Паническо разстройство - 34

• 46 039
  • 752
  •   1
Отговори
# 240
  • Перник
Аз вчера направих хипогликимична криза, така се шашнах, че още съм като зашематена. Еййй това страха е ужасна работа.

# 241
  • София
Аз вчера направих хипогликимична криза, така се шашнах, че още съм като зашематена. Еййй това страха е ужасна работа.
И на мен ми се случва често. Хапваш бързо нещо, носи си лукче или захарче да имаш под ръка.

# 242
  • София
Някоя добра душа да има ксанакс, който няма да ползва и е в срок ?

# 243
Тази седмица бях добре горе долу от понеделник до петък, НО днес минах през два технополиса и един техномаркет и една зора.  Направо не мо се говори. Веднага ме стегна врата, стана ми замаяно, едвам разпитах каквото исках и излязох. ИЗпотих се здраво, имах усещането за слабост в лявата страна на тялото и трудно говорех, имах чувството че ще припадна най-накрая. След като си тръгнах постепенно нещата се подобриха. Но ако трябва така да се живее не знам. То това си е истинско мъчение, и трябва човек да избягва постоянно стресово ситуации. Вие как се справяте с големите магаЗина? Аз много трудно ги изтрайвам. Все си мисля че това Пр си е някакво увреждане на нервната система , която я се оправи , я си остане за цял живот.

# 244
Венчо, имах не ми трябваше, ама от не знам къде го изпих, а не трябваше. Върви при личната. Те не отказват.  Виж и по нета да предлагат, аз така ривотрил си набавям

Уф трябва да търпя изстеричните критически изблици на тази, дето ми се прави на шефка. Има хоби да ми разваля настроението за събота и неделя. И аз се разкрещях, че не съм й отдушник да й търпя настроенията и постоянно да слушам какво й е лошо. Ехо аз съм на АД и ривотрил.

# 245
  • София
Ох, направо ви се възхищавам за героизма да издържате на работа!
Джери, видях, че по нета има, но не знам дали тези неща колкл се следят - ако пиша на някой от тях мейл директно за ксанакс ли да питам или завоалирано хаха. Личната веднъж я бях питала и каза, че дава в мн краен случай зелена рецепта, че са й малко

# 246
Венчо, имала съм и такива лични. А за какво работят иначе. Имаш право на 120 ксанакса на месец. Коя е тя да казва дали ти трябва или не. Нали си е там, без специализация та да знае дали ти трябват.
Ами аз така си поръчвам ривотрил. Директно писах на вайбъра - ще ми изпратите ли толкова кутии ривотрил и момчето вече редовно ми изпраща по Еконт без проблеми.

# 247
По куриер Ривотрил не мерси. Че то може да ти пратят и най-големия боклук на света под формата на розовото хапче. Никви ривотрили не ползвам вече, 50гр ракия малко готона музика и за 30минути съм пи добре от шибаната дрога-Ривотрил.

# 248
Всичките тия симптоми са много гадни,но те ни лъжат.И аз се плаша и като се осъзная се чудя как се връзвам на всичко
Оф,аз съм вече 14г с ПР и всеки път се връзвам.Как може да съм толкова смотана.И като си спомня,че преди години съм имала даден симптом и не съм умряла и се осефервам.

# 249
Ох, направо ви се възхищавам за героизма да издържате на работа!
Джери, видях, че по нета има, но не знам дали тези неща колкл се следят - ако пиша на някой от тях мейл директно за ксанакс ли да питам или завоалирано хаха. Личната веднъж я бях питала и каза, че дава в мн краен случай зелена рецепта, че са й малко
Малко са и,защото я мързи да ходи да си вземе.Доколкото разбрах много се чакало на опашка в ЗК ли или другаде.

# 250
Да, ама не знам дали сте стигали до положени да останеш без например ксанакс. Надяваш се на личната. Тя ти се фръцне и при теб настава ад от симптоми. Стига се и до припадъци. Да отидеш до съседна държава не може от раз. За това търсиш и изпробраш всякакви вероятности.

Вчера цял ден спах, нещо ми беше черно. Сега се заритах на фитнес да видя други хора за 2 часа.

# 251
Ми какво. По куриер по куриер щом трябва. Айде бе...то на тия лични освен да ходиш да им се молиш, а те да ти се фръцкат...нищо друго не става. Всеки си намира начин. Не виждам проблем. Пък и на други може да се помогне като го знаят това.

# 252
Аз отскоро в големи магазини не влизам, молове, вериги. Само от малките, ако има нещо за пазураване карам близките.
Понякога много рядко може но когато знам че е спокоен ден, няма навалици и блъсканици и не се чака. Иначе се случва да натрупам неща и толкова да ми призлее че да си изляза.
Самата светлина ми действа също много зле. Не са само хората.

# 253
Хора вие наистина ли вярвате,че всичко което чувствате се дължи само на ПР,ПА,тревожно разтройство,ГТР,депресия и т.н.?

# 254
Ами щом докторите казват че симптомите ни се дължат на това, какво да правим, ако и на това не вярваме вече влизаме в яката депресия. Медицинските изследвания са доказателствата в медицината, щом най- висшите изследвания като ЯМР, не показва нищо, значи няма нищо, всичко е нерви и психика.

Общи условия

Активация на акаунт