Всичко за всички марки гел лакове - 22

• 39 752
  • 762
  •   1
Отговори
# 255
Вчера голяма мацаница сътворих, до 1.30 си играх...
Невена какви са тези тефлонови форми. Аз вече хич не се мъча да запечатвам, базите са гъсти и само се цапам.

# 256
Момичета, какви лакове ползвате за печати. И с какво се почистват четките с които нанасяте декорации, лак и т.н.

# 257

Прекрасно червено на GDCOCO 802 ...дори ми е малко ярко. Пекох топа на Мишей по 2 Мин в 48w лампа пък да видим ще остане ли толкова лъскав до края на седмицата...

# 258
Момичета, какви лакове ползвате за печати. И с какво се почистват четките с които нанасяте декорации, лак и т.н.
Четки се чистят единствено и само с разтвор за тази цел или по-евтиния вариант и по-добър е със спирт... И чисти четката с издърпващи движения без да въртиш и някакви подобни, защото ще съсипеш косъмчетата на четката..

# 259
Прекрасно червено на GDCOCO 802 ...дори ми е малко ярко. Пекох топа на Мишей по 2 Мин в 48w лампа пък да видим ще остане ли толкова лъскав до края на седмицата...

може ли линк към този топ. Невероятно изглеждат ноктите.

# 260

може ли линк към този топ. Невероятно изглеждат ноктите.

https://www.aliexpress.com/item/Eco-friendly-No-Wipe-Gel-Top-Coa … .0.27424c4d6O4vAO

# 261
  • Враца
Ето при мен Гелиш топа как стана вчера

# 262
  • Paris, France
amini, лал не те домързя, бе човеко! Това са печати, предполагам. Или е магнитен? Красиво е, ама много работа
Тефлонени са многократните:

https://m.ru.aliexpress.com/item/32843649647.html?pid=808_0004_0 … A2pK1543239512150

фокси, разкошни са ти ноктите къси и много елегантно седят. 08 и 07 вече пътуват към мене, но няма да се разсърдя ако ме почерпиш виртуално с красив маникюр с някой от тях. И да искаш не може да ми ги пратиш. Частни лица нямат право да изпращат такива течности, цигари, лекарства. Аз съм на вълна брокат и платина и ще ходя шукаритетна, намазана с брокат, цяла зима. Лесно, бързо и ефектно.

ферий, недоскив съм, обаче от далеч виждам, че си го сложила тънко топа. Може да пробваш слой Коди и отгоре слой Гелиш щом ти държи добре.

# 263
Невена, домързя ме и още как.
Втори опит с печати ми е, има и много недостатъци, ама като за начало бива.

# 264

Първи опит с гел лак.Много съм доволна от лаковото каре,за което мнооого ви благодаря Flowers Bouquet

# 265
Неви - ако настоящата схема издържи до другата неделя и върху проблемния пакец няма поражения ще мацна 08. Тъкмо за още седмица ще дръпнат малко в дължината и ъглите няма да са толкова обли. Искрено благодаря за комплиментите и окуражаването да нося къси нокти, действат ми много душеуспокояващо Simple Smile

Тифанчук - харесва ми цветовата комбинация, бих пипнала малко формата -малко по-тесни в горния край и или цялостно заоблени или балерина.

# 266
Знам, че в темата сте привърженички на късия маникюр, но да се цопна и аз. Неприсъщ за мен цвят и почти желаната форма.

# 267
Знам, че в темата сте привърженички на късия маникюр, но да се цопна и аз. Неприсъщ за мен цвят и почти желаната форма.

Аз съм фен на дължинките, страдам си тихо и не чак толкова, въпреки комплиментите от Невена. Казвай бързо кой е синият цвят на показалеца и средния. Много обичам такива цветове.....

# 268
  • Варна
  Малечка хич не сме фенки на късите нокти  Laughing повечето,ама пусто много ми пречат и като са дълги ги троша много болезнено. Затова и са ми с някаква никаква дължина  Sad. Страхотни ноктаци и очарователен маникюр  Hug.

# 269
Благодаря момичета. Броката е Rosalind RAW39, другите нокти са с Lokai 11

Общи условия

Активация на акаунт