Остави ме защото не мога да имам деца

• 26 470
  • 482
  •   1
Отговори
# 225
DonJon, разнообразният секс изисква време и отсъствие от дома. Време, което жена с дете просто няма.
Драга, един час за секс винаги се намира... ВИНАГИ Wink
Виждал съм да излизат в обедните почивки за единия "прост секс", така дори не им се налага да отсъстват от вкъщи Simple Smile

# 226
  • София

Има, ама друг път. Аз съм една от тази "статистическа извадка", която 10 години нищо не е намерила. И ако за някои е толкова важно да имат дете без семейство и без значение от кого то това не ги отличава с нищо от животните. Простете ама е така. Аз искам детето ми да си има семейство и баща, а не да му обяснявам как мама се е оплодила в лаборатория понеже годинките минавали и видиш ли за по-сигурно...

Извинявай, ама казусът ти съвсем се заплете.
Първо, имаш репродуктивни проблеми, заради които след 3 месеца опити те е изритал мъжа.
После се оказва, че 10 години си чакала някой да ти предложи брак.
После имаш нов, с когото живееш, ама пак не можеш да имаш деца, пък се оказа че за 2 дни направи изследвания сякакви и вече можеш.
А, си само на 30!
Ми, като гледам, доста си влюбчива, че и манипулативна, така че не можах да разбера за какво се бориш, всъщност?

# 227

Има, ама друг път. Аз съм една от тази "статистическа извадка", която 10 години нищо не е намерила. И ако за някои е толкова важно да имат дете без семейство и без значение от кого то това не ги отличава с нищо от животните. Простете ама е така. Аз искам детето ми да си има семейство и баща, а не да му обяснявам как мама се е оплодила в лаборатория понеже годинките минавали и видиш ли за по-сигурно...

Извинявай, ама казусът ти съвсем се заплете.
Първо, имаш репродуктивни проблеми, заради които след 3 месеца опити те е изритал мъжа.
После се оказва, че 10 години си чакала някой да ти предложи брак.
После имаш нов, с когото живееш, ама пак не можеш да имаш деца, пък се оказа че за 2 дни направи изследвания сякакви и вече можеш.
А, си само на 30!
Ми, като гледам, доста си влюбчива, че и манипулативна, така че не можах да разбера за какво се бориш, всъщност?

Права си, за всичко написано и си го признавам без бой. Влюбчива съм, наивна съм и вярвам все още в т.н. истинска любов. Та за това боли още повече, когато някой те смени с някоя по-млада, която да роди веднага. Все си мислех, че любовта е определяща а не желанието просто да имаш деца. А в крайна като няма любов за какво точно се създават деца? Да, чаках 10 години, защото вярвах и се надявах да бъда обичана, ценена и прочее простотии,  в които все още вярват малките момиченца. Накрая живота ме шамароса и ми показа, че розовите приказки не са такива каквито бяха. Семейни жени мразят живота си и децата си, несемейни такива искат деца просто, за да се отчетат че са родили. Кога всичко се обърка и стана толкова сложно?

# 228
Аз като родила на 23,някак числото 40 за първо раждане си ме плаши много.

А я си представи, че на 23 не беше срещнала човека от когото да родиш? Щеше ли да родиш само и само защото си на 23 или щеше да чакаш колкото и време да е необходимо? Това се пита в задачата, дали трябва да се ражда без значение от кого понеже годините минават (познавам много такива примери с нещастни в момента бракове и семейства) или да родиш на 40 но от мъж, който те обича и уважава?
Неприятното в случая е, че на 40 една жена много трудно ще срещне чудесен мъж, който да я обича и уважава. То по принцип трудно се намират, ами на 40+ става още по-трудно.

Сега колко семейни жени чак пък да мразят живота си и децата си? Няма такова нещо... 99% от жените обичат децата си, дори и да не са щастливи в брака или връзката си. Децата не ги намесвай Simple Smile

Но е факт, че нещата се промениха, хората станаха доста по-самодостатъчни и браковете почти не траят Simple Smile
Въпреки, че около мен, до сега нито един от приятелите ми не се е развел Simple Smile

# 229
  • София
ЛейдиНина, доста си нагла и обиждаш. Като ти е кисело гроздето, не плюй онези, за които е важно да имат биологични деца. Да, животни сме по отношение на размножаването, нищо повече.
Такива чакат до последния момент и после оревават света за "детенце" (един брой, не повече) и изсипват пари, с които биха отгледали 2 деца.
Ти си намери такъв мъж, който също не иска деца и се изживявайте като висш вид, за когото размножаването не е приоритет.

# 230
  • София
Но жена на 23 може да бъде излъгана много по-лесно, че е обичана и уважавана, отколкото жена на 33.

# 231
Ами не... една жена на 33 и 33+ години само и казваш, че искаш деца от нея и много бързо се лъжат. Наскоро приятелка ми се вайкаше точно от това... говорил и как искал деца от нея и т.н. докато не преспали и след това "дим да го няма" Simple Smile

# 232
ЛейдиНина, доста си нагла и обиждаш. Като ти е кисело гроздето, не плюй онези, за които е важно да имат биологични деца. Да, животни сме по отношение на размножаването, нищо повече.
Такива чакат до последния момент и после оревават света за "детенце" (един брой, не повече) и изсипват пари, с които биха отгледали 2 деца.
Ти си намери такъв мъж, който също не иска деца и се изживявайте като висш вид, за когото размножаването не е приоритет.

Сори ама да не си родила от донор, та така подскочи. Както за вас, хората които не искат да имат деца без партньор и брак са някакви извънземни, така и за мен хора, които на всяка цена искат да се плодят и са дори готови на имаме на деца от донорска сперма за мен също не са в ред. Ако за теб е в реда на неща да обясняваш на детето си как се е пръкнало на бял свят и то цял живот да бъде подигравано и мачкано заради егоизма ти на всяка цена да си майка (въпреки, че биологично не си могла да станеш такава)... само мога да съжалявам теб и децата ти.

# 233
  • София
Но жена на 23 може да бъде излъгана много по-лесно, че е обичана и уважавана, отколкото жена на 33.
Отношенията се променят с времето и зависят от двамата партньори. Не съм ЗА ранните бракове, но наистина хората, събрали се в по-ранни години, се напасват по-лесно.
За да не съм голословна - личен пример. На 23 с ММ бяхме на едно ниво - студенти, със сходни интереси. С времето попаднахме в различни среди и значително се раздалечихме.
Обаче не съм сигурна дали биологичния часовник не е същият лош съветник, както младостта и пеперудите в стомаха.

# 234
Всъщност да се ожениш млада и да се разведеш не е най-тежката житейска грешка. В тоя живот понякога се избира по-малкото зло. Сори, ама не всяка жена има гаранция за супер кариера, лъскав живот и супер мъж на 35 плюс две перфектни деца по поръчка, родени на 39 и 41. Това са късметлийките.

# 235
Която се лъже, и на 23 и на 43 все ще е същата.
Ще си повтаря, че не е глупава, а наивна, че наборките й си мразят децата и семействата, че светът се е променил към лошо и т.н.

# 236
  • София
Цитат
Сори ама да не си родила от донор, та така подскочи. Както за вас, хората които не искат да имат деца без партньор и брак са някакви извънземни, така и за мен хора, които на всяка цена искат да се плодят и са дори готови на имаме на деца от донорска сперма за мен също не са в ред. Ако за теб е в реда на неща да обясняваш на детето си как се е пръкнало на бял свят и то цял живот да бъде подигравано и мачкано заради егоизма ти на всяка цена да си майка (въпреки, че биологично не си могла да станеш такава)... само мога да съжалявам теб и децата ти.
Не е егоизъм, а осъзната потребност. А селяндурските ти разбирания за "пръкване" и "плодене" и как ще мачкат детето ми.... аз не те съжалявам, а се ужасявам, че хора с такива разбирания гласуват и раждат деца.
Моите деца не ги мисли, аз вече се готвя за баба, освен за майка

# 237
ох, с тези изказвания за по късно раждане, направо се почувствах зле, понеже съм на 34 и чак сега намерих човек, с който искам да градим семейство. а не просто да се "окотя" както казваше една колежка.

# 238
Семейни жени мразят живота си и децата си, несемейни такива искат деца просто, за да се отчетат че са родили. Кога всичко се обърка и стана толкова сложно?
Обърка се когато такива песимистки като теб смятат да родят, че да се отчетат! Не раждай! Никога! Ще мразиш децата си и ще ги тормозиш , че са там само за да се "отчетеш пред роднини", че си ги родила!
Първото си дете родих на 24... тертото на 34... За трятото бях много по-осъзната и по-спокойна, не заради възрастта, а заради опита, който натрупах в много по-енергичната си възраст 24 и 27г. Да, на 34 не бях престаряла, не бях преуморена, но... някои неща ми дотежаваха покрай търчане с бебе Hands V
А и за децата е по-приятно да ги питат "Ти нямаше ли по-малка сестра? Че на родителската среща вчера не беше ли кака ти?" Отколкото - "Излизай, баба ти те чака пред входа!" (защото на 40+ точно това се получава)
Не че не се случва по независещи от жената причини да роди след 40, но насила да се отлага работата ми се струва абсолютно безумно!

# 239
ох, с тези изказвания за по късно раждане, направо се почувствах зле, понеже съм на 34 и чак сега намерих човек, с който искам да градим семейство. а не просто да се "окотя" както казваше една колежка.

Къде си тръгнала изобщо? По-добре направо да се хвърлиш от някъде! Как така ще раждаш след 35! Що не роди от първия тъпанар! Сега щеше да си супер... виж другарките тука какви съвети раздават (че някои и децата си подстрекават към подобни действия).

Общи условия

Активация на акаунт