Ние днес бяхме на д-р по точно аз де..Д-ра ме похвали как съм се възстановила все едно не съм раждала
Е аз си знам,че имам още за възстановяване,ноооо добре е като получавам комплименти
Вече мога да ходя на фитнес само да има кой да гледа бебка и отивам.Да ви се оплача болницата и д-ра са във Варна и ние там бяхме.След прегледа на разходка и на обяд в едно заведение на центъра8бистро Европа/ и дребка огладня.Аз си викам няма страшно тоалетните са прилични-там ще се кърмим.Отиваме и почваме, в това време в съседната кабинка влиза др. жена.Добре обаче идва някаква невъзпитана с детето си /достатъчно голямо,че да отиде в мъжката тоал. щото си е момченце де/ и почва да чука по вратите и да нервничи кога ще се освободи някоя тоал. .Добре де ама нито една не се освобождава и тая почва да тропа и да вика отвън какво ставало с тоалетната??Много интересен въпрос какво може да става с или "във" тоалетна??!!Тя не знае ли?От цялата гюрлутия беба се разписка и тая продължава да не се усеща и да дига гюрлутия..И да ни квалифицира,че не сме наред щом стоим още там.....
Май много писах заради тая.......................
Тук е жега и за първи път бяхме по голи крачета и ръчички,но на места малко подухва и я завивам..

и не са му правени никакви изследвания на секрета. Ще ходим във вторник да види как се повлияваме и ще излъжа (ако трябва), че не действат. Ще си поискам талон за изследване о тогава ще слагам антибиотици. Аз съм много против тях, не пия от 16 годишна, какво да говорим за детето...
Почудих се как да го успокоявам - не ще да яде, не ще да лежи, не ще да го гуша, събличах го, обличах го...квото се сетих правих и то пак РЕВ... Накрая го съблякох чистак гол, без памперс и се кротна
Мен най-много ме е страх да не плаче заради пишката. Тук четох, че като се получи фимоза, не може да се изпишка и много плаче. Точно това си помислих, че е станало
Дано да не е
Направо ще лудна с тая пишка...

).

Аз съм забелязала същото. Възрастните хора, мъжете, циганките дори ми се усмихват или не им прави впечатление. Обаче майките