Честит рожден ден на Таня и Пейзи!

Честита годишнина на Олчето и Ира! Желая ви много щастие е любов!
Ирка, и аз съм му се заканила на този Париж и мъжа ми отдавна ми е обещал, та тази година мисля да му напомня за обещанието. Иначе миналото лято само минахне покрай Париж и направихме една обиколка на Версай, защото объркахме магистралите.
Ние вчера бяхме изключително послушни, даже и вечерния плач пропусна, за което много се радвам.
И аз си нося слинга почти всеки ден, в къщи като готвя или като излизам за малко. Моят слинг е от кърпите, оригинален на Дидимос. Материята му не е еластична.
За пишлето, там не пипам! При Георги също не пипах. Като му махнах памперса на Георги, той започна да си "опознава" атрибута и сам си дърпаше кожичката.
За обличането и ние сме само по боди, също и спим само по боди. Някой път му слагам чувалче
За стерилизирането, аз го правя в микровълновата, също и гладя. но аз гладя и нашите дрехи.
Ани, упражненията за прибиране на таза ще ги сканирам и ще ти ги пратя ако искаш. Те са много лесни и се правят като за начало след раждането. Иначе след шест седмици се ходи (по желание, разбира се) на специален курс за това.

Много е кисел нашият, тъкмо спря да се свива от колики и сега ново чудо... И още повече зачести висенето на цици.
А в тази жега, така сме вир вода и двамата по цял ден. Иначе през нощта си спи горе - долу, сам си поразреди интервалите за хранене, общо взето доволна съм, че знае че нощта е за спане и не обръща режима ден - нощ.
Но пък през деня е ето така
Не спи това дете почти хич! Само на цица ако придреме 15 - 30 мин и това е. И на разходка около час ако е на кеф.
Иначе се кърмим по градинките, вода, шишета и биби и нашият плюе като малко камилче, има ги за класов враг №1.
Все едно искаш да го прекараш, с такова недоверие те гледа и бръчка челцето...
А колко е обиден ако продължаваш да упорстваш и да "буташ", лелее така се кара имам чувството, че ще ме сбие. 
Никол ви черпи - днес става на 1 месец!