ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 500

• 31 741
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • Варненска клюкарка
Аа музиката на Фериха е хубава, даже и къдравите мелодии не са зле, то даже по-голяма част от озвучаването не е от къдравите, даже и лунната соната им свири често Mr. Green

# 661
  • Пришълец
Ами тази началната нещо ми беше трудна за свикване, има такива които ме грабват с първото слушане..  но като цяло е хубава музиката Peace

Страхотен Емко smile3544

Драма голяма, нямало да искат Гюлсюм. Ми нужно ли е, тя и без това вече се даде Mr. Green

# 662
   Здравейте , милички  Hug Не ми е до писане . Влязох  в къщурката    да ви видя  и драсна нещо .

Нашия супер герой се окопа  в катакомбите  като ХаканЧУ   Joy  колегите му в унита  той що не е отишъл ? Rolling Eyes   Сега както е във форма отива в Билги и девойките крещът Емииир  Joy къде Емо , там и Хакан . Естествено красив    Heart Eyes  

Радвам се за успеха . Очаквах фърчане  и зомбита  как се бие с тях  Crazy Така не е зле разтоварващо дизи  .  Забавно беше , когато Зейнеп го обучава  .  Страстната сцена я оглозгаха   Mr. Green

Погледнах накрая  изкачат някви мъртви ама са далеч от страшни зомбита .  По - страшни съм виждала да те нападат и ядът  Sick

разкошни  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes

Heart Eyes smile3544 smile3544 smile3544
 Марги  на повечето от нас ни е рекорд  нашият патрон . Ако някой ми беше казал , че ще загледам турско и прехласна по актьор щях се  смея  ти кво говориш  Joy Joy

на моя му призлява  като види нафталина  tooth щеше да гледа с мен Протектора ама май се отказа  не го грабна .  

Ча - Емо с набола брадица  Crazy и си споделят с Корайката

Вчера като зяпах на предишните гледания съм забравила Мехмет  казва  колко сме загубени . Едната  гледа зарята и я отвличат , другата горе с онзи . Гюлсюм що не си мълча . Да сподели с Фера без да става бой . Гюлфидана се тръшка  целият блок разбра   .
  Загубени са Чепикови  не остават децата си да живеят и да правят грешки . Емо кво като е богаташ . Спаси я отнася се с разбиране към  тях  .

Оххх как му отиват слънчеви очила  newsm08 Crazy smile3544 smile3544

пропуснали са Баръш  

нинджа командос има ли го наистина или е колаж . Стигнала съм до 5 епизод  

Рядко ми харесва стайлинга на Хазалинда  но тук е добре . Карамазъто е тъмно но по - зле е била .
 Дали няма това  лято или след НИ да посети  Латинска Амерка ?  Това ляго беше в  Америка  и отложи гостуването .  Ако отидат с Ча  двамата    истерията ще е пълна  #Crazy

Маргиии  Hug love001

Последна редакция: чт, 20 дек 2018, 21:13 от femmi2

# 663
  • Варненска клюкарка
Цитат

smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Фемо, филм да става- напуснали са селото, но селото не напусна тях, както Марги казва какво значение има дали родата на Корай  иска Гюлсюмката като тя вече се е дала tooth Филм... На тая сцена в гражданското навремето изтръпнах, казах си край, чепиците утрепаха Фера, как само наостриха ушаци. То не е много трудно да се сети човек какво ставаше, ама чепикови рядко бавни реотани имаха и добре че така беше че сериала щеше да свърши още след първа серия, га Емко извози Фера в онзи дъжд. Или беше втора newsm78

Тц Хазалинда и Ча, няма да доживеем таквоз чудо hahaha
Но когато писаха че щяла да се жени лятото, Ранини пусна няколко удивителни или въпросителни и нещо лаконично като коментар, в момента не се сещам точно, но звучеше като  "Нима?!?" Прозвуча ми точно като че Хазал другото лято ще си има много важна работа... Whistling

Последна редакция: чт, 20 дек 2018, 20:28 от Беллора

# 664
 На тази снимка на която  се изпотръшкахме   е мамма мия ..    През цялото дизи е красив ,неустоим  ,настръхваш Yum  Айчата как е устояла  ?
Нали  е  влюбчива  ,но нашия верен на Дуня .   Късметлийка е . Още ми е непонятно как се задържаха и говори  за нея в интервюто  .Flushed  Прикрит ,но  като е уверен и щастлив  се отпуска и говори .
Предположения    не знам какви да правя .  Мислиш едно ,излиза друго . Жълтите си съчиняват .

# 665
  • Пришълец
Феми, радвам се, че си тук Hug Heart Eyes

Ами Ча поднася по една приятна после по една неприятна изненада, свикнахме вече. hahaha Затова предположения не правя никакви. Много ми е любопитно Кака откога е част от живота му, преди Ичерде ще да е, ама колко преди него Crazy Сега си почиват активно и двамата. Mr. Green
Прави големи паузи от един до друг проект, и този път сигурно ще е така. Всъщност е хубаво, че не се впуска от едно в друго като някои от колегите си, ама да виждахме малко по-често снимки с него....

Те Чепикови наистина са загубени, но на Мехмет му светна най-накрая, че нямат дълг, пък Емко още се навърта около тях, че и апартамента купи.
Забавни ми бяха на подписването. Майката на Корай, завалийката не можеше да повярва на очите си с какви хора се сродяват hahaha Разликата е от земята до небето просто. После пък при гостуването им в дома на Корай ще има пак изпълнения hahaha

Сватба в НИ Party Party Party Сигурен знак, че вече му се види края Laughing
Хазал на едно място си подръпна роклята нагоре, познато Joy

Последна редакция: чт, 20 дек 2018, 21:58 от Маргарита Н.

# 666
  • Варненска клюкарка
Така е, това е сигурен знак за финал, освен ако двойката не си спретне 2-3 сватби, но май няма време за такива изпълнения... Не повече от 1-2 серии ще са, добре поне че не казват кога е финала, че рейтинга ще полети надолу.

Как да забрави гледката Мехметя, Емко прикрил с тяло Фера, държащ я на ръце така както беше коленичил на земята без от нея и косъм да опира в земята...

# 667
  • Пришълец
Запечата му се в съзнанието тази гледка и не само на него. И Чепиков най-накрая зацепи, че се случва нещо там, Хатиджето също. Laughing
Емко предпази Фера с тялото си, а Ча пък спомогна да опазят роклята чиста tooth

Тия в НИ ще са изключение от общото правило за минимум две сватби. Няма за кога, освен ако не предвиждат трети сезон (шегичка tooth ) пък и Филка вече беше веднъж булка на Пинокио, сега на Сашко и всичко е точно hahaha

# 668
Баджаначке може пак да ме няма но ви мисля .  Ни украси ,нито празници ме вълнуват . Не знам с вас как е ? Тая година  не е от добрите .
За Чаааа е успешна . Така е Марги  обсъждали сме го ...  Не е от тези които се впускат  едно след друго . Почива си и се доверява на усещанията си  . Аз донякъде съм така .  Капят като круши ,няма гаранция .  След Ичардето станаха модерни екшън - кримките .  

Пак ли старата песен  от кога се познават ?Rolling Eyes Любопитно  е  но няма как да  знаем ,освен ако в интервю не го попитат .  Затова  коментирах Айшето можеше  го пита .

В АФК Абсурд !  В Прилива не ми се вярва . Тогава е свободен  въпреки глупостите за ашк с колежката .   Но тогава малко говореше   .  Се познават по времето на Делибала .  Заварката и квото е пламнало е станало на СП .  Какво казваш Марги редува ги изненадите  с приятни и неприятни .
Майната му....      Те си живея живота ние да му мислим . Квото и да е ще свърши .
 Света  се променя  и хората станаха лоши  .  В тая държава  всеки си прай квото иска .

Хепи енд  за НИ .  Какво стана с дълга на Сашо заради Филкини?

# 669
  • Варненска клюкарка

Емко предпази Фера с тялото си, а Ча пък спомогна да опазят роклята чиста tooth

Роклята я опазиха съвсем чиста, но не и Ча, единият му крак беше омалян в рядка кал до бедрото, сигурно е имало дубли с няколко падания с колежката на ръце но по нея нямаше и петънце Mr. Green

Марги и на мен ми е любопитно откога са заедно, но дори да е от първия миг когато научихме през януари, вече кажи-речи са станали 2 години, а вероятно са с няколко месеца повече, което си е доста сериозен срок Whistling

Ади и Емко

# 670
  • Пришълец
За баланс Laughing

От мен пък Ча с ”влюбчивата” колежка. Най-горещите кадри ги оставям за друг път tooth

Феми, такова е, любопитни сме за Ча и Кака hahaha Ама казва ли ни някой истината каква е Joy

Наслаждавам се на коледната украса, Heart Eyes повдига настроението. Понякога пропускам, но тази година и вкъщи украсих елха, пък да видим ще оцелее ли или палавите кунки няма да я оставят hahaha

# 671
  • Варненска клюкарка

Тоя момент беше огън- той пораздърпан, даващ вид че са се натискали по пътя към апартамента и после как я завъртя и размята Crazy А музикалния съпровод беше супер "кажи ми кога, кажи ми колко..." нещо
такова се пееше Crazy

На големи и тежки бюстове не харесвам толкова голи рамене, ама какво да се прави... Рейтинга е супер като за крачка от финала Wink

Най очаквания проект за зрителите от Южна Америка е втория сезон на Защитника, при това гледайте каква цифра Crazy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Според мен следващия Чачов проект също ще е с Нетфликс или с друга голяма платформа Wink Рускините бяха писали за интерес към Ча от Амазон и Хулу или Хула- за второто не съм сигурна как е правилно дали го бяха писали в чиста форма или в падеж, за пръв път го чувам 33uu

Laughing Heart Eyes

Последна редакция: пт, 21 дек 2018, 10:49 от Беллора

# 672
Привет. Grinning
Оооооо Филка и Сашко са се евлендикнали, Laughing ай да им е честито. Laughing
Браво за рейтинга, скоро ще финализира, но достойно. smile3521
NEW/С дружка.

newsm47
#Teammy_TheProtector #Teammy_HakanMuhafiz
🔥⚡Латинская Америка, где Чагатай Улусой безумно популярен, первая начала выдавать информацию о сериале Защитник. Сайт Ahora Noticias, принадлежащий ведущему телеканалу Чили MEGA (на котором показывались предыдущие сериалы Чагатая Фериха, Прилив, Внутри) прямо говорит о том, что Защитник стал новой сенсацией Нетфликс.

От режисьора Unut Aral.
..Для меня было честью и удивительным путешествием работать с такими талантами и командой . Я надеюсь, что все зрители со всего мира наслаждаются шоу так же, как нам нравилось снимать его. Еще раз поздравляю всех, кто был, есть и будет частью самой первой турецкой серии Netflix Original: The Protector .... newsm47 smile3521 newsm10

# 673
  • Варненска клюкарка
Новото семейство с роднините, Рори, май няма да е болест, много щастливи изглеждат на тази бърза сватба.

Да не слагам каруцата пред коня, но мисля че НИ ще е един от малкото сериали който ще приключи с приличен рейтинг, при така показаните събития му давам не повече от 1-2 серии. Добре правят че не пишат кога наистина е финала- ето Малките престъпления съобщиха няма и седмица, около 4-5 дни преди последната серия, нямаше много време, кой разбра, кой не разбрал и накрая дори пораснаха с половин процент, а тези които пускат предварително датата на финала няколко седмици по-рано, по традиция направо се сгромолясват с цифрата.

Най-популярните персонажи тази седмица според сайта TV Time, ХаканчУ сред каква класна компания се е намърдал Party

Последна редакция: пт, 21 дек 2018, 16:00 от Беллора

# 674
  • Пришълец
И на мен ми се привижда вече приближаващ финал, дано сме прави bishop и наистина да приключат достойно. Grinning

Филка и двата пъти като булка не ми харесва особено Thinking Заради неподходящите рокли. Първият път ми допадна прическата й.

Бекстейдж

Joy

Тоя момент беше огън- той пораздърпан, даващ вид че са се натискали по пътя към апартамента и после как я завъртя и размята Crazy
Мда.. Crazy
И освен това всеки косъм на главата на Лейля ми се струва наелектризиран Joy Косата й е хубава. Heart Eyes

Готина песничка

Общи условия

Активация на акаунт