Откраднат живот 65: Анатомия на гнева...

• 27 607
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
Ах, тоя мръсен олигофрен...……………………. Ах, мале...….. мале, толкова го мразя......

# 361
Оф, много тегава серия. И после друго - как може жена-доктор, да се дигне да ходи сама при някой си?

Последна редакция: пт, 09 ное 2018, 22:06 от DeltaAzimut

# 362
Изорд!!! Това да ти се налага да спасиш живота на този, който преди малко те е изнасилил.

# 363
Оффф не знам какво да кажа просто 😕

# 364
  • Ню Йорк
Прекалиха с тази история, сценаристите са садисти!!!

# 365
Зорница трябваше да остави този ненормалник да умре като куче.

# 366
  • Ню Йорк
И за да е още по-тегаво ще се окаже бременна от психото.  Sick

# 367
И за да е още по-тегаво ще се окаже бременна от психото.  Sick
Тъкмо бях потънала в същите размисли. Гади ми се от епизода... Нямам думи...

# 368
  • София
Оффф и аз същото нещо мъдря. Много прекаляват с гадостите!
P.S. Как пък няма да го спася този!!! Ще си кърви до неделя така и окото няма да ми мигне.

# 369
  • София
Ама тоя изверг вярно я изнасили.  Shocked
Тия са душевно болни сценаристите. А в същото това време дават лиготиите на Захариев и Ирина с родилката и мъжът и. Ясно е какво се опитват да кажат. За едни сватба, за други брадва. Само дето се получи много нелепо. Не мога да повярвам, че този изведнъж стана толкова покорен, буквално като кученце, каквото му казваше Зорница това правеше. А преди това нямаше подобни индикации. Логиката означаваше просто да я върже отново и толкоз. Той пък вместо това я насили, а после се наръга. То вярно, че психопатите са всякакви хора, ама не знам стои ми някак си нереално. За финал дори не можем да се зарадваме, че Огнянова се отърва, защото всъщност тя не се отърва и това ще има тежки психологически последици... С една дума пълна каша сътвориха от екипа на шоуто в жалките си опити да са оригинални.  ooooh!

# 370
  • София
Захариев нали предписа противозачатъчни, сигурно още ги пие. Много гаден епизод, макар да бях сигурна какво ще се случи. Сега ще бъде много трудно за Зорница, трудно ще го преодолее.

# 371
  • Там,където се събуждам щастлива.
Колко жени биват изнасилени всеки ден? Колко лекари са омерзени и след това спасяват хора? Голямата реалност в живота! Никаква фантазия на сценаристите, а истина.
А и ако Зорница не го беше спасила, нямаше да има шанс да си поеме отговорността тоя мерзавец!

Последна редакция: пт, 09 ное 2018, 21:54 от Kalinka

# 372
  • Майна Сити
Пууу, а аз се надявах че ще дойде Банков на бял кон и ще я спаси. Напоследък го дават като героя на св.Кирил  ooooh!

# 373
Очаквано беше в петък да се опитат да ни разтърсят, но този път определено прекалиха. Такава психическа травма оставя задълго болезнена следа. Все си мисля, че всеки уважаващ себе си човек би трябвало да премине поне някакъв базов курс за самозащита. Останалото не ми се коментира.

# 374
  • Там,където се събуждам щастлива.
Очаквано беше в петък да се опитат да ни разтърсят, но този път определено прекалиха. Такава психическа травма оставя задълго болезнена следа. Все си мисля, че всеки уважаващ себе си човек би трябвало да премине поне някакъв базов курс за самозащита. Останалото не ми се коментира.

Защо да са прекалили? Не се ли случват такива неща?

Общи условия

Активация на акаунт