Парфюмни размисли и страсти - 221

• 68 567
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
  • Germany
Обаче имам въпрос,понеже е тестер,забелязах,че не е като преди,самият предпазител е вграден в пулверизатора и не идва с пауч,което леко ме озадачи.Дали Монтал са направили някаква смяна в тестерите си? Simple Smile))

ruirana, Монтал промениха от близо година, а може и повече захващането на клипсовете на флаконите.

Старите клипсове минаваха отстрани под пръскалото и изглеждаха така:

Новите минават през долната част под пръскалото и изглеждат така:

Зависи на коя партида си попаднала, няма място за притеснение. И по принцип Ред ууд е много удов и обсебващ парфюм. Това, което ти определяш като лакочистител, е характерният за Монтал медицински уд. Повечето им удове са именно от този тип. За мен са непоносими, но е въпрос на вкус. По страшен за мен от него е Блек уд. Не се тревожи, има разлика вече във флаконите. Ползвай си със здраве парфюма.

# 361
  • До сърцето...
Днес съм с Bouquet Ideale Xerjoff и не стъпвам на земетя от радостта, която ми носи.

Много красив, обожавам го!  Heart Eyes

Момичета, кажете няколко думи за Mukhallat. Мисля да го стрелям насляпо, по отзиви... в размисъл съм.
https://www.fragrantica.com/perfume/Montale/Mukhallat-3241.html

Последна редакция: сб, 01 дек 2018, 22:50 от Радика

# 362

Момичета, кажете няколко думи за Mukhallat. Мисля да го стрелям насляпо, по отзиви... в размисъл съм.
https://www.fragrantica.com/perfume/Montale/Mukhallat-3241.html

Внимавай с него. Силно химичен бадем, като плейдоу е. Разносих 2мл проба и ми писна.

# 363
  • София
Тоест пластилин?

# 364

Пластелинът от моето детство мирише на Идън на Кашарел.
Това чудо отгоре е бадемово и сладко като Пойзън Гърл и Мукалат.

Взех си за Коледа втора бутилка Valentino Uomo Intense, този път 100ца, че силно ми е напреднало шишето, а го купих май месец. Heart Eyes И се полакомих за 100мл Donna Aqua. Уж нямаше да купувам парфюми за себе си, ама карай.

# 365
Ковачева,благодаря за отговора,имам и от двата посочени варианта парфюми на Монтал,но този е друг,самата щипка е вградена в пръскалото и няма пауч.Другото ми притеснение е,че днес излизах и пръснах три спрея(което си е много за red aoud),беше интензивен в първия час,после се усещаше съвсем леко,а всички знаем каква бомба е,особено в студено време.Обаче по развитие на ароматът не ми се струва менте,или ако е е нещо много добре изпипано,защото си личи,че много пластове.Моята бутилка дойде така,като пръскалото дойде отделно,както на снимката

# 366
Винаги е странно, когато някой от удовете на Монтал се усеща слабо. За щипците през гърлото новите са с такива различни, да, но без пауч аз не съм виждала.
Откъде го поръча?

# 367
Аз продадох моят Оудмейзинг не една дама, тя така не го усещаше след известно време, но хората около нея го усещаха доста добре.
Ако те съмнява го върни.

# 368
Много ме съмнява този сайт. Нещо не мога да се убедя,че са истниски и ме е страх да поръчам.
Поръчах още мостри от Нотино.
Tom Ford-Black Orhid
Aqualina-Pink Sugar
EA-Red Door
Victoria Secred-Bobshel
Hermes-Eleksir des Marvelies
Al Haramain-Noora

Имате ли впачетления от тази марка All Haramain. От доста време са ми любопитни. Чакам с нетърпение да пристигнат.
Chopard Wish не ми хареса изобщо.
Силно ретро усещане ми носи. Мед и малко ванилия,неприятен ми е, има някаква много специфична нотка,която ме удря и замайва буквално, много неприятна. Леко сладък е,не достатъчно.
Ariana sweet like candy си е чисто продова водичка,сладичка,но нищо бонбонено, не отговаря на името си, по-плодов отколкото очаквах и не ме впечатли. Нищо особено не е.

# 369
Във всички сайтове цените са почти еднакви, кое точно в Елинор те притеснява?
Аз чакам Good girl от тях и ще дам отзив задължително.

# 370
На пръв поглед ми се видяха занижени цените в сравнение с другите сайтове, това и други го забелязаха.
Вероятно ще се престраша да поръчам поне веднъж.

# 371
Тази седмица си взех нектарената бомба от цитирания сайт,имах и около 2,3 мл.от същия парфюм ,купувам от парфюмерия в Испания-ами едно към едно са си двата парфюма ,и като аромат ,и като трайност ...не знам защо така се съмнявате в българските сайтове,вече такъв контрол има-няма как да се продават ментета.Разбира се,ако си вземете парфюм,който струва 200 лв за 70 много ясно ,че ще е менте,но ако го вземете за 180,не виждам защо трябва да се съмнявате в автентичността му?!?

# 372
На пръв поглед ми се видяха занижени цените в сравнение с другите сайтове, това и други го забелязаха.
Вероятно ще се престраша да поръчам поне веднъж.
Някои продукти в Елинор са малко по-евтини, други малко по-скъпи. От великденската им промоция започнах да пазарувам от тях, следващата седмица очаквам още два парфюма и изобщо нямам притеснение за качеството им.

# 373
Аз не виждам как ще се контролира какво точно продава сайтът. Освен ако не е известен и изпитан от много хора сайт, гаранция няма. А в България ментета има много. Като студентка известно време работих в парфюмериен магазин. Един младеж носеше на собственичката такива ментета, че на практика няма как да ги различиш и тя ги продаваше наред с оригиналните.

По темата. Мисля че Gucci Bamboo отключва хормона на щастието при мен. Мириша си китката и се усмихвам без причина. 😂 Жестоко ми харесва.
Между другото и Girl of Now Shine започна да ми харесва.

# 374
    Здравейте, мили момичета. Чета тук от доста време и накрая реших да се представя - доскоро съвсем нормална любителка на аромати със 7 - 8 парфюма в гардероба, а сега с плашещо нарастваща колекция и пълно обсебване от мисълта за парфюми. Зодия Близнаци съм и харесвам най - различни аромати, стига да са красиви. Попаднах на мнение за един парфюм на Fendi - Furiosa, че прилича на Black orchid, който имам, но не нося, но бил по - носим и достатъчно интересен сам по себе си. Дайте мнение за него, моля - никога не съм носила Fendi, но нали са спрени - чудех се за този, ей така заради колекцията. Дълго стана - извинявайте. Прекрасен ден от мен.

Общи условия

Активация на акаунт