МАЙското човече лакомо яде, та по-бързо да расте!

• 12 347
  • 293
  •   1
Отговори
# 15
Днес не сте много активни, явно времето в бг е хубаво Sunglasses 1stroller Ние тъкмо се завръщаме от басейн, времето беше чудесно. Йонка-бонбонка стоеше в количката под сянката, а аз успях да се попека  grinning039 и поплувам, е и моята дружка баваше бебка за мое улеснение. Не пропуснах и там да заголя цица bombs
 Крейзи, темичката ни е много весела coolcool, само хубави неща да пишем сега в нея!

# 16
  • София
Включвам се само да кажа, че темата е страхотна. Направо ме шашна, че си намерила и линк с моите снимки.

# 17
  • София
Да ви кажа, че има нещо вярно в това, че и мозъкът изтича заедно с кърмата! Embarassed Вчера на няколко пъти проверявам има ли нещо ново написано в нашата темичка, и с последната проверка в 20 часа вече сериозно се облещих как никой не е писал от 12.30 на обяд... newsm78 Викам си - колкото и да е хубаво времето чак такова затишие и никой да не пише... Въобще не ми минава наум, че може да е пусната нова, а старата да е оставена на 14 страници, нали обикновено на 15 ги заключват. Заплес голям... smile3555
Крейзи, едно голямо браво за оформлението!!! Надминала си себе си /както и всички отчетни темички/ по красота!!! smile3501
Ние трескаво се подготвяме за предстоящата погача, та този уикенд няма да имам много време да влизам, затова сега използвам намалението докато се кърмим да се отчета. Grinning
Вчера бяхме много кисели, ама много. Cry Сутринта излязохме на разходка, следобяд искахме пак да го изведем, ама той милия от рев се захласна и още пред блока се видяхме в чудо да го успокоим, но безуспешно и ... се върнахме вкъщи Mr. Green, където след дълго висене на цица се успокои и последва 3 опит за излизане - този път успешен, та спа милото като пребито 2 часа навън! Май от ваксината онзи ден бяхме така кисели, незнам какво беше това чудо... newsm78 #Crazy Crazy
Днес дано всичко е ок, че "неа'м нерви", както пееше Милена... Simple Smile
Приятен ден и разходки на   Nature Sunny на всички бебоци - мушмороци! 1stroller 1stroller 1stroller

# 18
Страхотна темичка, Крейзи!  smile3501

Олче, пожелавам Ви една весело и неревливо бебешко парти! После ща разправяш как е минало, че и на нас ще ни дойде времето.
Мами, да Ви кажа, че до 40-тия ден на бебока да не ходите в църква, че аз направих това, ама от къде да знам. По принцип не съм маниакално суеверна, но все пак. На 40-тия ден с бебока можете да отидете да ви прочетат молитва. Аз питах в Св. Петка - там не се записва никакав час - отиваш и казваш, че си за молитва за 40 дена на бебе и така.
Явно в хубавото време всички бебоци са на вън и активността тук е слаба, но така трябва.
Хубав ден и приятни разходки на дупетата! Hug

# 19
Здравейте и от мен-използвам че Ивчо спи като къпан,та да се разпиша...че и нас май коликите ни почнаха-но засега още се ядва/дотук го лекувам със чай на Хип и основно със гушкане-засег има ефект/...а като се изнервим повече и двамата прилагам един мой си метод-изкъпвам го и той се уморява и поне 3часа спи-тези дни практикуваме неколкократното къпане-но не слагам всеки път сапун или шампоан.И без това в Пловдив жегие ни почнаха...
Надя,аз същи сматам да незахранвам,но ще видим дали и бебо ще мисли така-дано да устискаме- браво че сти намерили такова педи...че са рядкост.....
smily_5q ,направо ти завиждам за плажа....доно и ние скоро да можем да идем,че така ми липсва водичка...а ако може и до морето да стигнем...Ама това са само мечти засега....
Чао зесега-че ще трябва да пооправя вкъщи и да поемаме пак навън-е страхотно е да можеш да обикаляш-пък нека да е топло...
Лек ден и спокойни нощи ви желая!!!

# 20
Здравейте и от нас,

Аз от две седмици се опитвам да ви прочета и да се включа, но чак сега успявам. Едно, че имах работа, но и като излезем навън и забравяме да се приберем. От три четири дни се гоним с дъжда и вчера вече успя да ни стигне. Станала съм спец по крос със количка, ако се организира състезание ще се включа.
 1stroller
Исках да питам има ли някой друг като нас който много повръща. Ние сме направо като гейзер. След всяко ядене и по много. Не мога да сваря да сменям лигавници. Да не говорим, че тъкмо облека някоя нова и хубава премяна и след 5 минути всичко вече е мокро.  newsm45 На всичкото от горе онази вечер такова количество избълва, че на мама блузката и  панталоните - всичко беше яко повърнато. Най-лошото е, че се доверих на педито, която каза, че имало повръщащи деца и ние сме били от тях. Имало някаква клапичка, която не се затваряла до 6 месеца. Да, но попрочетох тук таме и се постреснах, защото се оказа, че в нашия случай за да се даде точна диагноза трябва да направят ренген на дребка и в понеделник съм решила да я водя на частен доктор.
Ох аз отдавна не съм влизала и се поулях.
Исках да поздравя Крейзи за страхотното оформление на тази и предната темичка.
 smile3501
Момиче имам две опаковки Инфакол, които няма да използвам. На нас въобще не ни помогна, така че ако някои има нужда нека ми пише на лични и ще се разберем да му ги изпратя.
Целувки по сладките дупета. newsm51

# 21
  • видин
здравейте мами и бебчовци,
кажете как обличате бебенцата в тези жеги - много се чудя как да извеждам бебка, а ми е неудобно да зяпам в чуждите колички, но видях няколко бебенца - малко по-големички, по къси ръкави и панталонки. аз още не съм я разсъблякла толков много. слагам й тънко памучно комплектче с дълъг ръкав, а отдолу тъничка блузка и памперс. и не я завивам с нищо.
дали е добре?

# 22

здравейте мами и бебчовци,
кажете как обличате бебенцата в тези жеги - много се чудя как да извеждам бебка, а ми е неудобно да зяпам в чуждите колички, но видях няколко бебенца - малко по-големички, по къси ръкави и панталонки. аз още не съм я разсъблякла толков много. слагам й тънко памучно комплектче с дълъг ръкав, а отдолу тъничка блузка и памперс. и не я завивам с нищо.
дали е добре?

Ние досега- беше хладно и излизахме с космонавт ама не от най-дебелите и с комплекти от тоя сорт.Днес е по-топло и за първи път сме с дънки като на големите ....,боди ,блуза тънка и тънко яке..

# 23
Марийче ако надзърнеш в моята количка из града ще видиш моя по къс ръкав и гащи и аз пак се притеснявам да не съм го претоплила Grinningдавай смело-на мен ми каза педито възможно най-леко облечен.поздрави

# 24
Аз го обличам само с боди с къс ръкав или с къси панталонки и тениска. При нас е около 28 градуса.

# 25
Исках да питам има ли някой друг като нас който много повръща. Ние сме направо като гейзер.

Не се притеснявай мила и ние сме така. Всъщност да се похваля - БЯХМЕ така. Много се бях уплашила и викнахме частно педи, която ни каза, че детето преяжда яко и как няма да повръща като го тъпча ...  newsm78  #Crazy. Сега намалихме времето за сучене и сме МНОООООГО по добре. Не мисля , че трябва да я водиш на рентген за сега. Консултирай се с още някой.

Аз го обличам само с боди с къс ръкав или с къси панталонки и тениска. При нас е около 28 градуса.

Peace  Peace И ние сме така. Много е топло за дълъг ръкав.

Нещо днес не ни е ден. Ревем до скъсване...

Хайде, че пак се викаме

# 26
ЕЕ Кабранска  Hug похвали се де.... LaughingТвоя Сами го видях в едно списание ,а ти нищо не казваш мълчиш си  Simple Smile

# 27
Днес Ивко от 11 до 18.30 е по улиците. Голяма разходка. И на ресторант го водихме.  Laughing Сега е много спокоен. Седи гледка , дори и като огладнее не плаче с цяло гърло, за разлика от предните 2 дни.

Смайли, благородно ти завиждам за плажа.  Hug И аз нямам търпение да отидем на море. Мъжа ми ми предложи да отидем тримата в Албена в края на лятото. Аз да се пека , а той да се занимава с детето.  Peace Страхотно предложение. Ще си вземем хотел с басейн че така е по удобно. Миналата година бяхме така в Мармарис и много ни хареса.

FY, за да не повръща слагай го под наклон от 45 градуса. Има и едни свещички за дупе. Ние от тях се оправихме, но все пак по лекарско предписание.

Мъжът ми тази вечер заминава на купон в Свищов. Среща с колегите от випуска. Много ми е мъчно че и аз не мога да отида. Но това е неудобството на кърменето. Предложих му да ни вземе и двамата , но няма как  Sad

# 28
  • Бургас
Здравейте и от нас днес,

FY изпразни си кутията, че не мога да ти пиша - при кой ще ходиш на частно? Четох, че имало и АМ специално за повръщащи бебета, ти какво даваш?
Жасмина я разхождам по къс ръкав и къси панталонки, тя май на жега не издържа / като баща си /.
Купих чай на Хип против колики, но от него и се гади и изобщо не го иска. Дали да не сложа малко захар  newsm78, какво ще кажете?
Крейзи, темичката е страхотна!
Малко ми беше гадно днес, всички се мъкнеха към плажа, само аз  sweating

# 29
Ей , най - после !!! Нещо от два дни съм с повреден Експлорер , та чак сега ми зареди !!!

ЧЕСТИТ ПЪРВИ МЕСЕЦ НА НИКОЛА НА TANYA ARK И НА СТЕЛА НА NADIAD !!!
...КАКТО И НА НАС ДЕ - МАРК НА МАМА ЗОРИ !!! Да са живи и здрави- да растат щастливи и доволни и мамите им покрай тях - повече спокойни и сладки мигове , по- малко тревоги !!!

Черпя ви виртуално   party023 newsm38 beer3 beer2 beer Popcorn Popcorn Coffee Coffeeи безкалорийно и отивам да правя банята на малкия , че тази вечер са ни почнали едни колики - дано топлата водичка помогне !!!

Целувки на всички мами и бебоци и на Крейзи за темичката , а и на Какаду - да бъде спокойна и само хубави събития и ... кой знае още колко неща пропускам , но Кабранска ще ви каже за мозъчните ми клетки  smile3521

Общи условия

Активация на акаунт