Всичко за всички марки гел лакове - 22

• 38 661
  • 762
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте и от мен, отново не мога да Ви насмогна, което само може да ме радва, темата ни е супер....
Много красиви нокти, Цвете, Ками, Фейри, Обичах, дано не пропускам някоя.
За ел. Пилите, моля Ви да сложите информацията на първа страница, че на Неви й се изтриха пръстите с едно и също писане, става малко като с лампите...
Неви, Принцесата искрено ме забавлявате, гуши.
Скрит текст:

# 466
Nevena Virolan страшно много ти благодаря.

За изпилване на гел и акрил си търся електрическа пила на добра цена, едновременно ти благодаря за дългото обяснение и препоръки и ти се извинявам, че ти отнех и времето.
Ще потърся предложената от теб, ще се върна и назад в темата, за да допрочета нещата.

# 467
Момичета, откъде д си закупя хубава пила, като тези професионалните на маникюристките? Естествени са ми ноктите. А също така търся и гел за премахвне на кутикули на SND да закупя, но в онлайн магазините продават само на салони и аз няма как да си закупя? Вие такъв гел откъде купувате и ако знаете някой магазин откъдето да си купя, споделете моля, дори и на друга марка да е, от която вие сте доволни..

# 468
На CND гела за премахване на кутикули го купих от амазон, ама нещо му се повреди капачката и не го ползвам. Трябва да го пресипя в по-удобно шише или бурканче. Пфуу предпочитам тези с четка 😴

# 469
Ако имате в предвид prettyzone.net аз съм пазарувала от там. Какво ви интересува
[/quot

Гел лакове взимали ли сте?И доволни ли сте?Simple Smile

# 470
  • ново
nelly13, напред ти е отговорено - чудесни, пълтни, покривни, разнообразни цветове. Какво друго те интересува - питай конкретно. Малко хора от темата ги ползват, не очаквай да ти отговорят всички. И аз имам няколко цвята от тях, мнението ми е същото като на Дани.

# 471
Мерси !:confused:

# 472
Nelly, за тези пари са супер, аз използвам черния на Прити гел, червен, розов и лилав, всички са покривни. Ако те интересуват другите продукти, не си хвърляй парите, заложи на Коди.

# 473
  • Paris, France
Passion, страхотни маникюри. Издавайки бързо кой е червения брокат! Липсваш в темата определено. Не ни забравяй, моля ти се!

Момичета, откъде д си закупя хубава пила, като тези професионалните на маникюристките? Естествени са ми ноктите. А също така търся и гел за премахвне на кутикули на SND да закупя, но в онлайн магазините продават само на салони и аз няма как да си закупя? Вие такъв гел откъде купувате и ако знаете някой магазин откъдето да си купя, споделете моля, дори и на друга марка да е, от която вие сте доволни..

На предишната страница, в един от последните постове, мой, предложих доста Ел. пили с уточнение къде се предлагат и за какво стават или не стават. Ръцете ме заболяха да го натракам. Конкретните марки и модели са изписани на латиница, с точни параметри като изходящи волтове и ампери, така че всеки да може лесно да ги намери там, където се продават. Това е поне 3тия ми километрични пост на тема Ел. пили в тази тема. В пост на Melany има линк към сравнително видео в Ютюб,, което е страхотно заснето с всичките шумове, вибрации и биене по
нокти, така че всеки да види за какво става въпрос  при евтинджосите. В стари теми сме писали доста за тях, като лично аз съм обяснявала какво да се гледа или да не се гледа, как да проверим отговаря ли технически на търсеното. Ако се върнеш в началото на темата, няколко дни преди 11.11, в пост на ferriy има примерен текст за контакт с продавачи в али, написан на разбираем за тях английски ако решиш да рискуваш от там.

Има търсачка. В този подфорум има много мнения за Ел. пили от розовата за 5€ до Маратона на Камалия. Потребителка1 и аз сме обяснявали в километрични постове. Дани, Пашън са писали с какво работят. Камалия е сравнявала, принцесата. Потърсете малко из темите!

Ел. пилата е сложен уред и е добре да се проучи преди да се купува. По-сложно е от лампите.

mspasov, ти в Германия ли беше?

https://www.amazon.fr/JSDA-Professionnelle-Puissante-Repousser-C … 3206609&psc=1

На Потребителка е от Амазон. Ако дойде неработеща или се повреди до 1 година я връщаш и ти връщат парите без въпроси. Влиза се в чата им. Какво мислиш за тази или искаш по-евтина? Ако решиш от Али свирни! Аз не знам как да пусна работещ линк, но ферий или Пашън могат. За акрил и гел педал ти не трябва.

Отивам да си почина.

# 474
Nelly, за тези пари са супер, аз използвам черния на Прити гел, червен, розов и лилав, всички са покривни. Ако те интересуват другите продукти, не си хвърляй парите, заложи на Коди.
Мерси ще видя да си поръчам няколко цвята Innocent

# 475
Здравейте, ето и моя втори опит:

Kodi rubber base върху лаково каре,
синьото е elite99 -1414
млечният nude - elite99 - 1345, (цветовете по цели 4 слоя, понеже се оказаха доста прозиращи)
2 слоя топ kodi без лепкаво...
Вече е десети ден и само един нокът леко се обели на върха (предполагам не съм запечатала добре, понеже е на дясната ръка). Единствено топът някак си не е толкова лъскав както в началото.
Още не мога да намеря трик за дясната ръка... от снимката даже се вижда, че от външната страна лакът не е докрая на плочката и линията е кривичка... но предполагам практика трябва.
Иначе и аз се зарибих по червените красоти, които всички показахте, та напълних кошницата... уви, едва ли ще дойдат преди Коледа...
Редакция last minute: някой може ли да препоръча много матов матов топ? този на коди хич не ми харесва...

Последна редакция: сб, 08 дек 2018, 15:55 от k1kk

# 476
Неви, червения брокат е на Комилфо G14
:*

# 477
Ако имате в предвид prettyzone.net аз съм пазарувала от там. Какво ви интересува
[/quot

Гел лакове взимали ли сте?И доволни ли сте?Simple Smile
Да взимала съм в началото преди да почна с професионалните(кучио и сикретли) бях си взела от тях. Топ база к цветове. Харесват ми не са лоши, плътни са.

# 478
  • Paris, France
mspasov, търсих в Али, обаче са сложили огромни доставки, с които цената, без никаква гаранция, че ще дойде работеща и без загряване, жужене или биене по нокът, става доста висока. В НДЕД също се е качила. Намерих това:

https://www.amazon.fr/JSDA-Professionnelle-Puissante-Repousser-C … 3206609&psc=1

Ако сега купувах, на сегашните цени щях да я взема нея. Мисля, че ще си доволна. Potrebitelka1 июа такава от 3-4 години. Доста салони тук работят с нея и проблем няма. Потърси я във вашия Амазон!

Пашън, мерси.

Присъединявам се към амини за гела за отстраняване на кутикули. Най-доброто, което наскоро тествах е средството на Butter London, но в Европа май не се намира

# 479
  • Пловдив
Момичета, тези дни ще ми пристигне ултрабонда на Коди, кога да го сложа -преди лаковото каре или след?

Общи условия

Активация на акаунт