Откраднат живот: Анатомия на гнева - ТЕМА 66

• 30 025
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
Сега погледнах ,че са минали вече 39 епизода , а Христо още е колега на Йосиф . Това си е безумно , не знам как се е съгласил на това .
Утре поне ще вземе тока на Кая , което пак не е гаранция че ще е вълнуващо и интересно .

# 556
А според мен повечето от тях трябва просто да се държат нормално с нея, без жалостни и съжалителни физиономии, за да я накара да се чувства тя нормално.

# 557
  • София
А според мен повечето от тях трябва просто да се държат нормално с нея, без жалостни и съжалителни физиономии, за да я накара да се чувства тя нормално.
Ама никой не е длъжен да и съчуства. Всеки си има лични проблеми.
Така е в реала.

# 558
  • Анкх-Морпорк
Сега погледнах ,че са минали вече 39 епизода , а Христо още е колега на Йосиф . Това си е безумно , не знам как се е съгласил на това .
Утре поне ще вземе тока на Кая , което пак не е гаранция че ще е вълнуващо и интересно .
На актьорът му плащат според значението на ролята, т.е. макар и санитар, той е от водещите лица. Като върнат на героя му лекарските права, надали ще му вдигнат парите Simple Smile По-скоро обратното дори, защото ще се изчерпа сюжетната линия.
Това, че сега всички знаят, в един момент ще доведе до разговора "Кой, по дяволите, ви каза?" и Зорница ще мисли, че Ковачев е казал на всички, без да знае за Захариев.
И Банков ще е този, който нищо не е казвал.
Освен това като бяха на покрива тя се обърна към него и се опря до рамото му. А и му каза какво изпитва... което е много трудно в нейния случай.

# 559
Да и на мен ми направи впечатление ,че на едниният се опря и сподели,а от другият избяга и каза,че сама ще се оправя.

# 560
  • София

Последна редакция: чт, 15 ное 2018, 23:27 от Mari_Mar

# 561
Много силно ми въздейства сцената с Банков и Огнянова, а след това и с тримата с Марио на фона на музиката. Много ми е мъчно за Огнянова, днес вече и мен ме разплака. Въпреки, че вярвам, че Банков е човека, за когото тя копнее наистина, без задръжки и без да слуша разума си, все пак се надявам с когото и да е накрая да е щастлива и да успее да преодолее това, което и се случи. То даже в случая въпреки, че съм голям фен на въпросната двойка, определено ми минава на заден план това с кого ще бъде тя..важното е да е добре.
Иначе и на мен ми направи впечатление, че веднага попи думите на Банков (защото после и ги преповтори на Марио) и се облегна на рамото му.

# 562
  • Ню Йорк
Както се очакваше ЗоритУ си я влече към Банков, горкия Марио.

# 563
...
 Най-правилното решение е да замине накъде сама, за колко време без значение, но да остане със себе си.
Ама това едва ли ще го направят в сериала, нали трябва сеир да има.
И тогава Банков я настига на летището и така завършва сезона Heart простете, харесвам Марио и тази вече ми стана жал за него, но искам точно такъв финал Heart

# 564
А сценаристите продължават да ме разбиват с времето си, сега пък минали 3 дни от изнасилването на Зорница?!?!? Те това времето го нямат за нищо.

# 565
  • тук, на мястото си
Не ми хареса това, че Марио каза за изнасилването.  Обича я, трябва да я предпази но не по този начин. После думите му  " ако не можеш сама",  какво значат? Ще застане като орел над нея,  ще я остави в къщи уж той да се грижи за нея,  така както постъпваше и с брат си. Това не е обич.
Захариев също нямаше никакво право да казва,  длъжен е да мълчи, но като взеха да се подмятат с Албена и не издържа.
Първи ще се издаде Врабчев и като каже на Зорница, че Марио му е казал и скандала е готов, но тя ще е в правото си.
Пешко ще се вземе в ръце и няма да изневери на Галка, така мисля.
Доста се загледах в сцената с тримата Цонев, Кръстева, Генадиева. Катя Кръстева е около 60-те, с червеникава коса и нормално телосложение. Да не би нещо да се случва с нея?  Има ли я в последните снимани епизоди?

# 566
А сценаристите продължават да ме разбиват с времето си, сега пък минали 3 дни от изнасилването на Зорница?!?!? Те това времето го нямат за нищо.

Денят на отвличането - 1 ден
Денят на изнасилването - 2 дни
Денят след изнасилването, в който Огнянова е на работа, а Марио казва на Врабчев - 3 дни

# 567
  • София
Аз да разведря малко атмосферата с моите вълнения. Ами страхотно представление е “Дон Жуан”! По принцип отидох заради Вергов, но той участва има-няма 5 минути за 3 часа 😄 Но определено не съжалявам. Деян Донков е страхотен! А за Велислав - без думи. Който не го харесва, нека отиде да го гледа в театъра! Аз го харесах още от “Вездесъщият”. А тук още повече. На моменти си личеше колко смешно му става на самия него и още повече се смееше публиката. А как крещи! Браво, наистина съм приятно изненадана. И между другото - Деян Донков ме целуна по челото!! 😄😄😄 Няма да издавам как стана, който е гледал представлението знае. След малко ще изгледам и епизода, надявам се да затвърдя прекрасните емоции от тази вечер!

# 568
  • Там,където се събуждам щастлива.
Kate_B, сега да не вземеш да си измиеш челото! Wink

Алфея, какво за Кръстева и червения цвят на косата?

Последна редакция: пт, 16 ное 2018, 01:50 от Kalinka

# 569
И между другото - Деян Донков ме целуна по челото!! 😄😄😄
Пазя същия топъл спомен Joy
Скрит текст:
Cтрахотен артист е. Препоръчвам други две любими постановки с негово участие - Палачи в Театър Cофия и Полет над кукувиче гнездо в Hародния.

Алфея, тази обява е от началото на октомври и епизодите, които са снимани тогава не са от последните. Hай-вероятно е ставало въпрос за майката на Kая. Aз ви пуснах мухата, но от много чудене за коя актриса (прехвърлях само добре познатите) и за каква сцена им трябва дубльор Joy напълно изключих за нея.

Общи условия

Активация на акаунт