Всичко за всички марки гел лакове - 22

• 38 759
  • 762
  •   1
Отговори
# 240
Мерси Неви!
Аз точно Lady Misty гледах, писах на двама продавачи, да видим какво ще отговорят.
Ще изчакам и тези стачки! Само ми провалят шопинга значи!
След като минат може и от алито да започнат да доставят.
Не бързам, ще гледам, ще пиша писма, ще чета отговри!

# 241
Реинфорса на Гд коко маха ли се с ацетон? А ако му сложа лаково каре отдолу дали изобщо ще държи? Може ли като топ да се ползва?

# 242
Здравейте, тепърва се обазавеждам с лампа и лакове. Не разбирам повечето марки тук, защото се спестяват част от имената. Но ме заитригува това Алесандро. Искам да попитам дали имате предвид това:

https://www.ebay.co.uk/itm/Striplac-Peel-Off-UV-LED-Nail-Polish- … pZRRUp:rk:21:pf:0

# 243
  • Paris, France
Keepsmiling, това, което си показала в ибей е течността за сваляне на белещата се база Striplac. Марката е Алесандро, да. Този продукт служи за по-лесно махане на белещата се база. Намазва се около краищата и след 5 минути се повдига с дървена пръчка. Не го ползувам, но го имам за всеки случай. Повечето от тези, които ползуваме белещи се бази, белим след накисване в топла вода и не ползуваме този продукт, не и редовно.

фокси, маха се с ацетон, да, но бавно. Отдолу слагаш база за всеки случаи и каре. На мене без база реинфорс не ми държи, но съм чела, че някои хора го плесват без база, само на ултрабонд. Не бих рискувала повече. Опитах с него да поправя отчекнато при белене парче нокът, но при следващото белене се махна заедно с белещата се база и карето. С реинфорс лакът се бели още по-лесно и на цяло парче. Трикът ми го каза prinzesata. Само дето ме мързи да мажа и пека допълнителен слой.

# 244
  • Варна
Рейнфорс ползвам когато оставя ноктите дълги. Слагам го върху цветния лак преди топа. Прави нокътя твърд. Това обаче беше докато ползвах каучукова база и топ....С тях ноктите остават еластични,което е много важно,за да успеете въобще да задържите  покритие на калпав нокът. В момента с Алесандо за база и топа на Гелиш не ми трябва рейнфорс. Тоя Гелиш наистина ме изненадва. Ноктите ми са на седмица и нищо никъде не е мръднало. Неви да кажа,че не омеква в топла вода и си е бляскав като при лакирането.

# 245
  • Paris, France
принцеске, пробвах го сега и наистина е супер. Мисля, че омекването е било от недопичане в старите лампи. Базата на Гелиш, обаче, наистина почна да не ми държи по някое време. И аз, като тебе, забелязах, че с гумените, меки белещи се бази ми държи много, много по-здрави. За меки нокти идеалното май е каре - за да не се портят още повече, яка подготовка на свободния - не е гаранция, ама....., Мека база, сложена по-дебело и нещо твърдо отгоре, даже изграждащ гел. Сега съм с Гелиш на 2 пръста и усещането е луксозно. А за базата на Гелиш - омеква след вана и виждах как се отлепва. Тя белещата се не ми се отлепва така. Как не пуснат Гелиш топ без лепкав. Ще си го купя веднага.

А на мене това ми е единствения топ, който не мръдва като лъскавина докато не го сваля.

# 246
Невена, Принцесо - благодаря! Ще тествам довечера. Карето го сложих. Искам твърдост, точно за да предотвратя чупене отстрани. Ще го сложа на Веналиса базата, и без това на толкова къси и недооформени нокти нищо цветно няма да стои добре. Мисля, че болното ми палме вече е ок и ще пробвам...

# 247
  • София
Момичета, искам да ви питам някоя пробвала ли е белещата се база на Коди както е показано на видеото, с фрешер и без лаково каре? Колко издържа и как е махането?
https://youtu.be/w9eazHnGjlo

# 248
Какво ще кажете за Creative play на CND

# 249
  • Враца
Киипсмайлинг, ето това е отлепящата база на Алесандро, за която говорят всички тук.
https://www.notino.bg/alessandro/striplac-otlepjassh-se-osnoven- … led-lak-za-nokti/
Фокси, аз правя бомбе с рейнфорса на Коко върху каучукова база на Коди. Държи ми бетон.
Майка зайка, не съм ползвала тази база, не мога да отговоря.
Вяш, криейтив плей не е ли една от новите линии на CND. Някой беше събрал впечатления за тях на някакво изложение, но не помня кой. Не ти помогнах много, хаха.

Топът на Гелиш на мен ми се обели на палец и показалец на дясната ръка. Малко само към свободния край, но с Коди това не ми се беше случвало. Ще ви снимам на светло утре и ще ви покажа. И като лъскавина сякаш малко се матира. Днес му е 11-ти ден.

# 250
Фейри - благодаря ти. Намазах ги с два тънки слоя база на Веналиса, един слой брокат на Флормар и един слой реинфорс на ГД коко. Измъчих се със запечатването на “ свободния” край, който почти липсва. Снимки утре, че е тъмно сега....

# 251
Момичета здравейте, изчетох много , темите за ноктопластика и много от темите тук. По-ваша препоръка си поръчах лампа от алито, на 14.10 я поръчах на 19.11 дойде. Sunone поръчах с 30 лампички, всичко е наред работи , но си чакам геловете от ndeed . Може ли да ми кажете за колко време ще дойдат? Поръчах 1000 неща дано се справя.

# 252
  • Paris, France
Фейри - благодаря ти. Намазах ги с два тънки слоя база на Веналиса, един слой брокат на Флормар и един слой реинфорс на ГД коко. Измъчих се със запечатването на “ свободния” край, който почти липсва. Снимки утре, че е тъмно сега....

Фанах те! Брокат на Флормар, начи. А уж ти трябвало Борн прититу 08. Дедуцирам, че не ти трябва спешно и можеш да ми го услужиш за 1-2 години. То после му изтича срока. Няма да пусна лесно. Като муха на мед му налетях.

Постоянно съм с нокти, по-къси от твоите. Лакирам с тефлонени форми и нямам никакъв проблем да запечатам. Ако нямаш форми за многократно, можеш да изрежеш лентички от домакинско алуминиево фолио и да ги поставиш с лъскавото нагоре между нокът и кожа. После е много лесно, защото лакът сам бяга от фолиото. Стига да не сложиш много, разбира се. Ноктите ти изглеждат много добре къси.

майка Зайка, аз без каре никаква белеща се база не слагам и не те съветвам и тебе. Веднъж си отчекнато парче нокът с течен пясък на ОПИ върху белеща се на Пеги Сейдж и повече няма да повторя. На мене не ми харесват съхнещите на въздух. Толкова са ми неприятни, че и под нормален лак слагам УВ белеща се и ако трябва, бърша лепкав.

Нана1777, честита лампа и дано бързо да се включиш в дружинката гел-лакирани! По Коледа всичко е бавно. И пощи, и сайтове за нокти са задръстени с поръчки. Не мога да ти кажа кога ще ти пристигнат нещата, но около 1-2 седмици отнема. Има телефон за връзка, даже май на български. Преди колко време ги поръча? До 2 седмици би трябвало да дойдат. До Франция идват за седмица, но сме гранична на Германия държава с голям пощенски поток. Дано се включи Potrebitelka1. Тя е нашият експерт по NDED и техни доставки.

# 253
  • София
Момичета, искам да ви питам някоя пробвала ли е белещата се база на Коди както е показано на видеото, с фрешер и без лаково каре? Колко издържа и как е махането?
https://youtu.be/w9eazHnGjlo
Аз, без фрешер с ултрабонд. При мен издържа от неделя до петък. Маха се много неприятно обаче. Гела става един лигав и се люспи на миниатюрни парченца, няма да повторя. Пробвах го обаче с GDCOCO да взема да пробвам с читав гел...

# 254

Фанах те! Брокат на Флормар, начи. А уж ти трябвало Борн прититу 08. Дедуцирам, че не ти трябва спешно и можеш да ми го услужиш за 1-2 години. То после му изтича срока. Няма да пусна лесно. Като муха на мед му налетях.

Постоянно съм с нокти, по-къси от твоите. Лакирам с тефлонени форми и нямам никакъв проблем да запечатам. Ако нямаш форми за многократно, можеш да изрежеш лентички от домакинско алуминиево фолио и да ги поставиш с лъскавото нагоре между нокът и кожа. После е много лесно, защото лакът сам бяга от фолиото. Стига да не сложиш много, разбира се. Ноктите ти изглеждат много добре къси.

Неви, предавам се без бой Simple Smile Дай адрес да ти го пращам .....
ако трябва да съм честна мацнах на кутрето, да видя как стои, ама беше като на свинче звънче, та без да го пека го затрих. Броката на Флормар го намазах, че базата ми не стои достатъчно плътна и тук-там изглеждаше като поизтрита и щеше много да ме дразни ако го бях оставила така.

Нямам многократни форми, само еднократни, ще пробвам другия път дали ще стане с тях. Надявам се да издържи до другата неделя.
Трудно ми е да свикна с къси нокти, прекалено отдавна не ги бях рязала до дъно, още повече пък да ходя толкова време без лак. Посвикнах де, вече няма и физически дискомфорт, щото живеца на почти всички слезе малко по-надолу и рядко го травмирам.

Ето снимка :

Отивам да будя детето, че се успахме и ще закъснее много за градината, пък му трябва още половин час да се разсъни и закусва....

Общи условия

Активация на акаунт