Остави ме защото не мога да имам деца

• 26 463
  • 482
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Сори, ама не всяка жена има гаранция за супер кариера, лъскав живот и супер мъж на 35 плюс две перфектни деца по поръчка, родени на 39 и 41. Това са късметлийките.

То пък един късмет, не ти е работа!
Да влезеш в менопауза с деца в бебешки пубертет, да свикваш тепърва да се съобразяваш с още един закостенял характер, да будуваш и заради горещите вълни, и заради никнещи зъби, като цял живот си се будила само с грижата дали нямаш торбички под очите.........
И на 55 да се справяш с тийн, за когото си не дърт, ами направо фосил, а мъжът ти да е влязал в неговия си климактериум...

Сирено, менопаузата не иде на 50, а с медикаменти я разтеглят и до 55.
Въпрос на преценка- искаш ли да се озовеш в онкологията с мензис или да си жива и здрава без цикъл.

Последна редакция: чт, 22 ное 2018, 15:59 от absurT

# 241
Чакай де, каква менопауза на 42, това е за 50 и нагоре.

Пък и нали идеята беше, че тия с малки деца на 42 само цъфтят и си носят скъпите дрехи, а децата им ги гледат бавачки в огромната им къща. Тоест - всичко е подсигурено, те само греят от щастие и си изстрелват кариерата в небесата, а от време на време си гукат с бебенца. Поне така разправят из форума, такава била играта, след като до 40-така буташ кариерата. И се излива рогът на изобилието, отгоре на безпроблемния фертилитет.

# 242
  • София

Къде си тръгнала изобщо? По-добре направо да се хвърлиш от някъде! Как така ще раждаш след 35! Що не роди от първия тъпанар! Сега щеше да си супер... виж другарките тука какви съвети раздават (че някои и децата си подстрекават към подобни действия).

Ти си нагла до безобразие.
Пускаш тема- пързалка, лъжеш тъпо, като за в детската градина, а на всичкото отгоре си позволяваш да начукваш канчета.
Защо ли не се учудвам, че не не се е намерил някой да ти предложи брак?

# 243

Къде си тръгнала изобщо? По-добре направо да се хвърлиш от някъде! Как така ще раждаш след 35! Що не роди от първия тъпанар! Сега щеше да си супер... виж другарките тука какви съвети раздават (че някои и децата си подстрекават към подобни действия).

Ти си нагла до безобразие.
Пускаш тема- пързалка, лъжеш тъпо, като за в детската градина, а на всичкото отгоре си позволяваш да начукваш канчета.
Защо ли не се учудвам, че не не се е намерил някой да ти предложи брак?

Аз ли начуквам канчета?! Вие заяждате жените, които по една или друга причина прибягват до късно раждане! Причините за това не ви вълнуват - те са баби, те не стават за майки, те са скапани кариеристки!.А вие - вие сте най-добрите, най-знаещите, най-най... просто защото някой се е излъгал да се хване с вас по незнайни поне за мен причини!

# 244
O, въобще не ми пука кога ще се пънеш да раждаш - на теб ти предстои, не на мен. Въпросът е, че правилен начин няма, нито има списък за покриване на нормативи по пътуване и бачкане преди това. А относно мъжете - повечето на 23 са чудесни, с потенциал. На 33+ вече...изборът е стеснен, на пазара излизат с багаж, или нахитрели, абе...добре че не трябва тепърва да се занимавам.

# 245
  • София
Мисля, че и тази пързалка трябва да отиде в коша.

# 246
Мисля, че и тази пързалка трябва да отиде в коша.

Заради такива потребители толкова много хора очевидно ви ебават из форума понеже сте промити мозъци и не виждате по-далеч от носа си. Жал ми е за малцината свестни потребители, които не са зомбирани като повечето от вас.

# 247
имах колежка, младо момиче 20 и няколко, с детенце на 5. определено сякаш не и се занимаваше с детето. иначе майка ми ме е родила на 40. просто случайно е забременяла, след като си е мислила, че няма да се случи. не е супер гот с по възрастни родители, но не и кой знае какъв проблем. трябва да се роди когато човек е готов и е с някой, който иска семейство. определено не мисля, че решението е да хванеш някой си, колкото да окотиш едно.

а друго което се чудя, дали мъжете на 25-30 са готови за деца и искат семейство. на тях не им ли се живее, дори повече от колкото на жената. все пак те имат и повече време, не са ограничени от наближаващата менопауза.

# 248
имах колежка, младо момиче 20 и няколко, с детенце на 5. определено сякаш не и се занимаваше с детето. иначе майка ми ме е родила на 40. просто случайно е забременяла, след като си е мислила, че няма да се случи. не е супер гот с по възрастни родители, но не и кой знае какъв проблем. трябва да се роди когато човек е готов и е с някой, който иска семейство. определено не мисля, че решението е да хванеш някой си, колкото да окотиш едно.

а друго което се чудя, дали мъжете на 25-30 са готови за деца и искат семейство. на тях не им ли се живее, дори повече от колкото на жената. все пак те имат и повече време, не са ограничени от наближаващата менопауза.

Ами живее им се как да не им се живее. За това бият шута на по-възрастната си приятелка, която ги притиска за деца. Кютат си още 10 години и като станат на 40 почват да си дирят млади булки, които да оплодят. Само дето тях вече никой не ги иска защото са дърти папардаци.

А как да не е проблем с възрастни родители! Недей така, да не вземат да анатемосат майка ти, че те е родила на 40. Апропо в развитите държави е напълно нормално жените да раждат след 35. Само ние тука плюем отрова по някоя която не е успяла да намери партньор от когото да роди на 30.

# 249
  • София
Апропо в развитите държави е напълно нормално жените да раждат след 35. Само ние тука плюем отрова по някоя която не е успяла да намери партньор от когото да роди на 30.
Чула жабата че подковават коня...
Ами ходи си в други държави, но и там никой няма да ти даде гаранция, че ще успееш да родиш на 40. А не да ревнеш за финансиране от Фонда тук.
Като си направила избор, защо трябва да плюеш по другите?
Значи да си търсим мъже на 60+, на които вече не им се живее, та случайно да не ни изоставят заради по-млада?

# 250
Все още се чудя как датата (21 век) и полит-икономическата географска локация (развити държави) имат такива чудодейни свойства върху фертилитета. Само ние ли сме се минали да раждаме на под 30, вместо да градим супер развита кариера до 42, да родим, да влезем в менопауза на 62 и да живеем до 99 по круизите? Казвам ви аз, голяма работа е това чужбинското, лъскава...не е като при нас...

# 251
  • София
Казвам ви аз, голяма работа е това чужбинското, лъскава...не е като при нас...
Криворазбраната циливилизация....

# 252
  • Paris, France
Лейди Нина, и в развитите държави не е нормално да се ражда на 40г и все още е изключение. Вярно е, че в развития свят все повече жени избираме да родим след 30г или изобщо да не родим. В развита държава живея и децата ми имат 2ма или трима съученика с майка, която ги е родила или осиновила на 40+ години. Двама или трима от 70 човека не е никак много. Конкретните деца не са по-добре гледани или по-щастливи от другите, напротив.

Няма лошо да не раждаш дете млада, да не се събираш с първия срещнат и да чакаш по-подходящо за тебе пертньор и по+добри времена. Само трябва да си наясно, че вероятността да успееш да забременееш, да износиш бременността и да родиш живо и здраво дете силно намалява след 35 и е в процес свободно падане след 40г. Съвременната медицина не е в състояние да се справи успешно с липсата на здрави и качествени яйцеклетки. Можеш да си купиш чужди яйцеклетки като престарееш, но и тогава може да се окаже, че матката ти е лошо оросена, с тънка лигавица и не може да удържи бременност.

Ако искаш, но не държиш да родиш и отгледаш собствено дете (моят случай), подходът ти е правилен. Ако силно държиш да имаш дете е добре да се консултираш с възпроизводство специалист незабавно и да вложиш повече време и усилия в намиране на млад и здрав партньор

# 253
  • Най-красивата страна
На 25 години ,вече омъжена имах голямо желание да стана майка.Обаче не се получаваше.Със съпруга ми се борихме да имаме дете години наред.Родих на 36години.Много лека бременност,леко раждане,бебето здраво...
Справихме се сами с отглеждането на бебето.Не беше никак лесно.Но си мисля,че млад човек щеше да понесе по-лесно безсънието,физическото наторваване...
От друга страна на тези години ние си бяхме поживяли доста.
Не ни липсваха нито пътуванията,нито заведенията,нито купоните....

# 254
Честно, колко точно пътувания и забавления ще изпуснеш? Особено в ранна възраст, когато и парите са кът?

На 40+ с поизгледани деца перспективите за пътувания и забавления са доста по-големи. Е, не са младежки избухвания, но всъщност може да си доставиш повече удоволствие и да имаш повече преживявания.

Общи условия

Активация на акаунт