Всичко за всички марки гел лакове - 22

• 38 675
  • 762
  •   1
Отговори
# 450
Благодаря ти. Не ми липсва, научих се на много неща как трябва да бъдат, и на още толкова как не трябва да бъдат...

# 451

Творение от днес

# 452
Вяш - много е готина девойката!

Невена - много слоеве са, да. И на мен по едно време ми досадя толкова мазане и печене, обаче предния път сложих само един слой база и явно не запечатах добре с реинфорса щото на 4-5 ден започна да се отваря от свободния край и най-накрая ги обелих всичките. Може и неизтрития лепкав слой на базата да е прецакал нещата, знам ли.
С реинфорса правя много леко бомбе, понеже са ми къси ноктите в момента и ако наплескам много ще стане грозно. От друга страна слагането на два слоя реинфорс прави ноктите една идея по-неогъваеми в стрес зоната, където по принцип при мен е критично.

# 453
Някакво мнение някой може ли да даде за тази пила?

# 454
  • София
Кам, разкошни маникюри!

Обикновеният ми лак с основа Алесандро и топ PNB, изкара точно 5 дена. Сега се чудя кое червено да избера за другата седмица, декември ще е червен и бляскав, поне за мен  Joy Joy Joy

# 455
  • Paris, France
Вяш - много е готина девойката!
...Може и неизтрития лепкав слой на базата да е прецакал нещата, знам ли.
С реинфорса правя много леко бомбе, понеже са ми къси ноктите в момента и ако наплескам много ще стане грозно. От друга страна слагането на два слоя реинфорс прави ноктите една идея по-неогъваеми в стрес зоната, където по принцип при мен е критично.

А може и всевишният да е решил да ме почерпи с 07, та поне да си оплаква очите докато ги чакам. Страхотен е.

Ако можех щях да копирам снимката с обясненията за съфорумки, които не ми вярват, че 6-7 слоя лак могат да бъдат поставени така, че да изглеждат тъничко. Новите - учете се от фокси! Ще ида да прочета стъпките и да пробвам и аз. 30-60 сек се пече на слой, предполагам.

Кам, браво! Пожелавам ти най-доброто. Ти го заслужаваш. Дано новият колектив, ако има такъв ти хареса, че на такива места женичките понякога са оле, мале.

мспасов, не бих я купила въпреки ниската цена. Много бие по ноктите, няма мощ, няма обороти, шумът е вбесяващ, даже май по-ръмжащ от розовия дремел. Има 2 посоки и става за надраскване на топа, примерно, но за повече не. Жалко е, защото Ел. Пилата, ако е мощна, става за много повече неща.

над, някоя от платините, червено с бяло? 5 дена не е зле, предвид, че не се чака много да съхне.

# 456
Благодаря ви  Hug

# 457
Някакво мнение някой може ли да даде за тази пила?

Ето какво показват тук за тази пила:
https://www.youtube.com/watch?v=tqaM-d6Q_yY

# 458
Купувате ли от prettyzone.bg ???Thinking

# 459
Ако имате в предвид prettyzone.net аз съм пазарувала от там. Какво ви интересува

# 460
Благодаря ви, момичета - определено няма да е тази. А коя ел. пила бихте препоръчали вие, става въпрос за домашна употреба.

# 461
Нели, малко хора ползват Прити, мисля, че вече ти отговориха.

# 462
Неви - пека по 90-120 секунди, страх ме е от недопичането...

# 463
  • Paris, France
Благодаря ви, момичета - определено няма да е тази. А коя ел. пила бихте препоръчали вие, става въпрос за домашна употреба.

Попитах те какво ще правиш с пилата. Важно е. Ако само ще запилваш топа в средата или даже ще го изпилваш можеш да вземеш и тази, която показа. Неприятно е, някои хора изпитват гъдел, скапва бързо дръжките на борчетата, но върши работа. Ако искаш руски маникюр и да изпилваш гел, акрил, лек педикюр на стъпала и пети, само първата от показаните във видеото на Сюзи от линка на  Мелани99, на Макарт, JSDA jd700 става. Ако искаш и да гравираш по стъкло или метал ментаците на Стронг 90 и Стронг 204 в Али са минималното, което би ти свършило работа (70-100€). Доста коментирахме пили преди 11.11 и от опит, не само мой, за съжаление, мога да ти кажа, че немощните пили не издържат и на домашна употреба и моторът, който е не повече от 6-10 вата на изход не издържа на нормален маникюр на 10 пръста. Камалия, аз и други вече сме се напатили и опарили. 35W на вход и15W на изход са минималното, което мога да препоръчам. Което е 12V умножени по 1.3А, примерно. Амперите са много, много важни за да няма вибрации и е добре да са над 1А. Нареждам ти моите, лични, предпочитания, като ще ти напиша защо предпочитам конкретната пила и какви са негативите за мене, които за друг може да не са важни.

1) JSDA jd700 - мощна, тиха на всякакви обороти, има ниски и много високи обороти. Работи добре на високи скорости дори с много груби приставки като сокол (Falcon) и вулкан. Става за руски маникюр. Има педал за включване и изключване и посоката може да се сменя без да се намалява скоростта когато се работи с педала. Идеална за абсолютно всичко, но педикюр с груби шапки е добре да се прави с шапки до 10мм в диаметър. Не съм съгласна със Сюзи, че не е като Kupa и Urawa. Много Купи не и стъпват на малкия пръст. Makartt в Амазон е добра. В Европа е 80-90€ оригиналът. Единственият негатив за мене е, че е тежка и обемиста за домашно ползуване, но имам същата като обем и тежест (друга марка от али)

2) JSDA jd400 - същата като електроника, но без педал. Идеална за всичко, свързано с педикюр и маникюр и липсата на педал не е фатална. 70-80€ в европейските амазони. Potrebitelka1 има такава и ми я препоръча. Има незначителни разлики с първата, които я правят леко по-слаба на ниски обороти и по-силна на средни. Което я прави идеална за руски маникюр и леко по-слаба за педикюр, но това ти го пиша като техническа  подробност и не се усеща в реала. Поради високитеите ампери - 1.5, май бяха, е мушичка и на пълни обороти.

3) NDED jd700 - същата като външност и мощ като JSDA jd700, но с повече волтове и по-малко ампери, което я прави доста по-шумна на високи обороти. Не вибрира, което е супер важно. По-евтина от оригиналните JSDA, но с 3 години гаранция на блока. Доставката е скъпа, но в комбинирана поръчка до Германия е ОК. Само е по-шумна. Чела съм, че била като самолет, но тогава тази, която показа е като самолет при аварийно кацане. Ще усетиш, че е шумна само до оригиналната.

4) Lady Misty и DMoley в Али предлагат същите на външен вид като jd400 и jd700. 18V са и 1А, което е доста добре. Като компоненти и мощност са като тази на НДЕД. Такива, от ДМоли, имаме thé Passion, а от Лейди Мисти има ferriy. Доволни сме от тях. Много евтини, в момента са по 70-80лева с безплатна доставка, някои. Аз и Ферий сме отваряли блока и наистина е 18V и 1А. Негативите са, че ако дойде счупена или се развали няма гаранционно обслужване.

Трябва да се внимава, защото повечето, като новите на Кадс, са до 20 000 оборота и 10 ватови трансформатор. Пак са хубави, но не стават за акрил и педикюр и ще изгорят бързо. На читавите на гърба пише 0-18V и 1.5А (което е лъжа. 1А са). На някои пише 3-18V и те нямат ниски скорости и не стават за кутикули. На лоста за скоростите читавите имат 10 или 12 чертички, а другите имат 5 или 6 с някакви междинни, като jd300, която е много тиха и хубава.

5) rechargeable portable nail drill като сложите в търсачката ще видите такива с батерии. Magic bits имат такава. В Али много лъжат за обороти и мощност. Първите бяха хубави. Четете мненията на купили ги. Предостатъчни са за нокти и даже за груба кожа на пети с колелцата. Не заемат място и може да се носят лесно на път. Едните са с екран и могат да работят от контакта, а другите работят само от батерията. 20- 30 000 оборота са и са тихички. Има обзори в Ютюб. 35-50€ са. Имат и специален колан за батерията по-скъпите. Има и с безчетъчни мотори, но не са мощни. Батерията сдава багажа до 2-3 години, до 1г ако се работи с тях.

Доволна съм от избора си вече 9 месеца, а the Passion работи със същата от година. Не съжалявам, че не си купих оригинална JSDA jd700, защото не е никак шумна на ниски и средни обороти и не вибрира. Съжалявам, че не я купих отдавна а гръмнах доста повече пари за не мощни.

Мерси, фокси. 90-120с по 8 слоя си е бая време, но ще пробвам веднъж за спорта.

Последна редакция: сб, 08 дек 2018, 01:25 от Nevena Virolan

# 464
Неви, благодаря много, ще пробвам и дано да се получи Hug

Общи условия

Активация на акаунт