Имало едно време в Чукурова | ВВ, Кьосем - исторически и костюмни драми №10

• 22 707
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
Гюлтен сигурно ще я спасят и освен Йълмаз да се ожени за нея. Тя защо беше с Феки заедно пред къщата му и сякаш изпращаха Йълмаз с колата
И на мен ми минава това през ума, Йълмаз ще я спаси и да си я взима тази кукумицинка и дано да миряса, че тя от простотии нагоре твори ли твори.

# 676
Гюлтен сигурно ще я спасят и освен Йълмаз да се ожени за нея. Тя защо беше с Феки заедно пред къщата му и сякаш изпращаха Йълмаз с колата
И на мен ми минава това през ума, Йълмаз ще я спаси и да си я взима тази кукумицинка и дано да миряса, че тя от простотии нагоре твори ли твори.

Може и да миряса, може пък и много самочувствие да й дойде!
Да не вземе Зюлейха от два стола, та на земята?!

Струва ми се, че Демир носи детето в някаква бедна къща. Да не би Зюлейха да е там и той да й го връща?

# 677
  • София
Айде, айде, чак пък да я женят за Йълмаз няма нужда.  Stop
Това ще е награда за нея, а не заслужава.
Да си живее там у Фекели и да кротува.
Ако е възможно изобщо да кротува, знаем все пак чия сестра е.  

Прости ми, синко, че те разделям от майка ти... - думите на Демир към малкия Аднан.

И сега му е мястото да споделя колко ми хареса Санийе в последната серия.
У нея ще се окаже, че има повече човещинка от тримата взети заедно - Гаффур, Гюлтен и Фадик.

# 678

Еврикааааа,  Joy най-накрая се сетих на кого ми прилича Мурат, ами на Кенан Имирзалъолу(и двамата като се усмихнат чак очите им се усмихват, много са лъчезарни).

Точно това имах впредвид като казах, че харесвам оригинала. Видях, че е споменато в края на предишната тема. На едно интервю ли или каквото и да е, един журналист казал на Мурат, че прилича на Кенан . И Мурат така се разбеснял, че изгонил журналиста. С това ми падна в очите, не е лош актьор, симпатяга е, нооо и срещу Кенан Имирзалъолу да върви не може да го стигне. Може само да се гордее с това,че го сравняват с него. Реакцията му е 1към1 с тези на Демир като види Йълмаз. hahaha Joy Joy Joy  Яяяя фрагманче, нищо хубаво не се вижда , пак ще ги оплетат едни.

# 679

Скрит текст:
Еврикааааа,  Joy най-накрая се сетих на кого ми прилича Мурат, ами на Кенан Имирзалъолу(и двамата като се усмихнат чак очите им се усмихват, много са лъчезарни).
Точно това имах впредвид като казах, че харесвам оригинала. Видях, че е споменато в края на предишната тема. На едно интервю ли или каквото и да е, един журналист казал на Мурат, че прилича на Кенан . И Мурат така се разбеснял, че изгонил журналиста. С това ми падна в очите, не е лош актьор, симпатяга е, нооо и срещу Кенан Имирзалъолу да върви не може да го стигне. Може само да се гордее с това,че го сравняват с него. Реакцията му е 1към1 с тези на Демир като види Йълмаз. hahaha Joy Joy Joy  Яяяя фрагманче, нищо хубаво не се вижда , пак ще ги оплетат едни.
Ади яяяяяяя, това интервю/или репортаж има ли го на запис, newsm78 или е просто слух от рода на този рекъл, онзи казал, трети чул недочул и видял недовидял?

# 680
ПРЕВОД НА ФРАГМАНА НА РУСКИ ЕЗИК

Ф: Ценишь слово, когда нем, а ценность хлеба узнаешь, когда голоден, сынок, а ценность любви …
Д: Сынок прости за то, что разлучил тебя с матерью.
Й: Они отправили меня на смерть, сломали судьбу, отобрали жену. Мать и сын… если даже заберу жизнь обоих тысячу раз, для меня это не будет расплатой.
Х: Молю тебя только ради моего внука, этот малыш ни в чем не виноват.
Ф: Ты полюбил не ту девушку, или же судьба изменила девушку, которую любил?
С: Гаффур! Гаффур, беда! Она посягнет на свою жизнь, убьет себя!
https://www.youtube.com/watch?v=olDclFX1kE4&feature=youtu.be

Скрит текст:

Скрит текст:
Ади яяяяяяя, това интервю/или репортаж има ли го на запис, newsm78 или е просто слух от рода на този рекъл, онзи казал, трети чул недочул и видял недовидял?
http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/magazin/muirat-unalmis-kenan- … ok-kizdi-40096811
Видео - https://www.dailymotion.com/video/x47wao5

# 681
Танчеееее, много благодаря за статията и видеото.
Във видеото не разбрах и не видях да гони репортера, но пък чичо Гуги ми преведе нещо подобно в статията.
Ами явно г-на е с голямо его и не желае да бъде отъждествяван с никого.
Иначе наистина двамата много си приличат.

# 682
А Хилал Алтънбилек не се сърди, като я сравняват с Анджелина Джоли. Че и нарочно го докарвала на прилика, както каза в интервюто.  Grinning

Не разбрах Йълмаз кого удари. А Демир кого ли удари, Гафур?

Последна редакция: сб, 24 ное 2018, 23:47 от Tania M.

# 683
А Хилал Алтънбилек не се сърди, като я сравняват с Анджелина Джоли. Че и нарочно го докарвала на прилика, както каза в интервюто.  Grinning

Не разбрах Йълмаз кого удари. А Демир кого ли удари, Гафур?

И на мен ми се стори, че е Гафур.
Репликата на Хюнкяр май е отправена към Йълмаз. Струва ми се, че с него разговаря в халето

# 684
Таня bouquet, благодаря за фрагмана и за руския превод.

Кенан и Мурат си приличат по мустаците - в момент, когато са били с един и същ модел. И прическата.
Това е нова снимка на Кенан, не виждам никаква прилика с Мурат.

Последна редакция: нд, 25 ное 2018, 00:40 от LU4IQ

# 685
Таня bouquet, благодаря за фрагмана и за руския превод.

Кенан и Мурат си приличат по мустаците - в момент, когато са били с един и същ модел. И прическата.
Това е нова снимка на Кенан, не виждам никаква прилика с Мурат.

Права си Лучия bouquet разликата е от земята до небето в полза на Кенан. Просто реакцията на Мурат  е необяснима, защо приема сравнението като обида.

# 686
# 687

То хубаво, ама не съм членка на групата Simple Smile

# 688
И аз така. И линковете в постовете на Тигаса изобщо не ги отварям. А като подам заявка за приемане в групата, така си виси. Преди доста време пак пробвах, със същия резултат.

Излизат разни клипчета от репортажа с актьорите по DiziTV тази сутрин, но не и видео с целия репортаж.
Днешна от Хилал, но не ми допада нещо на мен. В "Чукурова" стайлингът й е безупречен, там пък с играта й съм така.
https://www.instagram.com/p/BqmkFr7DwTV/
Скрит текст:
Пипилота, снощи много ме развесели, като уточни кого си имала предвид под "харесвам оригинала". Както го беше написала миналия път, останах с впечатление, че харесваш Сталин.  Joy
Скрит текст:
Демир Аднанович Яман
Руководитель Чукуровского государства

Една поне няма ли да го хареса ooooh! За Йълмаз вече на опашка се наредиха Wink
Не го харесвам, Демир може би малко, но актьора НЕ, харесвам оригинала Wink Laughing Heart Eyes
И откъс с превод от днешното интервю:
https://vk.com/club171698810?from=quick_search&w=wall-171698810_19194

Последна редакция: нд, 25 ное 2018, 15:40 от Tania M.

# 689
Пипилота, снощи много ме развесели, като уточни кого си имала предвид под "харесвам оригинала". Както го беше написала миналия път, останах с впечатление, че харесваш Сталин.  Joy
Скрит текст:
Демир Аднанович Яман
Руководитель Чукуровского государства

Една поне няма ли да го хареса ooooh! За Йълмаз вече на опашка се наредиха Wink
Не го харесвам, Демир може би малко, но актьора НЕ, харесвам оригинала Wink Laughing Heart Eyes

Joy Joy Joy  hahaha Вярно така е изглеждало, ама хич не се замислих, какво ще си помислите. Joy Laughing Е уточних се. Благодаря ти за подкреплението с доказателствата, защото трябваше доста да се ровя да ги bouquet открия.

Общи условия

Активация на акаунт