От няколко дни забелязвам че Ивко съвсем съзнателно си играе с играчките на количката и на шезлонга. Много ми е сладък как ги бумка с малите си ръчици.
Дрешките ги гладя. И аз незнам за какво е това гладене, но предпочитам да са изгладени защото стоят по добре така.
Кате, искам да ми пратиш упражненията за пребиране на таза, но само ако ще има ефект от цялата работа (стига да не съм закъсняла). ИИИИ защо и тука няма такива курсове. Добре сте си вие там. Аз инъче си се потя във фитнеса, но за пребиране на таз нямам идея какво да правя. Даже и не знаех че има упражнения за това. Днес започнах с пресите. То гадна работа било. Сега се чудя как ги правех преди по 100 на ден. Че и докато бях бременна малко правих. Толкова бях загряла с пресите че тъкмо щях да започвам да ги правя с тежести върху гърдите и хоп теста положителен.
Сега кога ли ще стигна до това ниво. 
Пайзи , честит рожден ден. Бъди все така красива и само хубави моменти да съпътстват дните ти!
Поздрави на всички празнуващи с пожелания за здраве и много красиви мигове с малките бебоци!!!
Аз нали живея със свеки, тя всичко прави по домакинството. Ама от няколко дена съм се хванала да оправям и почиствам аз и направо ще се гръмна...Аз съм забравила какво е
И аз ДАААА
Страшно се гордея с това кърмене, ще си поръчам тези дни и такава тениска 
Тя май се усети ,че няма да даваме. Добре, че съм го образовала от форума, подкрепя ме за това
Ама аз така съм му го обяснила "интифарата" , че няма как да не е на моя страна 
по едно време, проблеми не сме имали - да чукна на дърво. Ама после като купихме голям пакет от малките памперси, реших да ги сменям по-честичко, че да не ги пазя за 2-рото
Ама нека, така съм сигурна, че всичко му е наред 
Кърмих го в една фрашкана пицария, май най-същисания поглед беше на майка ми
, после пред социалните на една пейка (на главна улица) и накрая в един магазин за платове (смилиха се над мен и ми отстъпиха едно столче насред магазина
Ама си призна, че сама е предпочела АМ и така повече и харесва
)
Нито са му изследвали секрета от очето, нито нищо. И сигурно антибиотик или кортикостероид
):