Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 52

• 77 833
  • 729
  •   1
Отговори
# 390
Основата за грим на Max factor Facefinity как я оценявате?

# 391
Добра е като фдт им

# 392
  • Стара Загора
Petyovaa, течния озaрител нa Лореaл ще ти свърши чуднa рaботa. Много нежен и много икономичен. Половин кaпчицa(буквaлно) и всякa основa и фдт стaвaт озaрителни.

Може ли снимка? Потърсих в google, но не можах да се ориентирам.

# 393
  • Бургас

petyova имам този на Нивеа ие озаряващ,но не мога да дам обективно мнение,понеже кожара ми е мазна и не го ползвам,търся друг ефект.Мисля да го подаря на приятелка,която видях,че ползва само него.

# 394
Благодаря ви! Ще потърся и двете, и ще видя кое ще ми допадне! Много харесвам ефекта от дневния крем на Лореал nutru gold.
Имам и СС на Лумене, също е озаряващо, но съвсем леко, почти незабележимо при мен.

# 395
С пъпките по време на цикъл как се справяте?

При мен тогава, а и от време на време, ми се появяват упорити, големи и без връх. Първо мажа със салицилов спирт 2 %, а след това флуид за пъпки на Балеа,
Скрит текст:

който редувам с интензивен гел против акне на  PHARMACY
Скрит текст:

или Локален гел против акне Здраве Акне Стоп

Скрит текст:

# 396
....течния озaрител нa Лореaл....
Може ли снимка? Потърсих в google, но не можах да се ориентирам.
Мъфита, ето този е. Заповядай:

ПП Момичета, да ви похваля лосиона за тяло с арган на Леокрема. Аз нали си го префасонирах за крем за ръце, та да ви споделя - страхооотен е за сухи ръце през зимата. Просто си спасих кожичката на ръцете. Зимата изтънява, цепи се, става ужас. Е, с този лосион ръцете ми са мекички и гладки, отразява ми се чудесно. Има гъста и плътна текстура, но попива добре и сравнително бързо. А аромата му е толкова хубав, че и траен.

Последна редакция: пн, 03 дек 2018, 10:22 от Джаста Праста

# 397
  • Стара Загора
Джаста, благодаря Simple Smile

# 398
Аз с тези пъпки, честно казано от години се примирих. Какво ли не съм пробвала, оставям ги да завехнат сами, а и ако не се пипат отшумяват за 4-5 дена.

# 399
  • Перник
За молив - препоръчвам Орифлейм https://bg.oriflame.com/products/product?code=32291 Но когато е намален, де Wink Мек и приятен за нанасяне, издържа цял ден на водната линия.

# 400
Глас и от мен за флуида против пъпки на Балеа. Преди, когато ми излизаха пъпки около цикъла, мажех него и за ден-два отшумяваха.

# 401
Глас и от мен за флуида против пъпки на Балеа. Преди, когато ми излизаха пъпки около цикъла, мажех него и за ден-два отшумяваха.

Аз имам sos гела за пъпки,но не мисля, че ми помага по някакъв начин. Може би ще си взема локалния акне стоп и ще дам отзиви, но може би преди това ще дам шанс на sos гелчето

# 402
Аз купувам забъркано от аптека - салицилов спирт 2 %, хлорнитромицин, глицерин и гентамицин. За помощ при пъпки.

# 403
Аз купувам забъркано от аптека - салицилов спирт 2 %, хлорнитромицин, глицерин и гентамицин. За помощ при пъпки.

Преди години от една козметичка и аз си купувах салицилов спирт забъркан с нещо друго. След това си взимах спирт и разтварях в него 5 хапчета хлорнитромицин. Определено имаше много добър ефект. После казаха, че са спрели хлорнитромицина и ползвам само чист спирт.

# 404
Здравейте! Днес си взех бадемовото масло на Икаров и ми прави впечатление, че няма абсолютно никакъв аромат. Така ли трябва да е?
Освен това, в кутийката имах листче с описание на кафеено масло, за което дори не бях чувала Blush, но ми стори интересно. Някой ползвал ли е такова?

Общи условия

Активация на акаунт