Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 45
 • Мнения: 1 036
Избора на екип е плюс ВИП стая, тъй че тези родилки са с предимство. Аз бях в такава стая с избор на екип, а с мен беше жена без избор на екип. Възможно е. Успех!

# 46
 • Мнения: 735
Може, стига да има свободни. Аз родих миналата неделя и ме питаха каква стая искам, защото разполагат. На четвъртия ден от престоя ми отделението така се беше напълнило, че на втория етаж настаняваха и жени със секцио. Въпрос на късмет е.

# 47
 • Мнения: 275
Е, как така избора на екип е плюс ВИП стая... за пръв път чувам такова нещо! Двете неща са си отделни услуги, можеш да си избереш екип и да си в обикновена стая!
Уж наплива е голям, но аз бях в двоен вип сама! Съседката по стая и тя беше сама по едно време. Чак нощта преди изписването ми сложиха съквартирантка, така че явно имаше места.

# 48
 • Мнения: 1 036
Отделни услуги са, но родилите с избор на екип са с предимство, ако се освободи място. Аз раждах около празници и отделението беше празно. В съседната двойна стая нямаше родилки.

# 49
 • Мнения: 724
Благодаря, момичета! Успокоително е да го чуя, въпреки че не е кой знае какво! Simple Smile

# 50
 • Мнения: 1 036
И Никол Станкулова е раждала тук Blush

# 51
 • Мнения: 1 968
И Десислава, и Мария Илиева, и жената на Атанас Месечков и още и още.
Повечето са при Мажена Панова, разбираемо :=)

# 52
 • Мнения: 1 036
И Десислава, и Мария Илиева, и жената на Атанас Месечков и още и още.
Повечето са при Мажена Панова, разбираемо :=)
Не съм чувала за този лекар нищо. Може ли мнения?

# 53
 • В големите очи на малчо, а географски - София.
 • Мнения: 2 288
И Десислава, и Мария Илиева, и жената на Атанас Месечков и още и още.
Повечето са при Мажена Панова, разбираемо :=)
Не съм чувала за този лекар нищо. Може ли мнения?

 Д-р Панова е специалист по проблемна репродукция, и когато раждах аз, беше ръководител на отделение  Патология. Виждала съм я няколко пъти, стори ми се мил и отзивчив човек.

# 54
 • Мнения: 275
Аз лежах в Патология за малко и тя още е ръководител на отделението. Страхотна е. Много отзивчива, даже, когато ме преглеждаха специализанти, тя дойде да наблюдава и ми каза пола на бебето. Беше много мила.

# 55
 • Мнения: 1 968
Да да, тя е завеждащ отделение по Патология. На мен ми прави амниоцентеза, отношение, професионалност, коректност, всичко, всичко-много съм доволна. Препоръчаха ми я тогава.
5 месеца по-късно дойде време да раждам.Една от родилките беше с избор на екип, начело с М. Панова. Жената ме позна, разговаряхме, поинтересува за моето състояние, говори за мен с лекарите на смяна.. А с нищо не ми е длъжна Голяма част от известните личности я избират, както споменах разбираемо :=)

# 56
 • Мнения: 735
Освен това ми направи впечатление, че доста добре си менажира персонала в патологията. Не случайно всички бяха изключително любезни и отзивчиви. А пък санитарките как ги контролира - в момента, в който се освободи легло, веднага му се сменят чаршафите и то под конец, после ги провери лично (поне в стаята, където бях аз). Почвам да мисля, че има причина точно нейното отделение е напълно ремонтирано, а на втория етаж мизерията си е същата.

# 57
 • Мнения: 1 968
Официално се гласи, че и на 2рия етаж ще има ремонт, но не се знае кога ще започне. Там предпочетоха да направят интензивното, първо, а после евентуално стаите за родилките. Не бих казала, че е мизерия, но разбира се има какво да се желае. Родилните зали, също са ок.
Като за държавна болница, мисля че нещата са съвсем прилични. Най-не ми хареса кожения матрак, препоръчвам, ако сте в общите стаи да си вземете чаршаф с ластик! Иначе зимата беше топло. При нас чистеха всеки ден! Аз си постоях в болницата, така че имам наблюдения не върху само 3 дни престой.
Относно Панова, тя е много строга и стриктна. Много респектира и си личи, като видиш отделението й.

# 58
 • Мнения: 724
Тъй като спомена, че си била зимата, какви нощници са подходящи? С къс или дълъг ръкав? В нас ще ми е по-удобно с къс ръкав, но не знам дали там няма да ми е студено.

# 59
 • Мнения: 242
Моите две са с дълаг ръкав,но ще сложа и една с къс.И пак си мисля,че ще са ми малко,но ще.ги давам да ми гинперът и връщат.Багажът ми е готов почти,но не съм го делила.Дано няма проблем.Документите ще ми дадът чак на 4.01. какво мислите ако ме хванат болките инотида дали ще ми се накарат 😁

Общи условия

Активация на акаунт