С малко МАЙско тумбаче напред, втори триместър привет!

• 32 581
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
И аз имам такава тъпа предменструална болка от 2 седмици. Продължава с часове  И ако се случи през нощта се будя въпреки че не е силна... Ходих даже веднъж в спешното - мм ме закара след 5ч нов стоп болки. Няма нищо,-изписаха ми магнезий в големи дози и сега се случва много рядко и за кратко. Но непременно ходи на лекар - по-добре веднъж в повече от колкото веднъж по-малко.

# 616
Момичега пуснах анкета за заглавие на новата тема.

# 617
И аз съм с тъпи болки, все едно ми е подута отвътре навсякъде лигавицата, особено ако изляза някъде и походя малко или постоя права, тогава са по-силни. Тазът също почна да ме боли, но не пия нищо.
Някой пие ли витамини, ако не, ще почва ли и какви?
На анкетата може ли да се промени изборът на отговор?

Последна редакция: сб, 01 дек 2018, 21:22 от shakri

# 618
  • София
Момичета, благодаря за отзивите. Болката значително намаля, засега оставам вкъщи и при най-малкото усилване отивам в болницата.
Нещо не успях да намеря фейсбук групата. Може ли да ме добавите?
И още нещо - ако вляза в нея, знаете ли дали се вижда от моите приятели, че членувам? Вярно, в края на 4ти месец съм, но не искам да бия тъпана пред всички Grinning

# 619
  • София
Започнах да пия витамини на своя глава преди две седмици.

# 620
Момичета, благодаря за отзивите. Болката значително намаля, засега оставам вкъщи и при най-малкото усилване отивам в болницата.
Нещо не успях да намеря фейсбук групата. Може ли да ме добавите?
И още нещо - ако вляза в нея, знаете ли дали се вижда от моите приятели, че членувам? Вярно, в края на 4ти месец съм, но не искам да бия тъпана пред всички Grinning

Фейсбук групата е тайна и я виждаш само ти, няма да я виждат твоите приятели. Писах ти на лично съобщение, виж го . 😊

# 621
На анкетата може ли да се промени изборът на отговор?

Мисля, че неможе.

# 622
  • София
Здравейте, момичета. Вече мозъкът ми жестоко започва да работи в посока мислене на глупости и имам нужда някой да ме светне има ли за какво да се притеснявам. Скоро лекувах стафилокок и понеже следващият ми преглед е чак след седмица, пуснах контрола в една частна лаборатория, като сама взех материала, винаги досега така съм действала там. Въпросът е, че сега се филмирах жестоко, защото ми се стори, че натиснах тампона по-навътре. Може ли да съм стигнала до шийката или още по-лошо - до околоплодния мехур, и да съм причинила щети? Ще се побъркам вече от мисли. Дано не съм направила някоя беля. Това беше преди 2 дни, външно нищо ми няма, всичко си е нормално, ама знам ли... дано всичко да е наред. Благодаря предварително и извинявайте за абсурдността на въпроса.

# 623
  • София
Това пак лекар вероятно може да ти го каже. Аз лично не бих рискувала, бих си отишла на частен преглед и доктор да ми вземе секрета. Казваш, че често си го правила, не знам, може и да си го направила адекватно, но не разбирам, защо рискуваш с такива неща.

# 624
  • София
Да, много тъпо решение, въобще несъобразено със състоянието ми, и сега направо ще се изям... Sad

# 625
  • София
Не се изяждай, просто вместо да трепериш , иди на един преглед утре да ти кажат, че всичко е ок и така.

# 626
  • София
Връщам се от лекаря. Всичко е наред с бебо, Слава Богу. Каза, че въпросът ми е глупав и било същото, като все едно да се нараня от правенето на секс (който, между другото, откакто съм бременна, съм спряла Grinning, но това е друг въпрос). Измери шийка близо 3см, при положение, че предишния път беше 3,90, но каза, че много зависи от уреда, от лекаря и т.н.Така че всичко е наред, и на своя глава никога нищо не правете, че не си струват нервите за глупости после. Спокойна неделна вечер 💙

# 627
Момичета, как сте с килограмите? Аз все още не съм качила нищо, и вече започвам да се чудя ок ли е... В края на 14г.с. съм вече и почти си въобразявам, че имам малко коремче, но същевременно може да е просто шкембе от ядене, тъй като най - накрая не ми се гади и яммм...

# 628
the doors, това е прекрасно. Днес с майка ми си говорихме по този повод. Аз съм качила 7 кг за 2 месеца и половина. Смея да твърдя, че не се тъпча, ям съвсем нормално. Но ще стана слон, сигурна съм.
Имам много приятелки, които си останаха кльощави и наддадоха само на кореми. Ядяха всичко. Бебетата на някои даже бяха и по 4кг.

# 629
  • София
Свалила съм едно кило. 14 седмица съм и аз. Даже ми е екстра хич не се тревожа. Ям си нормално (вече, като спря да ми се гади). Тепърва имаш да качваш:)

Последна редакция: нд, 02 дек 2018, 20:39 от ditmade

Общи условия

Активация на акаунт