Не ми е до писане . Влязох в къщурката да ви видя и драсна нещо .
колегите му в унита той що не е отишъл ?
къде Емо , там и Хакан . Естествено красив
Така не е зле разтоварващо дизи . Забавно беше , когато Зейнеп го обучава . Страстната сцена я оглозгаха 

щеше да гледа с мен Протектора ама май се отказа не го грабна .
и си споделят с Корайката 

Филм... На тая сцена в гражданското навремето изтръпнах, казах си край, чепиците утрепаха Фера, как само наостриха ушаци. То не е много трудно да се сети човек какво ставаше, ама чепикови рядко бавни реотани имаха и добре че така беше че сериала щеше да свърши още след първа серия, га Емко извози Фера в онзи дъжд. Или беше втора 

Айчата как е устояла ?
Прикрит ,но като е уверен и щастлив се отпуска и говори .

Затова предположения не правя никакви. Много ми е любопитно Кака откога е част от живота му, преди Ичерде ще да е, ама колко преди него
Сега си почиват активно и двамата.
Разликата е от земята до небето просто. После пък при гостуването им в дома на Корай ще има пак изпълнения 
Сигурен знак, че вече му се види края 

) пък и Филка вече беше веднъж булка на Пинокио, сега на Сашко и всичко е точно
Любопитно е но няма как да знаем ,освен ако в интервю не го попитат . Затова коментирах Айшето можеше го пита . 

Ама казва ли ни някой истината каква е
повдига настроението. Понякога пропускам, но тази година и вкъщи украсих елха, пък да видим ще оцелее ли или палавите кунки няма да я оставят 

А музикалния съпровод беше супер "кажи ми кога, кажи ми колко..." нещо 

Рускините бяха писали за интерес към Ча от Амазон и Хулу или Хула- за второто не съм сигурна как е правилно дали го бяха писали в чиста форма или в падеж, за пръв път го чувам 

и наистина да приключат достойно. 
Заради неподходящите рокли. Първият път ми допадна прическата й.

Косата й е хубава. 
Препоръчани теми