Пазаруване от Aliexpress.com 55

• 55 639
  • 728
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, някой може ли да ми открие този гащеризон в Али-то?
Не успявам да го открия Sad
Скрит текст:

Благодаря

# 166
  • София
Здравейте, искам да си поръчам прахосмукачка робот от Али. Без доставката е около 280 лв. Доставка само с DHL. Въпросът е дали мога да им пиша да напишат по-ниска сума, например 100 Евро, за да спестя поне мито. И дали трябва да си я взимам от митница или ще ми я доставят. Не съм купувала за толкова висока сума и не знам как стоят нещата. Благодаря!

# 167
Здравейте, искам да си поръчам прахосмукачка робот от Али. Без доставката е около 280 лв. Доставка само с DHL. Въпросът е дали мога да им пиша да напишат по-ниска сума, например 100 Евро, за да спестя поне мито. И дали трябва да си я взимам от митница или ще ми я доставят. Не съм купувала за толкова висока сума и не знам как стоят нещата. Благодаря!
Някои продавачи изпращат скъпите стоки от Европа и така ще избегнеш митница. Попитай го дали има такава възможност. Специално фирмения магазин на iLife предлагат такава възможност.
И да пише по-ниска сума, ако бъде задържана на митница, ще трябва да докажеш каква е действителната сума, която си платила.

# 168
  • гр. София
Мито мисля, че се плаща над 300лв или 350.... Проверете все пак!

# 169
Мито мисля, че се плаща над 300лв или 350.... Проверете все пак!
Да, но над 15 евро дължи и ДДС, така че пак има допълнителна сума за плащане. Ако робота се поръча с DHL от Китай на 99.9% минава Митница. Най-добрата опция е поръчка от европейски склад на продавача - тогава няма да има никакви такси и мита Simple Smile

# 170
доста хора поръчват от този продавач, защото има и европейски складове
https://www.gearbest.com/

# 171
Здравейте!
Много пъти съм поръчвала дреболии от Али, но сега искам да купя една аларма за 80долара. Чудя се дали да моля продавача да пише под 19долара.
Ако не получа стоката, може ли да стане проблем за връщенето на реалната сума или ще възстановят само до 19долара?

# 172
Здравейте!
Много пъти съм поръчвала дреболии от Али, но сега искам да купя една аларма за 80долара. Чудя се дали да моля продавача да пише под 19долара.
Ако не получа стоката, може ли да стане проблем за връщенето на реалната сума или ще възстановят само до 19долара?
Скоро получих моята пратка,аларми за въдици. Помолих продавача да я пише под 50 долара. Дойдоха неработещи,съответно отворих диспут. Върнаха ми сумата,която беше писана в поръчката. Сега разчитам на добрата дума на продавача да върне и остатъка,но не се надявам изобщо.

# 173
Много ти благодаря за споделянето! Май няма да рискувам в такъв случай. Само дето хич не ми се искаше да се образовам в новите изисквания за освобождаване на пратки от митницата.

# 174
  • Варна
Не ми е ясно колко е струвала стоката, колко сте платили и колко са ви върнали.

# 175
Скоро получих моята пратка,аларми за въдици. Помолих продавача да я пише под 50 долара. Дойдоха неработещи,съответно отворих диспут. Върнаха ми сумата,която беше писана в поръчката. Сега разчитам на добрата дума на продавача да върне и остатъка,но не се надявам изобщо.
Къде продавачът я е писал под 50 долара? Ако става въпрос за цената, обявена на етикета върху пратката - това не ви е доказателство за платената сума. При повдигнат диспут Алиекспрес гледа сумата, която фигурира в поръчката ви в сайта. То по тая логика всички китайчета ще почнат да пишат суми по 1-2 долара, та при евентуален диспут да връщат минимум пари Laughing Bowtie
И пак при среща с Митници, доказателство за стойността на стоката не е сумата, написана върху колета, а скрийншот от сайта на Али на фактурата по сделката и/или извлечение от банката ви за платената сума...

# 176
Здравейте! Искам да поръчам за племенника ми комплект Лего. В сайта не се ориентирам кои са хубави и съвместими с Лего Дупло.Може ли линк за хубаво Лего за момче на 2 год .Благодаря!

# 177
А как разбирате кой продавач има и европейски склад?

# 178
Здравейте! Искам да поръчам за племенника ми комплект Лего. В сайта не се ориентирам кои са хубави и съвместими с Лего Дупло.Може ли линк за хубаво Лего за момче на 2 год .Благодаря!
Търси Duplo, "big" или "large" legoing.
От този търговец съм пазарувала и съм доволна, това са големите, които предлага. https://www.aliexpress.com/store/group/Large-size-blocks-Parts/3 … pHead_6455666.1_7
https://www.aliexpress.com/store/group/Big-Size-Building-Block-o … pHead_6455666.1_8

И последно се редактирам, малко офтопик - в България се продават UNICO - италиански, съвместими с Дупло и много качествени (лично на мен ми харесват повече от Дуплото), имат серии със зайчета, Маша, пчеличката Мая и разни пожарни/линейки и т.н. Може да ги погледнеш.

Последна редакция: сб, 29 дек 2018, 12:32 от Анонимен

# 179
Скоро получих
И пак при среща с Митници, доказателство за стойността на стоката не е сумата, написана върху колета, а скрийншот от сайта на Али на фактурата по сделката и/или извлечение от банката ви за платената сума...

пробвано ли е фактура от сайта вместо разпечатка от банка
това е фактура от сайта

Общи условия

Активация на акаунт