Пазаруване от Aliexpress.com 55

• 55 114
  • 728
  •   1
Отговори
# 360
За да не съм голословен проверете Румъния - Собствена валута, не членува в банковия съюз и познайте лимит 22 евро. Не ми приказвайте данъците какви са. различни са ама за храните са на половина от тук. Някой "дървени глави" в държавицата са за калашник. Като се почне от Дянков и се стигне до горчаков и бащицата им да не го забравите ... Та какво казвахте за лимитите в БГ?

# 361
  • Пловдив
Да ви покажа часовника,който поръчах Simple Smile

Сив,а стрелките са цветни. Харесва ми,цената също https://m.aliexpress.com/item/32885553956.html?spm=a2g0n.orderli … arkA1548787659308

# 362
Хубав е, цената е идеална - дано да работи добре! Обаче на снимката изглежда златист.
Получих официално съобщение за една от последните ми поръчки, че срокът за получаване е удължен до средата на май, заради празничния сезон....

# 363
  • Пловдив
Не,не е златист...

Къде се оставят отзиви и коментари?

# 364
 След като потвърдите, че сте получили поръчката трябва да ви излезе бутона Leave Feedback.
 Часовниците от Али са наистина красиви, аз съм си поръчвала няколко пъти, все по 2-3 $. Единия изкара докато му свърши батерията,(другите не) занесох го да ми я сменят, като ми казаха 3лв., си казах правя пълни глупости, да си бях поръчала направо нов Grinning и съответно след една седмица той спря да работи с нова батерийка вътре Grinning

# 365
  • Пловдив
Еми...квото е такова  Grinning

# 366
Вие заблуждавате хората! ..............

Относно блокирана/дръпната, и т.н. сума - съгласявам се, че може би парите не отиват веднага при търговеца. Все тая. Но да ми се обясняваш до утре, че ми се приравнявали някакви стотинки поради валутния курс - еми не го виждам никъде това в извлеченията си. Никъде. Пазарувам редовно от поне 3 години.

Здравейте, току що дръпнаха сумата по поръчка и е по-малка от блокираната. Стотинки са,но е по-малка.
Според мен в извлечение няма как да се види разликата. Трябва да се знае каква е била наличността преди и след "дърпането" на сумата.

# 367
Ами не знам вие какво виждате в извлечението си, но аз в моето извлечение виждам всяко едно движение по сметката си. Нямам никакви такива транзакции, за които да не знам за какво са. Проверете си хубаво движението или изискайте повече информация от банката си.

# 368
  • Плевен
Това ли имате предвид? Поръчката е от 23-ти. Няколко дни след това се появиха и такси - 0.50 лв и 0.01 лв.

# 369
Ами не знам вие какво виждате в извлечението си, но аз в моето извлечение виждам всяко едно движение по сметката си. Нямам никакви такива транзакции, за които да не знам за какво са. Проверете си хубаво движението или изискайте повече информация от банката си.

Всеки вижда всяко едно движение по сметката си!
Въпросът е да се види разликата между блокираната и изтеглената сума- това е, просто е.
Ако има такса за плащане е съвсем отделно. Досега такса за пазаруване онлайн никога не съм плащала.

# 370
  • София
Влизам с въпрос и следния казус.
ММ е направил няколко поръчки, част от които с непроследим номер. Проблемът е, че е написал адрес, различен от нашия, съответно няма да получим известие. От пощата казаха, че не звънят за всяка пратка. Единствено ми остава да се ходи периодично в пощата, нали?

# 371
 Може и директно да оставят пратката на адреса, който е написан. При мен така става.

# 372
И при мен, но повечето от моите са малки и могат да се натикат в отвора на кутията.

# 373
  • София
Ох, ужас. ММ не е разбрал и е написал адресът на Еконт. Ще звъня в пощата да питам какво става. Едната пратка е за 2 долара, ще я прежаля, но другата е за 20.

# 374
  • Варна
Ох, ужас. ММ не е разбрал и е написал адресът на Еконт. Ще звъня в пощата да питам какво става. Едната пратка е за 2 долара, ще я прежаля, но другата е за 20.
Пратката за 20 долара трябва да има номер на проследяване.

Общи условия

Активация на акаунт