса влияе на кръвното, корема е раздут и притиска всичко ...

# 453
Дааа това което казваш ни казаха и на нас, защото има ешерихия коли и сега ще даваме антибиотик 10 дена. Моля се да се изчисти всичко и да приключим
Нищо съществено, просто е от бременността, най-вероятно от физическото притискане, кръвното, усиления метаболизъм, всичко. Но заради това бях постоянно с е-коли ифекции. Постоянно. Защото разширеното легенче, означава че задържа течност бъбрека и се развиват бактерии там. Антибиотици и така.

Възможно е и да е от рефлукса, не знам, има някаква логика, рефлукса влияе на кръвното, корема е раздут и притиска всичко ...

# 454
  • Варна
Докато бях бременна, следяха сина ни, защото имаше разширени бъбречни легенчета, на 3 месеца го заведохме вече като роден на преглед, бяха нормални. Израствало се, следи се периодично и като процент много малко деца не го преодолявали и се стигало до операция. Дано и при вас е временно.

# 455
Мерси!! Казаха, че е много леко разширено и ще го следим чак след 6 месеца като излекуваме инфекцията. Дано го израств. Като бях бременна ходих при 2ма АГ на ФМ никой нищо не каза
Докато бях бременна, следяха сина ни, защото имаше разширени бъбречни легенчета, на 3 месеца го заведохме вече като роден на преглед, бяха нормални. Израствало се, следи се периодично и като процент много малко деца не го преодолявали и се стигало до операция. Дано и при вас е временно.

# 456
Здравейте, момичета, аз съм леко бясна. Оставих бебка със свеки буквално за 5 мин и е изяла парче картон от тези, които слагат за етикет на дрехите... На 8м е, може ли нещо да й стане?

# 457
Нищо няма да стане. Тепърва що боклук ще изяде ...дори без да знаеш

# 458
Оле ужас 😂 това звучи тотално като моята свекърва. За това не съм й оставяла детето. Не знам просто какво ще насътвори, докато тя блее.

Не мисля, че е притеснително 🙂

# 459

Ми знам ли, заради мастилото.. И парчето е било доста голямо, почти 1/3 от етикета.. Как за 5 мин няма да я види какво прави, не знам..

# 460

Ми знам ли, заради мастилото.. И парчето е било доста голямо, почти 1/3 от етикета.. Как за 5 мин няма да я види какво прави, не знам..
Не се притеснявай най-вероятно ще го изака цяло.. Брат ми като малък беше изял една картинка от дъвка и беше цяла в памперса.. Мама се беше притеснил, но тати я успокои.. И беше прав..

# 461
Свекървата гледа по-добре детето.
Моето бебе днес си играеше удивено с едно топче памук Как не го беше глътнало - не знам.
Лошото е че слиза от шезлонга самастоятелно..хваща се настрани, изсулва се, друса дупето докато усети пода и после се плъзва до колена.
Не лази напред, но как слиза така умело от шезлонга ..направо ми се плаши окото.

# 462
Свекървата гледа по-добре детето.
Моето бебе днес си играеше удивено с едно топче памук Как не го беше глътнало - не знам.
Лошото е че слиза от шезлонга самастоятелно..хваща се настрани, изсулва се, друса дупето докато усети пода и после се плъзва до колена.
Не лази напред, но как слиза така умело от шезлонга ..направо ми се плаши окото.

Ами.. За да не те плаши, не я слагай там... Моята спрях да я слагам там още като се опитваше да си хваща играчката като я изпусне долу и се извърташе така, че висеше с главата надолу.

# 463
Няма ли колани шезлонга? Аз не съм виждала без колани май ...

# 464
Егати изрода! Натъпкай й на нея картон в устата🤬😡😡😡😡 аман от свекърви
Здравейте, момичета, аз съм леко бясна. Оставих бебка със свеки буквално за 5 мин и е изяла парче картон от тези, които слагат за етикет на дрехите... На 8м е, може ли нещо да й стане?

Общи условия

Активация на акаунт