МАЙското човече лакомо яде, та по-бързо да расте!

• 12 315
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Хайде здравейте и от мен - блудната овца се завърна....
Как сте бе момичета ,още не съм изчела всичко ,но се старая.
Незнам при вас как е ,но тук по морето си е жега тези дни.Ужас направо.
Сега се чудя да излизам ли с бубулина или да си останем на хладничко у дома...
Отивам да чета публикациите ви .....цунки от мен  Hug bouquet

P.S. Вчера получихме подаръците на Нивеа от Ретро радио. Сладурски са! Simple Smile

# 211
Здравейте мами,
Вече съвсем нямам време да поглеждам във форума и да пиша. Нашето момиченце все плаче напоследък. Разбира се, иска и на ръце да я носим, за което голямо благодаря на баба й и баща й, но пък мама така си я гушка постоянно и си има чудесно извинение  Wink
Започнаха, обаче, коликите, досега само съм си представяла, че имаме колики. Миличката, изведнъж писва, но толкова страшно....не искам да си спомням. Добре, че са следобяд за около 3 часа и след това се успокоява коремчето. Забелязвам, че като я кърмя по-често се засилват. Не знам вече съвпадение ли е, какво ли? Откакто започна да иска хапване на  1 - 1,5 най-много на 2 часа коремчето все я боли. Ако успея да я удържа и да не яде на такива кратки интервали нищо не я боли. Така, обаче все си мисля, че е гладно  ooooh!  И егати дилемата - детето да е нахранено или да не го боли коремчето. Ще се побъркам.  #Crazy Все още удържам положението, но се чудя докога.
Мина и нашата първа консултация при педи. Много доволно сме си надали 860 гр. за 25 дни и сме пораснали с 3 см.  Hug
Днес мислим да отидем до вилата на едни приятели, до която се стига след преминаването на безброй завои  Sick Ще видим бебе Стела как ще се справи. Дано всичко мине леко.
Усмивки на мамите и целувки на бебетата

# 212
  • Бургас
Забелязвам, че като я кърмя по-често се засилват. Не знам вече съвпадение ли е, какво ли? Откакто започна да иска хапване на  1 - 1,5 най-много на 2 часа коремчето все я боли. Ако успея да я удържа и да не яде на такива кратки интервали нищо не я боли. Така, обаче все си мисля, че е гладно  ooooh!  И егати дилемата - детето да е нахранено или да не го боли коремчето. Ще се побъркам.  #Crazy
Защо си мислиш, че е гладна бубулината като плаче? Може от това топло време да е жадничка? Пробваш ли да й даваш чай или водичка? Аз продължавам да остоявам тезата си, че е добре да се храни под някакъв режим детето. Вечер вече правим почти по 8 часова пауза без да се събуди (понякога е и 7 часа и половина), а през деня е като часовник- на 3 часа се събужда и не искам да се хваля излишно, но нямаме вече никакви колики (пу пу). Е, аз много  внимавам и с храната, която поемам, заради кърмата...никакъв шоколад, газирано, мъхести плодове, варива и т.н.
Единствено ми е мъка това, че не иска да суче от мен и това цедене на всеки 3 часа ме изнервя адски много... #2gunfire Така и немога да правя дълги разходки, защото няма начин да си ходя с помпата и в парка първо да се цедя и после с бибата...представяте ли си цирк?! Twisted Evil
Иначе по два три пъти на ден се случва да будува между храненията,ама то горкото може ли вечно да спи... newsm78
Айде, вече отивам да се оправям и да излизам по магазините, малко шопинг терапия да приложа в съботния ден... от моите депресии, че все още не си влизам в старите дрешки намазва моята маслинка- сега обикаляме само по детските магазини! Simple Smile
Вчера да ви се похваля и купих страхотен стол за хранене на ПегПерего-Дондолино, с музичка и се люлее на батерии, чудесия! Незнам тя дали се радва ама аз съм като малко дете и така му се кефя, че ми идва на мен да се метна вътре!  Laughing
Айде, чао на всички майки сега от мен и не забравяйте целувки по дупетата на бебчетата!

# 213
Ладида , къде се загуби , чудих се къде изчезна толкова време!?

# 214
Ани, миличка, явно аз съм много зле с компа, но не мога да се справя. Като го копирам и след това реша да го отворя и ми излиза албум на някаква райничка и нашите снимки ги няма. Дали ще е удобно да те помоля да го направиш от мое име. Потр. име е veniviki, а паролата viki.Много ти благодаря предварително и извинявай за претиснението
Целувки от нас на вас

# 215
Малко със закъснение,ама честит рожден ден на Пеизи и Таня!Дано сте имали прекрасен ден и дано имате само прекрасни дни с малките човечи!Много ви благодаря за пожеланията!Вечерница,много ме разсмя с това"напомни му къде иска да те заведе".Тои забрави...Ама с това недоспиване му е простено.Кате,ами ако тръгнете,обади се,може заедно да отидем Grinning.Бубилина,не е само Никол така-и Елла има любим час през нощта,в които ококорва еи такива очи.Това моито човече хич не обича да спи.Вчера мрънка от 9 сутринта до 12 вечерта-само с един час сън.Имах чувството,че ще се побъркам!!!Но тази нощ спа-става на 3 часа и аз се чувствам нов човек.И тук е моментът да ви благодаря за съветите за кърменето и да се похваля:за 3 дни дадох само веднъж бутилка/вчера/и то защото вече бях готова да опитам всичко само и само да спи.А днес яде и след това от същата гърда изцедих 60 гр-то е радост,то е чудо.Емоли,я не им се вързваи-с такъв страх го износи това дете-трябва да отидете да се почерпите,че толкова е наддал.Тази нощ сънувах,че ми казват,че съм бременна в 7 месец и аз изпаднах в ужас.Канени сме на 4 сватби лятото и трябва да съм елегантна.щото хич не съм.Но като изляза с малката,се чувствам по-красива от топ модел.Или по-точно горда и си разхождам дупето с кеф.Една приятелка каза днес:яж!сега е момента-когато ти ядеш,а се лепи на дупето на Елла Joy.Смаили,много ти е хубава идеята за темичка.Надя,четох,яе ако даваш много на често/1-1.5 се смята за често/,някои деца започвали да ги болят коремчетата,защото организмът се пренасищал с лактоза.Не знам дали е вярно,но опитаи-има логика в твоя случаи.А за стерилизирането-аз стерилизирам всичко.Но с останалото не се старая много.Елла ходи доста гола и чорапи слагам само ако е много студено.Единствено внимавам с климатиците в магазините.Как се стерилизира в микровълнова?Няма да вземам моя стер. като се прибирам лятото.Аиде оставям ви,че прекалих отново.Скоро ще кача снимки на подаруците ни-имаме страхотни роклички и аз като няма на кои да се похваля Embarassed.Смаили,купих на таткото за деня на таткото една блузка на малката,на която пише:I love to watch football with my daddy. Laughing

# 216
Еи,ама за какво влязох да питам,а се забравих с тая моита голяма уста!четох,че има 3 вида кърма и третата/богатата на мазнини/ започвала да тече 15 след като бебето започне да яде.Ама тази мушмулка като има кърма се наяжда за 10 мин.Това дали означава,че не стига до нея?и да ви се оплача-тази нощ министърът на културата ме опика яко-да ти имам и памперсите...

# 217
Здравейте Simple Smile
днес ни беше натоварен ден
ходихме на църква.....свещеника беше много внимателен ....чете, пя, обяанява....на Габи и беше много интересно Simple Smile Мони  беше супер примерен.....дори не промърка.....гледаше с широко отворени очи....не знам какво вижда....ама му беше весело, само се усмихваше
После направихме погачата....събрах малко приятелки че у нас си е теснотия....ама беше весело......сега съм скапана.....и май ще зарежа всичко и ще полегна Simple Smile
Кабранска.............то така става.....на местно ниво...ама колкото повече местни нива.......толкова по-добре Simple Smile ... а в Пловдив организацията е супер....на 1 юни в Пловдив бяха повече хора на протеста отколкото тук в София Simple Smile

Ако има ентусиасти.....ние с Мони и Габи ще ходим на протеста на 1-ви и ще се радвам да се видим....стига да има желаещи де.....пук и не сме се виждали отдавна и групичката от училището много ми липсва.......пък после ще ударим по биричка някъде а???
Например в градинката на Заимов.....или срещу университета

# 218
veni viki, мъчих се да вляза с потребителското име и парола които си ми дала , но ми излиза съобщение че няма такова потребителско име. Провери пак дали са вярно изписани.

# 219
  • София
Включвам се само да кажа Аз съм за протеста на 1.07 и за срещата на фонтана.
Вики и на мен много ми липсвате всички от училището затова ще направим всичко възможно да дойдем. Ще чакам и другите мами да се включат, видях че Пилето се е записала.  Hug
Ама не само мамите от училището а и другите да дойдат.  Laughing
Вики, зачетох че се искат снимки на децата, ама ако може кажи с 2 думи точно за какво става на въпрос, че докато смогна да изчета темата ...........................и протеста ще мине.  Joy
А и да се похваля не само crazybrat ще я запомнят в Пазарджик че кърми на поискване. Мен вече в Красна поляна вече ме познават в тази светлина. А и че извеждам детето в 8 часа по боди с къс ръкав и само една пелена отгоре. То явно всички сме за връзване според  "добросъседските"  разбирания.
Хайде Чао отивам да доготвя, досега давах манджа на гладника
Целувки по дупетата

# 220
Ани, така е мила!
потр. име: veniviki
parola:viki
Ако не става пак, не може ли да го изтриеш и да го направиш на ново всичко
Знам, че е много нахално от моя страна, но моля те!!! Praynig Praynig Praynig

# 221
Здравейте, майчета Simple Smile

И аз най-накрая качих снимки на Никола в албумчето...
Ние днес имахме намерение да ходим до Техномаркет да си купим нова микровълнова (в която да влиза стерилизатор Simple Smile), защото сегашната ни е много малка... Обаче се попритесних от дъжда вчера и излязохме само на една разходка в парка до нас...
Дано следващата събота е хубаво времето и не заплашва с градушка, че съм си харесала страхотна микровълнова!

Ние утре ще ходим на църква, че майка ми си има собствен поглед върху традициите, пък с нея на глава не може да се излезе в това отношение! Надявам се и при нас да мине тихичко и кротичко Simple Smile

Hug

# 222
момичета направо се чудя как успявате ида пишете аз не мога да прочта темта искам да питам майките на момченцата забелват ли пишленцата,че на мен ми казаха да забелвам вече,а часното педи каза да не пипам newsm78

# 223
Ирка страхотен подарък си избрала за таткото(е, бебка е намазала всъщност Joy)
  Тази нощ никак не успях да се наспя, на 1 час се будеше и то не беше гладна newsm78, нещо мрънкаше и като я погушкам пак заспива, но на мен ми се разказа играта  smile3511 Като се събуди таткото ще му я връча и ще си поспя Crossing Arms
  И аз забелязах, че като яде на често, суче по малко и е по раздразнителна, ревлива. За това с голям зор взех да правя по-големи паузи между храненият. Бавно и плавно, по 1,5, 2,  2,5 докато стигнахме до 3 часа. В никакъв случай не е режим, защото понякога си посуква малко или пък по рано огладнява и в същото време има ред. Истината е някъде по средата! Но наистина бебето ми е по спокойно така. Вчера ми беше на гости една приятелка цял ден и му изпуснах края с кърменето и вечерта като и бутах цицата все пищеше, така прави като не е гладна, един вид я насилвам newsm48, дали за това и през ноща не спа добре и явно я мъчеше нещо(коремчето навярно) newsm78
 Вчера , да се похваля, проговори smile3501, сладко гугукане, което направо ме просълзи Heart Eyes
 Сега ще я изкарам на разходка и без това е рано и не е толкова жегаво още! 1stroller

# 224
Здравейте!
Аз нещо не смогвам да се включвам редовно,но си ви чета.
Алекс за 2 седмици е порастнал с 4 см и 740гр Grinning,ама и яде като разпран,вече е 4260гр и 57см!
Най-после качих снимки в албумчето(не аз,таткото де,че съм гола вода с компютъра.
Честито на всички,които имаха повод за празник,няма да изброявам,че да не изпусна някой  bouquet!

Трябва да бягам да къпем малкото,надявам се да успея да се включвам по-често.

Общи условия

Активация на акаунт