Коледа 2018

• 104 003
  • 1 162
  •   1
Отговори
# 585
# 586
  • Бургас
Благодаря ти,Янче. Сега ще я прегледам рецептата.

# 587
Karzz аз имах желанието да направя кекс дъга(кекса е единственото нещо което винаги ми се получава). Притесняваме единствено дали ще се получат отделни цветове във формата за кекс или всичко ще се обърка в един незнаен цвят.

# 588
Аз отделям сладки за родителите ми, за нас, ще бъдем със свекърите, за училищен коледен базар и за едно събитие да се почерпим. А вкъщи ми се сърдят, че не остава за тях Wink. Така, че ”много” не са сладките.
Изпекох ги меденките на Джули, доста грозни станаха, неравни, но на децата им харесаха. Рецептата мен не ме спечели. Правя шведските меденки, тънки и ароматни и печатите добре се отпечатват.

# 589
Скрит текст:
Аз отделям сладки за родителите ми, за нас, ще бъдем със свекърите, за училищен коледен базар и за едно събитие да се почерпим. А вкъщи ми се сърдят, че не остава за тях Wink. Така, че ”много” не са сладките.
Изпекох ги меденките на Джули, доста грозни станаха, неравни, но на децата им харесаха. Рецептата мен не ме спечели.
Правя шведските меденки, тънки и ароматни и печатите добре се отпечатват.

gingerina, тези меденки ли имаш предвид?

# 590
# 591
  • Бургас
Еклипс,този шарен кекс ще е доста връткав ....С тези шарени смеси.....Незнам.  НО пък е много ефектен!

# 592
rosi09, може ли рецептата за "Едни масленки с шприц преса - ей такива http://www.aromashouse.com/components/com_virtuemart/shop_image/ … 5808b4a394b03.jpg"

# 593
Някой някъде да е виждал да се продава смлян карамфил?

Че ми писна всяка Коледа да се чудя как да меля това твърдо несмилаемо нещо Sad

# 594
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

смлян кардамон и карамфил купих от магазина до нас, но са насипни и това не ми харесва.
видях, че има в зоя - следващия път ще е от там

# 595
  • софия
Имам въпрос. Сложих ябълка при меденките за да омекнат, след това я махам, нали?!

# 596

Да попитам дали си слагала фондан или айсинг отгоре? Дали ще се получи?

# 597
  • Някъде по Дунава

Има в Лидъл.

# 598
Има пакетиран смлян карамфил и кардамон в малки опаковки. Тия дни купих от фантастико, но не помня на коя фирма бяха.

# 599
  • Montana, Bulgaria
Харесах си да правя днес Саблес. Дали мога да ги слепи със сгушенка в синята консерва?

Общи условия

Активация на акаунт