ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 500

• 31 543
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • Пришълец
Хазал хубаво за пореден път са я номинирали в класацията за стоте най-красиви лица, но не можеше ли по-хубави снимки да им подбират, ами все от разни фотосесии #Cussing out

Фемо, представяш ли си, още не си е починал от почивката, пък оная си чака гимнастиката hahaha

# 76
 Репортерката е лелка ква кака .
 Дуда  сЯ ша си  навакса   мой да е кръшнал  у Америка.

Последна редакция: ср, 21 ное 2018, 20:59 от femmi2

# 77
  • Варненска клюкарка
Представете си пък той как я е чакал tooth  Е поне по-малко се заседя тази година в САЩ. Колко беше, май около 2 месеца. Миналата година цели 4.
То за тези класации е пълно с гласуващи, но доколкото разбирам регламента според броя гласове Хазалинда е влязла вече в стоте, но до крайното класиране има още и най-вероятно пак разни корейски певци ще са по първите места. Последните години корейския поп е хит не само в Азия, ами и по света. Преди 2 седмици поръчахме за една рожденичка тениска с надпис на някаква корейска група, девойчето това поискало, аз естествено бях забравила името и тръгнах да звъня на сина ми, а в студиото ги знаеха всичките и не се наложи hahaha

Няма да го питат нищо извън предварително изпратените му въпроси, едва ли сред тях има за кака. Нито Ча ще позволи, нито е редно заради представянето на нещо толкова различно за него като работа да се обяснява по махленски клюки...

# 78
  • Пришълец
Имаше една яхтена фотосесия и тук-там още някоя снимчица на Ча с кака. Не ни я навират постоянно в очите, признавам си безразлична ми е Laughing На преден план са по-интересни неща, свързани с проекта му. Едва ли ще го питат точно сега за личния му живот, пък не е и длъжен да отговаря на подобни въпроси, има си начини да ги заобиколи...
Фемиии, не умея да го вардя, на всяка го харизвам Joy

Аз в ежедневието си пред моите си хора често употребявам думата Кака вместо жена, независимо на каква възраст е тя. Образно казано Laughing

Лорка не го е оставила да тъгува за Кака hahaha
Да бе, вярно миналата година се върна след 4 м., че и сред първите му снимки които видяхме като пенсионер с онзи каскет #Cussing out

# 79
  • Варненска клюкарка
 И какъв дебел ни се видя там с онова безформеното палто, същински клошарски балтон. Може ли така да се пуснеш на официално събитие Rolling Eyes Смятам че на това представяне Ча ще е самият чар и красота,  представям си и как е омаял госпожа Арман, все пак от нея се очаква да напише много хубави неща за него Laughing Mr. Green

# 80
Цитат
Представете си пък той как я е чакал tooth  Е поне по-малко се заседя тази година в САЩ. Колко беше, май около 2 месеца. Миналата година цели 4.

Joy   Вика си на ум  ще долетя за тъпото интервю дето изобщо не ми се дава  . Ако можеше  до януари щеше да стои . Професионалните ангажименти го зоват .  

Така е Марги  има си начин да ги заобиколи  тези  въпроси . Но ме гложди  щото ми е любимец  . За другите бана не  !   Отдавна жадуваме фотосесия  , интервю.  smile3539 smile3539

Хазал  в ам. компания като Ча.   Ще  си изпълни договора към него няма да напусне хитов проект както направи с Фериха .   Затова го  е страх продуцента .

Последна редакция: ср, 21 ное 2018, 19:42 от femmi2

# 81
 wavey

БарФитата Heart Eyes Heart Eyes ако не са се сдобрили досега им предстои сдобряване.
https://vk.com/teammy?z=video99374410_456240264%2Fb96452b60e22ab … pl_wall_-58199741

# 82
  • Варненска клюкарка

# 83

Прекрасници. Heart Eyes Heart Eyes Crazy Crazy
Офффффф, зло да ни забрави, Praynig честит празник на християнското семейство, нека Господ бди над нас, близките ни и всички хора.
И още красоти. Flutter Flutter

# 84
 За Айчата не е толкова прИкрасна но кавалера е неустоим Heart Eyes Моето момче пу да не му е уроки !
Като го видя хубав , спретнат с това личице  почвам се лигавя  Embarassed да ми изникват мисли .

Причоса на  бодлички бритона подкъсен го най - харесвам  не рапон като Ичардето

# 85
  • Варненска клюкарка
Честит празник Hug За мен тази дата е специална и по друг повод Heart Eyes

Зализан насам натам с гелове и лимби и всякакви неестествено стоящи прически не мога да го гледам, както и изсулен и изгърбен. Прическата му в Защитника не ми е баш но ато цяло е хубав.

# 86
За Айчата не е толкова прИкрасна но кавалера е неустоим Heart Eyes Моето момче пу да не му е уроки !
Като го видя хубав , спретнат с това личице  почвам се лигавя  Embarassed да ми изникват мисли .

Причоса на  бодлички бритона подкъсен го най - харесвам  не рапон като Ичардето

За мен е, много си я харесвам още от времето на Мерием, нищо че не догледах докрай сериала.
Иииииии първи е Ча. Laughing
Скрит текст:
#Teammy_News

🔥💣✨Утренняя бомба! Как мы и сообщали ранее, Берен Саат будет работать с интернет-платформой Нетфликс во втором турецко-американском сериале. Нетфликс официально представил свою новую звезду.
https://vk.com/teammy?z=video99374410_456240263%2F75f5a806286e69 … pl_wall_-58199741

# 87
https://vk.com/cagulsoy?z=photo-101396376_456306043%2Falbum-101396376_00%2Frev
 леле  #Shocked #Shocked

носа на Айчата крив е излязъл от фокуса на снимане   

Цитат
честит празник на християнското семейство, нека Господ бди над нас, близките ни и всички хора.

Дай , Боже ! Praynig Praynig Живи и здрави семейства .

# 88
  • Варненска клюкарка
По-скоро носът и в профил, но като цяло е симпатична. Цветово много отива на Ча, има красиви устни и очи. Сигурна съм че ще ни хареса, а и май присъствието и в сериала ще е доста по-голямо от това което разбрахме за почти година време. Напоследък почти само с нея и Ча пускат снимки.

Даже и Чачовият нос е излязъл камбест, а знаем че е съвършен Laughing

Последна редакция: ср, 21 ное 2018, 17:24 от Беллора

# 89
Цитат
Личеше че не се познават от вчера, а тя се влачи с тях дори когато Ча не е наоколо си е доста интересно Thinking Лоялен си към приятел, не към някоя която днес е тук утре не. Дерията като се остави със Сечо да си го виждала в тяхната компания? Пък и самата нея.... Тоест казваме че тя е в кръга му от най близки хора но не защото много я обичат, а вероятно защото му е някаква на Ча и това беше още преди да тръгнат някакви клюки за тях Peace По същата причина я видяхме с Аталайчо, друга да сме виждали с него на обиколка по моловете, при това и без Ча- само кака и братото hahaha
Ще видиш като се оставят как и въпросното приятелство ще изхвърчи hahaha
Не е важно ама си почешИм клавишите ще го изкоментирам .
 Между другото има логика като  се раздели Сечо с Дерия Шенсой  Ча отдавна не е засичан с тях .

Друга с Аталайчо не сме виждали , щото е нямало или ги е криел . В случая  Дуйгу е гаджето на батко му прекараха ваканцията и Аталай беше с тях  . Като се разделят наиснина няма да имат общи приятели или Дуня ще си остане аркадашка с Илка .   Като влезе  я показаха малко    имаше сцени с Ча кога арестуваше Сарп и гонеха кебапчията .  Тогава се сдушили .

от днешните снимки  с Айчата мърдащи

Баръш Ардуч рекламно лице на Форд . За кво са му дизита като печели от реклами . Без това не е сигурно дали ще се задържи .

Хакан Курташ  участва в Кивовия Сблъсък  героят му се казва Демир    

Последна редакция: ср, 21 ное 2018, 21:04 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт