Истанбул [тема 47]

• 81 750
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
 Много благодаря за отговорите. Доколкото четох влака тръгва около 21 часа. Понеже съм от Плевен и ще пътувам с влак до София как ще ме посъветвате за билета до Истанбул само от София ли може да си го купя и в същия ден, в който пътувам или е по-добре предварително. И дали ще може да си го купя от Плевен, със запазени места ли трябва да е? За втори път ще ходя в Истанбул, тази година лятото ходих за пръв път и сe влюбих в града, бих искала да живея там Simple Smile

Последна редакция: чт, 27 дек 2018, 22:10 от Alexandra_19

# 181
Ако някой е отсядал в Galata Istanbul Hotel или Grand Seigneur Hotel Old City може ли мнение.

# 182
Някой знае ли, дали в центъра на Истанбул ще има някаква програма за  посрещане на Нова Година на 31ви вечерта?

# 183
Някой знае ли, дали в центъра на Истанбул ще има някаква програма за  посрещане на Нова Година на 31ви вечерта?

общината официално не прави организации

# 184
и сe влюбих в града, бих искала да живея там Simple Smile

Ами да те вземим за Булка Simple Smile
İstanbullu Gelin Simple Smile

# 185
Ако някой е отсядал в Galata Istanbul Hotel или Grand Seigneur Hotel Old City може ли мнение.
Аз в първия. Базов хотел, разположен на удобно място и нищо особено като стаи, обслужване и закуска.

и сe влюбих в града, бих искала да живея там Simple Smile

Ами да те вземим за Булка Simple Smile
İstanbullu Gelin Simple Smile
Ха ха - само сватосване не е имало в тази тема, но никога не е късно да започнем.  Wink
Ти там ли живееш?
Пускай по някоя актуална снимка, моля.

# 186
Уха, на сватба ли ще ходим? Simple Smile)))

Между другото някак си ми се иска да присъствам на турска сватба като по сериалите, но едва ли ще ми се случи.

Добро утро!
Честита Коледа и весело посрещане и на последния празник за годината.
Догодина чакаме разкази от тези дето ще го празнуват в Истанбул.

# 187

Между другото някак си ми се иска да присъствам на турска сватба като по сериалите, но едва ли ще ми се случи.

И на мен ми се иска, макар че няма да стане Simple Smile

Някой празнувал ли е Нова година на корабче по Босфора?

# 188
Според вас от Бургас кой път да хванем за Истанбул в момента? През. Малко търново как е пътя или да караме през Лесово?

# 189
През Малко Търново ви е най-удобно от Бургас, през Лесово ви е много заобиколно.

Според вас от Бургас кой път да хванем за Истанбул в момента? През. Малко търново как е пътя или да караме през Лесово?

# 190
Здравейте, има ли транспортни фирми който предлагат превоз от Бургас до летище Ататюрк в Истанбул?

# 191
Здравейте, има ли транспортни фирми който предлагат превоз от Бургас до летище Ататюрк в Истанбул?

Освен редовните автобусни линии, други не знам. С българско такси не може да се отиде.

# 192
А защо ви е точно до летището да возят?
Връзката между Ататюрк и автогарата е бърза и лесна.

# 193
  • Пловдив
Здравейте,планирам 3-4 дневно посещение с цел пазар-има ли outlet градче и по принцип къде са outlet-ите на Gucci,Armani,LV,Versace и т.н. Интересува ме всичко,което може да споделите за пазаруване Blush

# 194
Пожелавам ви весело посрещане на Новата година и още много пътешествия до любимия ни Истанбул Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт