Откраднат живот 65: Анатомия на гнева...

• 27 650
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Верче, остави ги жениците от ФБ. От вас разбирам, че там положението е неспасяемо. Помислих си, че това са твои мисли. Успокоих се.
Не бе, не са от фейсбук, тукашни са Simple Smile

# 211
  • София
Има, бяло БМВ. Спестил е от наема, нали живее при Евгения Simple Smile. Мисля, че и в епизода в пеперуденото дете пак беше със същата кола.
Толкова за теорията за бедните лекари, които нямат 40 лв за юбилея на Директора.

# 212
  • София
Банков нямаше 40 лв. , защото ставаше въпрос за Цонев.

# 213
  • Пловдив
Банков нямаше 40 лв. , защото ставаше въпрос за Цонев.

+1 Peace
И да,на автомивката беше с черен джип  Grinning
Харесаха ми как си говорят с Жени...веднъж на Ти,после на Вие Wink

# 214
  • София
Той Банков не би следвало да е с по-големи възможности от останалите лекари, това имах предвид.

# 215
  • ту тук, ту там
Е що да не би следвало? Първо е доцент, второ - доста време е практикувал в Германия. Едва ли там хирурзите доценти са зле платени!

# 216
elleni, Банков една година поддържаше скъпо лечение на съпругата си, а като се върна в Германия, не го даваха да работи, би трябвало да не е добре финансово, но няма да задълбаваме в тия неща.

Тази седмица им пиша отличен за епизодите дотук, а се очертава и довечершният да бъде интересен Simple Smile.
В момента имам само една мечта и тя е някой най-сетне да постави на мястото му Пенев, който в този сезон направо би всякакви рекорди по гнусно, долно поведение.
Поведението на Марио беше напълно адекватно и няма никакво значение дали е по правилата или не - спаси човешки живот. В болницата при толкова много лекари все някой ще се справи с критична ситуация, както и стана. Той беше прав - там, навън, човекът нямаше никакъв шанс без неговата помощ.
Мен друг въпрос ме мъчи - за да направи операцията на въпросния критичен пациент, е трябвало да има асистиращ хирург. Къде в цялата картина е въпросният асистиращ хирург, докато Марио отсъства, а Стаменова се бори с манипулацията? Grinning

# 217
  • София
Ама Банков не е работил повече от година, за да се грижи за Ева. А и в 4 сезон казваше колко е скъпо лечението и.

Абе това са глупости. Сценаристите не могат да докарат времето в сериала, вие сте се загрижили за това с какви коли се появяват героите Simple Smile

# 218
Защо така се филмирате, че някой е изказал предположение, бе хора?!

Видяхме снимка на Зорница и Банков най-вероятно от сцените с поета - ами съвсем нормално е да предположим, че той е замесен. Дали по някакъв начин се е озовал на мястото, дали ще я спасявал с бялото БМВ, дали като лекар в болницата - факт, че има нещо общо.

Не виждам какво толкова се връзвате, че Марио можело да не разбере. Не ми се вярва и на мен, но си е съвсем възможно предположение.
Видяхме, че се сдърпаха със Зорница, после поетът му праща СМС от нея да не й звъни.
Ама може просто да иска да я остави на спокойствие да премисли и да отмине напрежението между тях.
Няма как да предложи, че някой луд я е отвлякъл, че веднага да се тревожи и да тръгне да я търси. 

# 219
Според мен ще намерят Зорница от картичката, която ѝ прати. Неслучайно попадна при Ина първоначално.

# 220
Останаха 20 епизода . Силно се надявам най-после да ни покажат обещания гняв по всички линии .До сега дадоха мялко комични крясъци , алкохол ,жени и т.н.
Крайно време е най-после да определят по какви линии ще се развиват отношенията между героите .
Това разкрачено положение  в отношенията  М-З-Б вече дори не е интересно , а отегчително .
Искат Банков  след алкохолната дупка /и дамите ,на които обърна внимание Stuck Out Tongue Winking Eye/ да излезе бял и добър , а го дават как се хили ехидно на рапорта , когато трябва да вземе някакво отношение и да , наистина спести на Христо , че Цонев има  заслуга за това , да убеди майката  да свидетелства  малкият син , добре че беше Катя .
Зорница пък от  порасналото и уверено  момиче в сезон 5  сега така яко я връщат назад и я превръщат направо в психически нестабилна , когато трябва да реши какво и кого иска в живота си .
Толкова реклама за Карамазов , а 30 епизода върти парцала , изгърмяха си във въздуха патроните .
Сериалът ще бъде догледан , но дано да няма продължение .

# 221
Ванилия, така е, съгласна съм, той отначало няма да се притесни, ще реши, че му е сърдита. Смятам, че на другия ден като отиде на работа и види, че я няма, вече ще започне да си мисли, че има нещо нередно.

Петя, и аз мисля така - че чрез Ина или Ненева и картичката ще стигнат до поета, ако въобще стигат. Наистина е възможно Зорница и сама да се измъкне.

На мен ми е интересно и Стаменова и Христо какви ще ги забъркат, щото там има потенциал да стане каша също Grinning

# 222
Защо така се филмирате, че някой е изказал предположение, бе хора?!

Видяхме снимка на Зорница и Банков най-вероятно от сцените с поета - ами съвсем нормално е да предположим, че той е замесен. Дали по някакъв начин се е озовал на мястото, дали ще я спасявал с бялото БМВ, дали като лекар в болницата - факт, че има нещо общо.

Не виждам какво толкова се връзвате, че Марио можело да не разбере. Не ми се вярва и на мен, но си е съвсем възможно предположение.
Видяхме, че се сдърпаха със Зорница, после поетът му праща СМС от нея да не й звъни.
Ама може просто да иска да я остави на спокойствие да премисли и да отмине напрежението между тях.
Няма как да предложи, че някой луд я е отвлякъл, че веднага да се тревожи и да тръгне да я търси. 

Защото веднага се прави намек за маловажната роля на Марио в живота на Зорница.
Можело Марио изобщо да не разбере- ами той за какъв Х"" е в сериала.
Нали, Марио ще си седи у тях и през ум няма да му мине, че нещо се случва, обаче Банков, който в момента няма нищо общо с нея, веднага ще прозре, че тя е в беда и ще я спаси.
Просто желанието на някои хора да дразнят и провокират минава границата вече.

# 223
Моето мнение е, че някои хора приемат прекалено лично нещата.
И във всяко казано нещо виждат противопоставяне Марио-Банков и търсят под вола теле.

# 224
Моето мнение е, че някои хора приемат прекалено лично нещата.
И във всяко казано нещо виждат противопоставяне Марио-Банков и търсят под вола теле.

Изказването беше много целенасочено и двусмислено, но наистина, излишно е да  се вживявам повече.

Общи условия

Активация на акаунт