Коледа 2018

• 103 707
  • 1 162
  •   1
Отговори
# 1 050
# 1 051
Честита Коледа! Все вдъхновение да намираме тук 🎄 Да докладвам: слепени и незамразени линцери и малинови дупкинизпечени на три седмици - чудесни Simple Smile

# 1 052
  • София
Коледно пънче

С украсата не ме бива,но децата го одобриха на вкус

Весели празници на всички.Здраве,късмет,слънце в душата.

# 1 053
Честита Коледа! Бъдете здрави, все така креативни и нека животът ви да е сладък като сладкишите, които правите, и изпълнен с любов, с каквато ги създавате!

Чудно е ,браво ..😍

# 1 054
Честита Коледа, приятели!
Бъдете здрави и изпълнени с доброта и вдъхновение!

Последна редакция: вт, 25 дек 2018, 19:12 от BiankaD

# 1 055
  • Русе
Весела Коледа!
Оползотворяване на част от белтъците - първи опит за макарони. Не знам досега защо не съм пробвала, но определено ще поправя това. Френски макарони с бейлис шоко крем -
http://sunshineskitchen.com/french-macarons-with-baileys-choco-cream/

# 1 056
Това беше последното, изобщо не мислих още нещо да сътворявам, но не устоях на тези разкошни "Шоколадов трюфел с лют  кайенски пипер от "Вкусно с Бети"! Бети, благодаря, заслужаваше си половин нощ да се занимавам с тях, не знам защо но бавно ги приготвих, но изобщо това не е важно, важното е , че отхапваш, плънката се разлива и когато преглътнеш се усеща онази приятна лютивина която кореспондира чудесно с шоколада. Благодаря!!!!!!!!!!!!!!!

http://vkusnosbety.blogspot.com/2016/12/chocolate-truffles-with-hot-cayenne.html

Heart Eyes
Благодаря за приятната компания,   bouquet Прекарайте една чудесна и весела Коледа!  Simple Smile
Бог да бъде  с всички ви.!!
 Hug

marcheva14  сърдечно благодаря за доверието и удоволствието да видя направени от теб тези пикантни бонбони!

На всички благодаря за приятната атмосфера тук!

# 1 057
  • Mostly in my mind
Весела Коледа!
Оползотворяване на част от белтъците - първи опит за макарони. Не знам досега защо не съм пробвала, но определено ще поправя това. Френски макарони с бейлис шоко крем -
http://sunshineskitchen.com/french-macarons-with-baileys-choco-cream/

Първи опит, а толкова сполучливи. Уау само мога да кажа! На мен това ми се струва висш пилотаж.

# 1 058
  • USA
Честита Коледа!
Ето го и моето Коледно пънче Heart Eyes

# 1 059
Честита Коледа! Бъдете живи и здрави! Много светлина, топлина и уют в домовете ви да има!
Бъдете все така креативни и отзивчиви!

Френските макарони ми се струват висш пилотаж и на мен, както и тортата "Гараш", но ще я направя за Нова година.
При нея мога ли да ползвам замразени белтъци? Някъде бях чела, че е добре белтъците да се оставят да се размразят в хладилника. Така ли е? И пак на брой ли да смятам белтъците или на грамаж? Благодаря предварително! И извинете , ако са ми лаишки въпросите? bouquet

# 1 060
  • Mostly in my mind
И аз смятам да се пробвам в торта Гараш за нова година.

# 1 061
# 1 062
  • Viena
Аз правих Гараш по рецепта на Марчева, стана супер. Тая рецепта е доста по различна.

# 1 063
Весела Коледа на всички кулинарни вълшебници!
Бъдете все така  креативни, вдъхновяващи и отзивчиви.

# 1 064
  • Mostly in my mind
Аз правих Гараш по рецепта на Марчева, стана супер. Тая рецепта е доста по различна.
Мисля и аз по нейната да правя. Добре ли ти се получи, трудна ли е? Blush

Общи условия

Активация на акаунт