Хайде февруарки. Смело напред

• 15 104
  • 315
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте на всички! Е и аз се присъединявам към вас! Февруари очакваме две бебета  luvbed и много се вълнувам! Лека бременност, бъдещи мами!

# 256
  • Пловдив
desin4o честито и то двечки супер.Кога ти е термина?

# 257
_MEGI_ , ти още ли не си отишла на лекар? Виждам, че още нямаш лентичка. Аз ще ходя в понеделник.

badem , радвам се че и теб виждам тук Simple Smile

# 258
  • Пловдив
Няма да е скоро ходенето на лекар-кзаха ми да чакам 20 дни закъснение значи чак по другата седмица.И да докладваш в понеделник.

# 259
  • София
wish и аз се радвам, че още съм тук - онзи ден лекарката ги наговори едни и така се бях притеснила. Обърнах форума и библиотеката и вече съм по-спокойна, а и си записах час за друг лекар. Да попитам все пак, гледа ме на коремен ехограф, видя се плоден сак и ембрион 7 мм и в същото време каза да не се радваме много, защото може и да е кухо яйце ???  Shocked Е как така хем го има хем го няма? И на края за капак заяви, че то още сигурно е много рано да се каже  Shocked
desin4o честитоооо!!!   bouquet

# 260
  • София
На мен също ми се промениха сънните навици- преди заспивах към 2 през нощта, сега към 12 клюмам, сутрин съответно ставам по-рано и следобед подремвам  Crazy Какво подремвам, направо си спя по час-два. В понеделник съм на лекар, ще пробва да чуе сърдечни пулсации вече през корема, стискайте палциииииии  Praynig След това може да пробвам да си сложа лентичка, не искам да бързам  Simple Smile
Станала съм една ревла, чак се срамувам от себе си. Вчера ревах два пъти за дреболии, днес все още не съм  Blush
Приятен уийкенд на всички, наслаждавайте се на прохладното време   bouquet

# 261
badem смени си лекаря, пази си се, вярно че в началото не се вижда, обаче така се правят белите от такива лекари. Бременна си до доказване на противното и трябва да се пазиш като бременна и всички да те глезкат като бременна.

# 262
  • София
Здравейте всички! Ами май и аз ще се включа към февруарските мамчета,термина ми е на 16.02,а това е и рожденната дата на сина ми!Голямо съвпадение,нали?искам да попитам как точно сваляте календар за бременоста? Grinning

# 263
  • Стара Загора
Честито  galastra, от това по-щастлива случайност здраве му кажи. Живот и здраве ще си имаш 2 водолейчета newsm10 Лека и безпроблемна бременност ти  желая .

# 264
Здравейте в таз студена сутрин
как сте:)
аз насрочвам дата за сватба и се чудя в 5 месец дали ще бъда огромна вече Sad
как мислите сега съм 11 седмица и имам леко коремче и съм с 4 кила нагоре
дотогава сигурно ще съм поне 100 Sad

# 265
Хех ... Simple Smile
Наблягай на плодовете и ще си една красива и щастлива булка. Simple Smile
Радвам се за сватбата ти. Това са хубави емоции.
Аз (по мои изчисления) съм в 8-ма седмица и не знам коремчето ми от хапване ли е от какво. Днес ще стане ясно.
Първия ми преглед при чичо доктор е днес и довечера ще имам новни. Стискайте палци да са добри че съм леко притеснена! Simple Smile

# 266
Привет и от мен..аз съм нова тук,но ви чета отдавна.По повод на февруарските бебчета..и аз си имам едно сладурче Мартинчо,дето не ме оставя да спя..ама той ще порасне и ще му го върна Wink Wink Wink

# 267
Здравейте,
искам да ви попитам - 6 г.с. означава 6 седмица от зачеването ли или 6 седмица от последния цикъл... Да знам кое да чета във сайта бг-мамма за развитие на бременността, че това кое от кога се брои не ми е ясно...

# 268
  • София
6 седмица от последният цикъл  Wink виж това http://zachatie.org/calculator.htm

# 269
Мерси бадемче...!

Общи условия

Активация на акаунт