Остави ме защото не мога да имам деца

• 26 436
  • 482
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, бях на преглед - всичко е наред. Ревяща се обадих на приятеля ми, който спокойно отсече: "Аз нали ти казах, че излишно драматизираш.
Господ ме е опазил, че тогава не съм забременяла от бившия ми (колко време сме пробвали? 3 месеца). Предписа ми витамини и фолиева киселина. Благодаря ви за моралната подкрепа. Понякога човек се нуждае точно от това. Бъдете здрави и вие и семействата ви.

що се излагаш сега. наистина си мисля, че темата е пързалка. да не говорим, че всеки знае, че от рутинен преглед няма как да стане ясно дали има проблем или не. то са изследвания, то са следене, то са чудо - хората с месеци не могат да разберат каква е причината и дали има такава, а при теб за няколко дни се разбра, че си ок. ай ся. поне ги замазвайте тези бели конци, за да стане наистина сеир в темата.
www.baby

Лекарката прецени, че на 30 е леко безумно да се пукат изследвания още повече, че опитваме от скоро. Мислете си, че е пързалка щом ви успокоява. Аз си знам какво ми е.

# 136
  • София
Като стана дума за пързалки- къде отиде снощната- "Дали ме обича още"?
Такава сага бях подготвила с двубой, а някой ми е провалил замисъла! newsm45

# 137
Ами безумно е на третия месец, да.
Е то какво излезе сега - че проблемът може да е и в бившия ти приятел.

# 138
  • Sofia
Той вече нямаше ли дете от друга?

# 139

Да, ако изобщо той е бащата. Защото тази преди мен е разкарана също като мен със сходен мотив и сега жената си има дете от новия си мъж и е щастливо омъжена. Има нещо гнило, но важното е, че проблема не е в мен.

# 140
а на колко се пускат, на 45 ли? да не говорим колко време се чака за първичен преглед при специалист /месеци/...ако пък случайно темата не е пързалка - още по-зле при така показаната неадекватност.
сега пък след един разговор със спец се разведри, че нямаш проблеми....и как точно реши лекарката, че нямаш? метна боб ли? такива глупости скоро не бях чела. о, че и историята се украсява още и още Wink
но да - ние как да знаем какво ти е, като си единствената с този проблем.

# 141
  • Пловдив

Да, ако изобщо той е бащата. Защото тази преди мен е разкарана също като мен със сходен мотив и сега жената си има дете от новия си мъж и е щастливо омъжена. Има нещо гнило, но важното е, че проблема не е в мен.

Ако е така, много хубаво е, че си се отървала от него.

# 142
Авторката, стига ръси тези глупости, че много се излагаш. Тук има много жени минали през ада на стерилитета и не можеш да ги преметнеш така лесно!

# 143
Хм, от 12/11 до днес, 14-ти, авторката успя да запази час за специалист, да се прегледа и установи, че няма проблем? Така да е...Wink

# 144
Хм, от 12/11 до днес, 14-ти, авторката успя да запази час за специалист, да се прегледа и установи, че няма проблем? Така да е...Wink
[/quo

Хм... часа е записан преди месец. Второ може би след като идвам от малък град където бивам сочена с пръст все едно не съм човек понеже не успямам да "прихвана", не ми остава друг шанс освен да го направя анонимно в интернет... ама вие знаете всичко винаги по-добре.

# 145
Авторката е ходила на женска консултация, за да й кажат дали има репродуктивен проблем.
Направо не разбирам защо сте толкова скептични.
)))

# 146
  • София
Не знам малък град, освен ромска махала, където да сочат някого с пръст, че за три месецане се забременял
Сериозно.

С новия приятел от колковреме сте заедно?
Шест месеца?

Ако опитва от три месеца пак, много ясно че няма да я пратят на изследвания, то не е ясно изобщо има ли проблем, не всяка жена забременяваот първия секс. По изследвания се тръгва след година целенасочено, планирано и следено бебеправене, с овулации и тн....

# 147
  • София
Ясно, че е поредната пързалка.
За мен, авторката сондира мнения за нормалността да не иска дете.

# 148
  • Пловдив
Жена на 30г да се чуди дали е нормално или не това да не иска деца и да търси общественото мнение.
Аз не мисля, че е пързалка, ами че под "не мога да имам деца" всички си помислихме, че това е факт, а то се оказа, че нито го е видял и казал лекар, нито пък има основания от едно 3-месечно незабраменяване.

# 149
Надявам се, че е пързалка, иначе авторката май има нужда от психиатър, а не от репродуктивен специалист. За четящи в бъдеще, притеснени, че не могат да забременеят. ТОВА НЯМА КАК ДА СЕ УСТАНОВИ С ЕДИН РУТИНЕН ПРЕГЛЕД ПРИ ГИНЕКОЛОГ. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЕ ТЪРСИ РЕПРОДУКТИВЕН СПЕЦИАЛИСТ. Над 30 не е препоръчително да се чака цяла година  преди да се потърси компетентна помощ. Часове се записват за месеци напред, изследванията се правят в определени дни от месечния цикъл. Установяване на причина може да отнеме и година, а понякога не се и намира. Стана ми гадно някой да си прави майтап с подобни проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт