Паническо разстройство - 34

• 46 086
  • 752
  •   1
Отговори
# 300
Вие по време на пристъп чувствате ли си мускулите отпуснати, с понижен тонус? И правили ли сте Екг-Холтер да се види сърцето какви ги върши по време на пристъп?

# 301
  • Перник
Вие по време на пристъп чувствате ли си мускулите отпуснати, с понижен тонус? И правили ли сте Екг-Холтер да се види сърцето какви ги върши по време на пристъп?
Трудно по време на криза точно да отидеш ш да кажеш сложете ми холтер...

# 302
Да но може се сложи за 24 часа екг-холтер, аз съм с почти всекидневни пристъпи по 1-2-3 пъти на ден.

# 303
  • София
Ами тогава постъпи в болница- да ти сложат холтер и ще видят как е положението. Само че в повечето случаи паническите атаки нямат общо с кофти функция на сърцето. Дори така да се усеща.

# 304
Ами тогава постъпи в болница- да ти сложат холтер и ще видят как е положението. Само че в повечето случаи паническите атаки нямат общо с кофти функция на сърцето. Дори така да се усеща.
Така е, но ако не се овладеят е възможно да започнат и реални проблеми със сърцето, защото макар и да не излиза нищо на холтера при паническа атака дори и за мигове сърцето не мога да го кажа по медицински изпада в неправилна работа. Примерно аз като изравнявам кръвно, то работи зле и ако това се случва ежедневно и постоянно в един момент ще започнат и реални проблеми, защото няма да може да се справя с този режим на работа така да го нарека. Затова макар и нереалните ни проблеми да се струват смешни, трябва лечение, спокойствие и търсене на начини да се релаксира.
Slavun 74 - да правиш по 3-4 паник атаки говоря за сериозни такива на ден и месеци наред на мен ми се струва, че или не се лекуваш или нещо те травмира силно и ако ти е мило здравето трябва да премахнеш дразнителя.

# 305
Възможно ли е от АД да ти се усили замайването?

# 306
От кога го пиеш? Първите седмици знам, че се усилват симптомите и после идва подобрението.
Трябва да се натрупа в организма.

# 307
  • София
Абсолютно да, в началото става така - засилват се симптомите, от които искаме да се отървем. Имай търпение

# 308
От два дена.Ас по принцип имах замайване ,но днес е ужасно направо или пак да ми смъкват кръвното на едното лекарство май пишеше нещо такова.

# 309
Потърпи и ще мине. После ще има подобрение!
Мимозка, ти на колко си години?

# 310
Не вярвам,че ще се оправя 😭 на 26.Да кръвното ми е паднало малко.Ох ужасно е и пулса ми е постоянно ускорен

# 311
Тук всички са казвали, че първите 1-2 седмици е така. Дай му шанс на АД и ще видиш, че ще се оправят нещата. Simple Smile
Ех 26... колко хубави неща има да ти се случват, тепърва навлизаш в най-хубавите години от съзнателния живот. Мисли положително!!! 

# 312
Тук всички са казвали, че първите 1-2 седмици е така. Дай му шанс на АД и ще видиш, че ще се оправят нещата. Simple Smile
Ех 26... колко хубави неща има да ти се случват, тепърва навлизаш в най-хубавите години от съзнателния живот. Мисли положително!!! 

Това не е гаранция и както се чувствам много зле от четири месеца незнам въобще какво става.Ама то е ужасно явно ми смъква кръвното

# 313
Мимозка, да възможно е АД да ти свалят кръвното в началото. Аз си спомням първия път когато започнах да пия АД вървях с кутия натурален сок и вода и постоянно се наливах от страх да не ми падне още и без това ниското ми кръвно. Пий много течности, айрян със сол, всичко ще се нормализира след около 15 дни. Какво пиеш?

# 314
Да и аз съм с ниско по принцип.Дулсевия,тритико и хедонин.Някой пил ли ги е имат ли ефект?

Общи условия

Активация на акаунт