Как се бае против уроки ,Спешно!

• 35 720
  • 37
  •   1
Отговори
# 30
Elizabet може ли да ми пишете съобщение, защото сте забранила пращането на съобщения и не мога да се свържа с вас

# 31
Лоши очи Grinning тези лоши очи май все виреят по селата. До сега не бях чувала лекари да препоръчат някой да ти бае! Grinning Брех брех умни лекари, те гледат само как да ти изписват най-различни лекарства, ако не ти минава от едно пробват с друго, но никога няма да ти препоръчат билки или ритуали, бабини деветини.

Преди много години водих сина си да му леят куршум, защото се беше уплашил много от едно куче. Заговорихме се, и бабата разказа, че в определени случаи при нея идвали хора изпратени от лекари невролози и психиатри, явно неповлияващи се от назначените медикаменти. Хич не е за подценяване тоя занаят, не случайно подобни ритуали са просъществували хилядолетия. Но малцина ги умеят истински.

# 32
Лоши очи Grinning тези лоши очи май все виреят по селата. До сега не бях чувала лекари да препоръчат някой да ти бае! Grinning Брех брех умни лекари, те гледат само как да ти изписват най-различни лекарства, ако не ти минава от едно пробват с друго, но никога няма да ти препоръчат билки или ритуали, бабини деветини.

Преди много години водих сина си да му леят куршум, защото се беше уплашил много от едно куче. Заговорихме се, и бабата разказа, че в определени случаи при нея идвали хора изпратени от лекари невролози и психиатри, явно неповлияващи се от назначените медикаменти. Хич не е за подценяване тоя занаят, не случайно подобни ритуали са просъществували хилядолетия. Но малцина ги умеят истински.

Здравейте,
Къде сте водили сина си да му леят куршум?

# 33
Жената, за жалост, вече не е между живите.

# 34
Здравейте,успяхме да намерим баба на около 40кмв едно село до Монтана.Беше много урочасана подута вече в очите.Ако искайте ми вярвайте ,в продължение на 20мин бая тая жена.Туркиня беше.Прозява се много.И накрая ,поне за сега е решен проблема.Очите са добре ,главата също,като цяло все едно не е същото дете.Бабата каза,че уроки има поне от 1 седмица и имало случаи когато хора обръщали каруци с лоши очи.За това вярвам вече на 100%.
Опитахме с кръстене още на 10години беше,носи гривничка има и оченце .Нищо не действа.Лошото е ,че бабата не каза думите ,аз пък ако знам бих помагала примерно,не знам как се научават?Казват ,че се крадат но  важното е че за сега е наред всичко,Но съм на принципа все пак да се знаят подобни неща.Имало е и винаги
ще има лоши очи .
Моля да се свържете с мен понеже не ми дава да ви пиша.

# 35
elizabet.hrizstozova: Ако толкова често и лесно поема негативи и направете по-сериозна защита. В темата за Руни има една, която съм дал с обратен удар. Ако искате да махнете обратката махнете диагоналите и последвайте по-долу съвета на Елито1 за дооформяне на щита на мястото на диагоналите сложете горе дясно и долу вляво х1 Йера (двата <>) а на другите 2 места сложете х1 светкавица без стрелката надолу която се слага най-често (руната Совелу). Така ще има пасивна защита която да я предпазва от уроки и поемане на негативни енергии. Няма да ги връща обратно, но и няма да допуска да и вредят. Схемата я нарисувайте на снимката на детето, активирайте я и проследете после действието и - дали отново ще започне да получава подобни уроки. Ако вс е наред би трябвало да няма за нея никакви проблеми след поставянето на защитата.
Възможно е да се наложи да подновявате щита през няколко месеца, така че си запишете някъде заговора с който сте го активирали - ще ви трябва при подновяването.
Може ли да свържете с мен относно тези защити.

# 36
Мили Дами моля помогнете Sad
Имаме в рода младо момиче на 14г което страшно много поема негативизма на околните,аз му викам уроки.Поне така го разбирам.Но баене ,веднъж ,втори път от разни баби ама не може все така.За някои е глупост за мен не е!Плачевно е.Ако знаете как се бае пишете,и моля ви момичета без подигравки !Появяват сълзене ,прозяване постоянно ,кървясват и очите ,лютят.Какво е това?След пребаяне при някоя баба и минава.Ама вече ръце вдигнахме.Помогнете моля ви!
Благодаря ви

Здравейте най-добре е да се иде в църква и попа прави молитва.Аз също много лесно хващам уроки.

# 37
  • В.Търново
Мими 99, Някои хора хващат уроки всеси ден. Тогава няма как да се ходи всеки ден до църквата.

Общи условия

Активация на акаунт