Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 18

• 66 544
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Аз всеки път, като чуя "Коя яде броколи", и винаги казвам Никой Joy

# 691
Аз като чуя "Здрасти! Аз съм Жоро" отговарям "Като си Жоро - голям праз!" Тоя с такова самочувствие го произнася, все едно е английският престолонаследник.

# 692
На Жоро като каже, че е Жоро, не му ли запяваш: Знам, знам, невинен си, шуър чек тъй каза. Joy

# 693
Аз пък имам познат, който са го хващали точно в същата ситуация и изобщо не е протекъл толкова лежерно разговора🙊🙈🙉.

# 694
Има си хас и да протече. Ама може би, защото не е имал Орбит.

# 695
  • София
Именно, виж как си схванала посланието на рИкламата! Wink

# 696
ТОЗ КАТО каже "стрес, стрес, стрес" искам да му разцепя главата.

# 697
ТОЗ КАТО каже "стрес, стрес, стрес" искам да му разцепя главата.

Нещо стресирана ми се виждаш Satisfied

# 698
  • София
Много ми е забавна "вземи една и си лягай". Като го чуя си мисля за "вземи една (жена)", защото говорителят е мъж.

# 699
На мен пък "любима" ми е една реклама против запек, ама много описателна и дълга, как точно се размеква....сещате се, показано съвсем подробно в едно стъклено като пясъчен часовник, щото ако можеше в реални условия предполагам и така щяха да го изобразят. Тази реклама, като други също толкова "апетитни", задължително се пуска във време подходящо за хранене,  да се насладят хората

# 700
  • София
А вие `що ядете точно по това време!

# 701
Ми не съм запозната с графика на "апетитните" реклами, но той явно е съобразен точно с храненето. То не са запеци, разстройства, дамски превръзки и интимни проблеми, гъбички, въшки, памперсите са най-невинни в тая група.

# 702
Вярно е това, всяка реклама, която не включва  гореописаните продукти, си е сато глътка свеж въздух направо.

# 703
За мен една от най-приятните реклами в момента е на кроасани и бисквитки Севън дейс. Приятна музика, красиви момичета ... само кроасаните им не стават

# 704
  • DE
Изключително много ме дразни ДЖЕГИНГС от рекламата на Лидъл.
Какво за бога е джегингс Crazy ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт